Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Informacions d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament i el GOB signen un conveni per a la reducció de plàstics d' un sol ús al mercat agrari

- 16/11/2018 -
 Davant la preocupació compartida per l’enorme presència de plàstics al mar, que s’està evidenciant per part de molts agents socials, l’Ajuntament i el GOB-Menorca han signat un conveni de col.laboració amb la voluntat d’intentar contribuir a la reducció de l’ús de plàstics d’un sol ús que tinguin alternatives reutilitzables o biodegradables.

Imatge

Ciutadella anuncia un impuls al lloguer social per al municipi

- 16/11/2018 -
 L’alcaldessa Joana Gomila ha manifestat avui matí a les Jornades d`'Habitatge que l’Administració local «té la pretensió d’impulsar el lloguer social, així com el fet d'augmentar el parc d’habitatge social al municipi, per tal d’aconseguir habitatges en estat de lloguer a uns preus d’acord amb la capacitat econòmica de la persona o del nucli de convivència.

Imatge

Ciutadella ajuda les entitats culturals amb 13.000 euros

- 14/11/2018 -
 L’Ajuntament ha revalidat tres convenis de col·laboració amb tres entitats culturals per un import total de 13.000 euros, destinats a les ajudes públiques de caràcter municipal que reben el Cercle Artístic, Joventuts Musicals i la Capella Davídica.Els respectius convenis de col·laboració han estat signats per l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i els representants legals del Cercle, Rafel Pallicer; de JM, Pilar Carreras; i de la Capella, Antoni Salvador.

Imatge

L'Ajuntament reprèn el programa de joves qualificats amb la contractació de nou joves durant dotze mesos per a projectes d'interès municipal

- 14/11/2018 -
 L'Ajuntament  ha contractat nou joves, d'entre 18 i 30 anys, amb titulacions d'estudis superiors o universitaris que tindran l'oportunitat d'obtenir els seus primers 12 mesos d'experiència laboral en el seu camp d'estudis a través de set projectes. La iniciativa té un import de 315.557,57 euros i s'ha concedit dins del marc de la convocatòria de subvencions del Programa SOIB JOVE - QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018, cofinançada pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

Imatge

Un total de 40 entitats i col·lectius SORTIRAN AL CARRER el proper dissabte 17 de novembre amb el lema: Educam amb la ciutat.

- 13/11/2018 -
 L'Ajuntament ha recuperat per al proper dissabte 17 de novembre el programa de més de 55 activitats i tallers que havia organitzat per al Sortim al Carrer previst per al maig i que es va haver de suspendre amb motiu de la pluja. Unes 40 entitats i col·lectius, i també alguns serveis municipals i d'altres administracions, sortiran al carrer i organitzaran activitats i tallers perquè la gent hi pugui participar i, així, conèixer de primera mà què fan i com eduquen en les diferents etapes de la vida.

Imatge

Ciutadella reafirma el projecte de ciutat per a commemorar els drets dels infants, l'eliminació de la violència contra les dones i la filosofia de ciutat educadora

- 12/11/2018 -
  L'Ajuntament ha presentat un programa d'activitats per a les pròximes setmanes que pretén conscienciar sobre els drets de la infància, l'eliminació de la violència de gènere, i per augmentar la participació i la implicació ciutadanes per millorar la nostra ciutat. La iniciativa es fa coincidint amb els dies internacionals dels Drets dels Infants (20 novembre), per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones (25 de novembre) i de les Ciutats Educadores (30 de novembre)

Imatge

Obertes les convocatòries del Mercat des Born i el Mercat Agrari per a l'any 2019

- 09/11/2018 -
 L'Ajuntament convoca les persones interessades a formar part en el Mercat Agrari i el Mercat des Born de Ciutadella durant l'any 2019, perquè fins al 30 de novembre inclusivament, puguin presentar la seva sol·licitud a la Oficina d' Atenció al Ciutadà, en horari d' atenció al public, o per qualsevol dels mitjans establerts a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Imatge

L'Ajuntament convoca el Premi Bones Pràctiques de Ciutat Educadora

- 08/11/2018 -
 Des de l'Ajuntament es vol posar en marxa la iniciativa amb la finalitat de premiar i de fer un reconeixement a aquelles iniciatives ciutadanes que són un exemple dels principis de Ciutat Educadora i que fomenten la participació ciutadana i, sobretot, han fet possible un municipi millor, una Ciutadella millor.Seran els membres del Consell de Ciutat, com a ens de màxima representació i pluralitat de Ciutadella, els encarregats de fer propostes d'aquelles Bones Pràctiques d'iniciatives ciutadanes mereixedores del guardó. 

