· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 8 d'abril al 7 de maig
Informacions d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

Sant Antoni 2019

- 16/01/2019 -
El poble de Ciutadella i l'Administració Municipal ja tenen enllestits els preparatius principals per reviure aquest dijous que ve les tradicions de Sant Antoni, patró i Diada de Menorca.

Imatge

L’Ajuntament donarà continuïtat al projecte ocupacional SOIB VISIBLES amb la contractació de cinc persones més

- 15/01/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella ha finalitzat el primer període del projecte SOIB VISIBLES, que ha permès a onze persones aturades de llarga durada fer feina durant sis mesos a l’Ajuntament en dues línies d’actuació diferenciades. La segona d’aquestes líníes, destinada al manteniment de parcs infantils de les escoles municipals, dels jardins i del clavegueram, tindrà continuïtat ambla contractació d'unes altres cinc persones per a fer feina els pròxims mesos.

Imatge

Obert el termini d'inscripció per a la desfilada de carrosses del carnaval
2019

- 14/01/2019 -
El termini d’inscripció per participar en la desfilada de carrosses del carnaval 2019 al nostre municipi romandrà obert fins al dia 15 de febrer. Enguany, la proposta temàtica del carnaval 2019 és «Ciutadella ciutat olímpica», fet que transformarà la ciutat per convertir-se en l’escenari idoni.

Imatge

La Fira de Sant Antoni reunirà 28 parades, del dia 16 al 20

- 10/01/2019 -
El proper dia 16 de gener, vigília de la Diada del Poble de Menorca, Ciutadella obrirà les portes de la quinzena Fira de Productes Alimentaris i Artesania Popular. La trobada reunirà enguany 28 parades, algunes de les quals provenen de l’illa de Mallorca. Es perllongarà fins al dia 20, diumenge, en horaris ininterromputs.

Inici de les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano

- 08/01/2019 -
 Aquesta setmana s'iniciaran les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano, afectant un tram entre el carrer Ruiz i Pablo i la rotonda de la Platja Gran. Per aquest motiu, mentre durin les obres, els vehicles que circulin pel Passeig Marítim seran desviats pel carrer Doctor Camps, en direcció al carrer República Argentina i Mallorca. El termini d'execució calculat és d'un mes.

Imatge

Obert el termini de 45 dies hàbils d'exposició pública del nou PGOU de Ciutadella

- 08/01/2019 -
El butlletí oficial de les Illes Balears ha publicat avui l'aprovació inicial del PGOU. Amb l'anunci s'inicien els 45 dies hàbils d'exposició pública. Al web municipal teniu tota la documentació relativa al Pla General i al Pla d'Ordenació Detallada.

Iniciades les obres al carrer del Roser, amb una previsió de durada de tres mesos

- 08/01/2019 -
Les obres de millora de la xarxa de clavegueram, aigües pluvials i aigua potable en el carrer del Roser ja han començat, i es perllongaran durant els propers tres mesos. L'obra va ser adjudicada a l'empresa Construcciones Olives per un import de 105.990 euros, la qual cosa ha suposat una reducció de mil euros sobre la licitació.

Imatge

Pilar Benejam que serà proclamada filla il·lustre dia 16, ha rebut 385 adhesions de persones i institucions

- 02/01/2019 -
Amb l’expedient tancat i amb més de dos-centes invitacions repartides entre el món institucional i l’educatiu, tot és a punt per proclamar la pedagoga Pilar Benejam i Arguimbau com a filla il·lustre il·lustre de Ciutadella, la número vint-i-vuit de la galeria municipal. L' acte institucional serà el proper dia 16 de gener al Saló Gòtic a les 19h.

Imatge

L’Ajuntament tanca 2018 amb 3.200 usuaris al WhatsApp municipal i un increment del 6 % de les visites al web municipal

- 09/01/2018 -
 El WhatsApp d’informació municipal s’ha consolidat com el canal de comunicació més efectiu de l’Ajuntament de Ciutadella. Un total de 3.200 persones estan donades d’alta al servei. Els usuaris reben als seus dispositius mòbils informacions diverses d’activitats, de notícies d’interès i també avisos i incidències. Recordeu que podeu donar-vos d' alta enviant un whatsapp al 699 792 133.

més informacions
Grans esdeveniments
Últimes actualitzacions
 
10

GEN
Aprovació inicial del PGOU de Ciutadella de Menorca
09

GEN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte Instal·lació i obres de reforç estructural, piscina i reformes de l’Hotel Cala en Bosch a C/ Via de Circumval·lació de la urbanització Cala en Bosch.
09

GEN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte instal·lació i obres d’ascensor i reformes a l’Hotel Cala Blanca a Av. de Ponent de la urbanització Cala en Blanca, pol. C.
09

GEN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i obres amb projecte consistents en legalització de conversió de dos apartaments en locals i unió a un local a C/ de sa Península, Bloc A de la urb. Son Xoriguer
09

GEN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i obres amb projecte consistents en acondicionaments de local per magatzem de farmàcia a C/ Eivissa, 54-baixos
09

GEN
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obres amb projecte consistents en hotel apartaments de 4 estrelles a Via de Circumval·lació, 6 de la Urb. Cala en Bosc.
20

DES
Moció UPCM amb relació als costs dels diferents plans de les festes de Sant Joan
20

DES
Moció del Grup Municipal Popular relativa a l'estat de l'enllumenat públic
20

DES
Precs i/o preguntes al Ple de desembre
20

DES
Precs i/o preguntes al Ple de desembre
04

DES
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per activitat de clínica dental a C/ Murada d’Artrutx, 16.
04

DES
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per la reforma del col·legi N.S. de la Consolació perinserció del 2n cicle infantil a C/ Mare Molas, 2
04

DES
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per projecte modificat de cafeteria a C/ dels Sabaters, parc. 61/62 i 57bis i part 56 bis
03

DES
Convocatòria per a l'assignació de l'ús privatiu d'una parcel·la d'hort a l'hort urbà sa Vinyeta dirigida a persones a títol individual
03

DES
Convocatòria per a l'assignació de l'ús privatiu d'una parcel·la d'hort a l'hort urbà sa Vinyeta dirigida a entitats sense ànim de lucre.
03

DES
Consulta preliminar de mercat dirigida als operadors econòmics actius amb la finalitat de realitzar un estudi de mercat dels sistemes actuals existents de conteig d'aforament, mitjançant càmeres i sistemes de software per a la posterior licitació
29

NOV
Expedient a tràmit d’informació pública respecte de l’activitat i l’obra per reforma interior de planta baixa per aparcament i planta pis primer i addició de planta 2ª i sotacoberta a C/ Foners de Balears, 7
14

NOV
Precs i/o preguntes al Ple de novembre
14

NOV
Precs i/o preguntes al Ple de novembre
13

NOV
Aprovació inicial modificació de l'ordenança fiscal núm. 17, reguladora de la taxa per la prestació del servei de subministrament d'aigua potable

 
Properes activitats
anar a l'agenda Separar ens uneix