Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament inicia una campanya de prevenció i seguretat per al carnaval 2017

- 20/02/2017 -
Des del 20 de febrer i fins al 28 de febrer de 2017 la Policia Local de Ciutadella inicia la campanya de prevenció “Per un carnaval segur”

Imatge

L'Ajuntament, en solidaritat amb els infants malalts de càncer

- 15/02/2017 -
La corporació municipal i els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament de Ciutadella han expressat avui la solidaritat amb els infants malalts de càncer, en el Dia Internacional que es commemora el 15 de febrer de cada any.

Imatge

L'Ajuntament segueix fent feina per millorar l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

- 14/02/2017 -
Celebrada la reunió trimestral entre l'Ajuntament de Ciutadella i l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil. L' equip de govern en valora de forma molt favorable la tasca altruista que permet poder realitzar diverses activitats dins el terme municipal de Ciutadella.

Imatge

En marxa el procés participatiu per a l' elaboració del Pla d'ocupació de Menorca

- 13/02/2017 -
La setmana passada la Conselleria d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca va engegar el procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'ocupació de Menorca. Des de l'Ajuntament, us animam a participar activament en el procés d'elaboració del Pla d'ocupació de Menorca (POM), un pla insular necessari per al desenvolupament de polítiques actives d'ocupació a Menorca. El procés romandrà obert des del 2 de febrer i fins el 23 març, aproximadament.

Imatge

L’Ajuntament bonifica el 67% del rebut de l’IBI al Club Tennis Ciutadella

- 09/02/2017 -
El Club Tennis Ciutadella pagarà enguany un 67% manco en concepte d’impost sobre béns immobles (IBI) de les seves instal·lacions esportives. La mesura respon a la voluntat de l’equip de govern de col·laborar amb aquelles entitats esportives sense ànim de lucre que destinen gran part de la seva activitat i dels seus espais a la formació de fillets i filletes en edat escolar.

Imatge

Les obres del projecte de millora del carrer Mallorca començaran el dilluns 30 de gener

- 20/01/2017 -
La data prevista d’inici de les obres de la primera fase del projecte de millora del carrer Mallorca és el dilluns 30 de gener del 2017. Es preveu un període aproximat d'execució de quatre mesos. El tram afectat per aquesta primera fase comprèn des dels carrers Bisbe Comes i Ferreries fins al carrer Bisbe Juano. L'aturada de busos de la plaça dels Pins es traslladarà al carrer Mascaró Pasarius (via Perimetral).


Ciutadella invertirà 78.200 € en la millora del paviment del camí de la Vall

- 16/01/2017 -
L’Ajuntament invertirà prop de 78.200 € en el camí d’accés a la platja de la Vall per millorar la capa de paviment asfàltic en els dos trams del vial que es troben en més mal estat. El projecte redactat pels serveis tècnics municipals i es va aprovar en la darrera sessió de la Junta de Govern

Imatge

L'Ajuntament col·labora amb les ECU del municipi en la millora de les instal·lacions

- 16/01/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella, conscient de la bona feina que duen a terme les ECU de Son Blanc i de Cala Morell en el manteniment de les infraestructures de les urbanitzacions respectives, ha decidit portar a terme petites inversions de millora, seguint les peticions de les associacions de veïns que les conformen.

més notícies
Últimes actualitzacions
 
20

FEB
Contracte reservat de serveis d'elaboració i repartiment de menjar a domicili per a usuaris de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca
20

FEB
Contracte reservat de serveis de neteja i manteniment de la jardineria de diverses zones verdes de Ciutadella de Menorca
19

FEB
Transparència
19

FEB
ÍNDEX DE TRANSPARÈNCIA DE L'AJUNTAMENT DE CIUTADELLA
16

FEB
Contracte d'arrendament d'una nau industrial per part de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per a la seva utilització com a dipòsit de vehicles retirats de la via pública.
16

FEB
Precs i preguntes del Grup Popular al Ple de febrer
15

FEB
Precs i preguntes grup UPCM
14

FEB
Aprovació definitiva de l'Ordenança municipal reguladora de la venda ambulant en el terme municipal
14

FEB
Aprovació del manifest pel dia internacional de la dona i l'equitat de gènere.
14

FEB
Proposta de l'Area d'Organització i Seguretat Ciutadana
14

FEB
Moció que presenta el PP, en relació a la distribució de fruites i hortalisses a les escoles
14

FEB
Moció que presenta el PP en relació a la distribució de llet i productes lactis
13

FEB
13

FEB
Principals novetats de l'LPAC sobre l'Administració electrònica
10

FEB
L'Administració electrònica
09

FEB
Pressupostos municipals 2017
09

FEB
Contracte de serveis d'assistència tècnica per a la redacció del projecte i direcció facultativa de les obres de reforma del teatre des Born de Ciutadella de Menorca.
09

FEB
Contracte de servei d'assistència sanitària extrahospitalària durant les festes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca de 2017-2019, els dies des Be, i els dies 23, 24 i 25 de juny.
08

FEB
Comunicació i Protocol
08

FEB
Models i instruccions per sol·licitar ajudes per danys causats per temporals


 
Properes activitats
CARANVAL 2017 - LA MENORCA TALAIÒTICA

anar a l'agenda