Imatge

Obert el termini per participar a la Fira de Sant Antoni 2019

- 07/11/2018 -
 L'Ajuntament organitza, del 16 al 20 de gener, la 15a edició de la Fira de Sant Antoni. La finalitat d'aquesta fira és comercialitzar principalment productes alimentaris i d' artesania, tot i que també s'hi podran trobar altres productes, relacionants amb oficis tradicionals o productes d'elaboració manual. Els interessats a participar-hi tenen fins al dia 30 de novembre, inclusivament, per a presentar la documentació.

Imatge

Ciutadella vol «teixir xarxes de complicitat» com a ciutat educadora

- 06/11/2018 -
L'Ajuntament ha programat per a les properes setmanes de novembre una proposta combinada de commemoracions dels dies dels Drets dels Infants, de la Violència contra les Dones i de la Ciutat Educadora, que han de tenir lloc els propers 20, 25 i 30.

Imatge

Tall de trànsit al carrer La Pau per les obres de Jaume II-Mossèn Salord i Farnés

- 31/07/2018 -
L'Ajuntament comunica que, a causa de les obres que s'estan executant al carrer Mossèn Salord i Farnés, a partir de demà dimecres 1 d'agost, es tallarà el trànsit el carrer La Pau, a l'altura de la Plaça Jaume II. En conseqüència, tant els vehicles que accedeixen a la plaça pel carrer Marquès d'Albranca com per Pare Huguet, es desviaran pel carrer Sant Joan de Missa, en direcció al Canal Salat. Accediu a la noticia per a veure el mapa de detall. 

més informacions
Grans esdeveniments
Últimes actualitzacions
 
14

NOV
Precs i/o preguntes al Ple de novembre
14

NOV
Precs i/o preguntes al Ple de novembre
13

NOV
Aprovació inicial modificació de l'ordenança fiscal núm. 17, reguladora de la taxa per la prestació del servei de subministrament d'aigua potable
13

NOV
Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal núm. 14, reguladora de la taxa per la prestació del servei de clavegueram.
12

NOV
Mocio relativa a la interrupció del servei elèctric
12

NOV
Moció del PP relativa a la interrupció del servei elèctric
12

NOV
Moció del PP relativa a la oferta pública de Policia Local Interina
12

NOV
Moció del PP relativa a la oferta pública de Policia Local Interina
12

NOV
Consulta preliminar de mercat dirigida als operadors econòmics actius amb la finalitat de realitzar un estudi de mercat dels sistemes actuals existents de conteig d'aforament, mitjançant càmeres i sistemes de software per a la posterior licitació
05

NOV
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per reforma i canvi d’us d’edifici entre mitgeres a hotel d’interior a C/ Sant Pere 9
30

OCT
CONSULTA PRELIMINAR DE MERCAT DIRIGIDA A LA POSTERIOR LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ DE DIVERSES ASSEGURANCES (PARC MÒBIL, RESPONSABILITAT PATRIMONIAL I RC, ACCIDENTS COL·LECTIUS I DANYS MATERIALS PATRIMONIALS), PER LOTS.
30

OCT
Licitació dels contractes de lloguer dels establiments (llocs de venda) destinats a la venda de productes càrnics situats a l’edifici de propietat municipal de la Plaça Llibertat, s/n del terme municipal de Ciutadella de Menorca
04

OCT
Oferta d'ocupació en col·laboració amb el SOIB per la contractació d'un/a ajudant d'electricista, al Servei de la Brigada Municipal
27

SET
Licitació servei de control i vigilància dels estacionaments limitats dels vehicles a la via pública de Ciutadella de Menorca
19

SET
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat per a un comerç al detall de begudes i fruits secs a Plaça Llibertat, 23 baixos
03

SET
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per reforma de taller de reparació i venda d’automòbils i neteja de vehicles a C/ Creu 22.
30

AGO
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra de canvi d'ús parcial i reforma interior per adequació de local per al comerç al detall de roba i complements a C/ Puríssima, 11
28

AGO
Convocatòria de selecció, per mitjà de concurs oposició, de personal funcionari interí per a la creació d’una borsa de treball de tècnic d’administració general (TAG) i de tècnic d’administració especial (TAE) per a exercir tasques de suport jurídic per als serveis d’Urbanisme, de Contractació pública i en l’àmbit jurídic de Serveis Generals de l’Ajuntament.
28

AGO
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra de canvi d'ús per hotel d'interior a C/ Sant Francesc 1
13

AGO
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per reforma de nau dedicada a indústria de marbre i pedra natural a C/ Sabaters, 19 (POICI)

 
Properes activitats
anar a l'agenda Separar ens uneix