Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig
Informacions destacades
Llistat de publicacions
 
Imatge

Uns jocs nets i puntuals per a la història

- 24/06/2017 -
Carreres netes, agilitat i prou respecte al pas dels cavalls han aconseguit que els Jocs des Pla de 2017 hagin de passar als annals de Sant Joan com uns dels que més han observat els horaris, i els que, fet i fet, s'han desenvolupat amb un número petit, per no dir insignificant, d'incidències, en els darrers temps.

Imatge

El Caragol des Born fa vibrar Ciutadella

- 23/06/2017 -
L'espectacularitat del Caragol des Born de les festes de Sant Joan, una vegada més, ha quedat palesa amb l'entrada al galop del caixer senyor substitut del bienni, Gabriel de Salort Sintes, i rere la seva empremta, la del caixer capellà Joan Camps. L'acte ha comptat en el seu moment de més afluència amb prop de 28.000 persones,

Imatge

L'Ajuntament reivindica els drets de les persones refugiades

- 20/06/2017 -
 L'Assemblea de les Nacions Unides té determinat, des del 2001 la data del 20 de juny com el Dia Mundial dels Refugiats. La corporació municipal fa seva la petició de l'associació menorquina que reivindica els drets dels refugiats, i ha fet exhibir al balcó de la casa consistorial una pancarta al·lusiva a la situació de riuades de persones que es veuen forçades a cercar refugi per raons de guerres o persecucions ideològiques.

Imatge

Comencen les obres de pavimentació del carreró Murillo

- 19/06/2017 -
L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Juan Mora SA les obres menors de pavimentació del carreró que connecta la carretera de Cap d’Artrutx amb els carrers Velázquez, Murillo i el camí de sa Caleta per un import total de 9.875,72 €.

Imatge

La Comitiva des be visita l'Ajuntament en l'inici de les festes de Sant Joan 2017

- 18/06/2017 -
Una multitudinària i alegre rebuda de la Comitiva des be a la casa consistorial ha donat el tret de sortida de les festes de Sant Joan de 2017. Aquest diumenge, acomplint curosament la tradició protocol·lària, el Saló Gòtic ha obert les portes de bat a bat per iniciar la tanda de visites domiciliàries de la Junta de Caixers i l'homo des be per formalitzar la Convidada a les qualcades del 23 i 24 de juny vinent.

Imatge

Ciutadella avanza en la recuperació del Centre de Dia per a malalts d'Alzheimer i altres trastorns cognitius

- 16/06/2017 -
Ajuntament i Consell signen un conveni de col·laboració per a l'adquisició i la dotació de l'equipament del servei municipal de promoció de l'autonomia personal. La institució insular aporta 40.000 euros perquè Ciutadella compti amb un nou centre de dia per a malalts d'Alzheimer i altres trastorns cognitius. El nou centre està previst que sigui una realitat a final d'enguany.

Imatge

L'Ajuntament vol la implicació del Govern per a tenir l'aigua dessalada a un cost raonable, ja que la manca de canalitzacions en condiciona el preu

- 14/06/2017 -
L'equip de govern de l'Ajuntament vol la implicació del Govern de les Illes Balears per tenir l'aigua dessalada a un cost raonable perquè, ara per ara, les mancances de canalització en condicionen el preu que podria assumir Ciutadella. Recorda que l'escenari màxim possible, tenint en compte les circumstàncies actuals, és d'un consum de 750.000 m3/anuals el que podria implicar assumir uns preus més alts que amb un consum més elevat d' aigua dessalada i que tècnicament, ara per ara, no és possible per les condicions de la infraestructura i la falta de canalitzacions. 

més notícies
Últimes actualitzacions
 


 
Properes activitats
anar a l'agenda