Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
Informació d'actualitat
Llistat de publicacions
 
Imatge

L'Ajuntament avança amb els sectors implicats per a complir els requisits que marca el Pla director per a Sant Joan

- 24/03/2017 -
La seguretat i la conscienciació són dos aspectes primordials per al bon desenvolupament de les festes de Sant Joan. L'Ajuntament ja duu mesos planificant, d'una banda, el dispositiu de seguretat que estableix el Pla director, amb 207 efectius, entre Policia, Emergències, Voluntaris, Assistència Sanitària etc. I respecte a la necessària concienciació de totes i tots per a contribuir a unes festes sense incidents, s'han previst activitats a Primària i Secundària, s'han mantingut reunions amb les navilieres, i, a més, també amb IB3, els Voluntaris i la Junta de Caixers.

Imatge

El Festival Menorca Jazz posa en marxa el programa de grans esdeveniments culturals a Ciutadella per al 2017

- 23/03/2017 -
 El Festival Menorca Jazz arriba a la dinovena edició. Demà a la nit, divendres, Llibert Fortuny obre a Jazzbah la primera de les dotze actuacions que hi han previst els organitzadors per a enguany i que es prolongaran fins al 27 de maig. L'Ajuntament de Ciutadella vol implicar-se més que mai en aquestes grans iniciatives culturals, i potenciar una marca única que abraci els grans esdeveniments ja consolidats des de fa anys, i que dibuixen un escenari cultural divers i potent, característic del municipi.

Imatge

L'Ajuntament condemna l'atemptat de Londres

- 23/03/2017 -
L'Ajuntament  vol manifestar, a través de l'equip de govern, la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes de l'atemptat d'ahir a Londres. El rebuig es fa extensible a tots aquells altres atemptats que, contínuament, provoquen víctimes innocents arreu del món i que, de manera quasi diària, ens colpeixen d'espant.

Imatge

Foment es mostra receptiu a col·laborar per fer possible que l'obertura del Teatre des Born sigui una realitat com més prest millor

- 22/03/2017 -
El Ministeri s’ha compromès a treballar per poder incloure en els pressupostos de 2018 la partida necessària per executar les obres de millora que resten pendents al Teatre des Born. La delegació que ha viatjat avui a Madrid formada per Joana Gomila, batlessa de Ciutadella; Josep Juaneda, regidor de Cultura; Miquel Àngel Maria, Conseller de Cultura i Educació del Consell de Menorca; i Jaume Gomila, director general de Cultura del Govern, s’ha mostrat optimista per l’actitud receptiva que han tingut en tot moment els seus interlocutorsImatge

L'Administració electrònica ja és aquí; què implica per a la ciutadania, per als empresaris i per a les associacions?

- 22/03/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella ha previst per al proper dilluns 27 de març (19.30 h) a la sala d'actes Joana de Vigo i Esquella de la Casa de Cultura un nou espai de ciutadania. La trobada ens servirà per conèixer de quina manera la nova llei de procediment administratiu, que impulsa definitivament l'administració electrònica, modifica les maneres de relacionar-se amb l'administració per part dels ciutadans. La xerrada serà a carrec de Manel Camps, cap de projectes del Servei d'Informàtica Local de Menorca (SILME).

Imatge

Ciutadella segueix fent feina amb les agrupacions de voluntaris de Protecció Civil de Mallorca i Menorca perquè col·laborin en les festes de Sant Joan

- 14/03/2017 -
El regidor de Seguretat Ciutadana, Oriol Baradad, va assistir a les reunions de les agrupacions de Mallorca i de Menorca els passats dies 7 i 9 de març. Des de l'equip de govern de l'Ajuntament es valora molt positivament la participació de les AVPC en el dispositiu de seguretat de les festes de Sant Joan.

Imatge

El Ministeri de Justícia accepta rescindir el contracte de lloguer de Can Saura

- 13/03/2017 -
El Ministeri de Justícia ha acceptat rescindir el contracte de lloguer de l’edifici de Can Saura Miret atenent les reiterades peticions que l’actual equip de govern de l’Ajuntament de ha plantejat al Govern central amb l’objectiu de destinar aquest emblemàtic edifici a usos culturals.

Imatge

Conciliart amb el CMAC per les vacances de Setmana Santa

- 13/03/2017 -
Aquesta setmana Santa el Centre Municipal d’Art continua amb el seu programa Conciliart, amb unes vacances actives. Durant la setmana del 18 al 21 d’abril de 2017 el CMAC t’ofereix poder conciliar la vida laboral i familiar amb activitats d’oci perquè els més petits de la casa puguin desenvolupar les seves habilitats creatives.

més notícies
Últimes actualitzacions
 


 
Properes activitats
anar a l'agenda