· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Obert el termini per formar part de la Fira de Nadal 2019

- 18/10/2019 -
L'Ajuntament organitza els dies 13, 14 i 15 de desembre la ja tradicional Fira de Nadal, la qual compleix enguany la setzena edició. Les persones interessades a participar-hi tenen fins al dia 8 de novembre per presentar les sol·licituds. Als arxius adjunts teniu la informació sobre els documents a emplenar i els diversos models a emplenar

Imatge

Portes obertes al jaciment del Coll de Cala Morell

- 16/10/2019 -
La jornada de portes obertes que ha de tenir lloc al jaciment del Coll de Cala Morell serà el proper dissabte, 19 d’octubre, a partir de les 11 h. El punt de trobada per a l’inici de la visita s’ha fixat al pàrquing del jaciment arqueològic.

Imatge

Jornada de portes obertes al centre municipal d’art

- 16/10/2019 -
El centre Municipal d’Art de Ciutadella celebrarà el proper dissabte 19 d’octubre una jornada informativa i de portes obertes que permetrà a la ciutadania conèixer les instal·lacions del centre i la seva àmplia oferta formativa i d’oci de cara al curs 2019-2020.

Imatge

Els agents de la Policia Local aprofundeixen la formació assistencial sanitària

- 16/10/2019 -
Aquests dies passats la pràctica totalitat dels efectius de la Policia Local de Ciutadella han completat els exercicis formatius en primers auxilis sanitaris, en compliment del pla previst per al 2019, dins de la quarta edició de la formació contínua.

Imatge

XLIV Edició del Premi Born de Teatre 2019

- 16/10/2019 -
L’acte de lliurament del XLIV Premi Born de Teatre 2019 se celebrarà el proper 26 d'octubre a Ciutadella de Menorca, amb la representació de l’obra El principi d’Arquimedes, de Josep Maria Miró i Coromina, obra guanyadora del Premi Born l’any 2011 i representada per la companyia Mô teatre. 

Imatge

L’Ajuntament de Ciutadella signa la cessió de la balandra Valldemossa a favor del Museu Marítim de Mallorca

- 15/10/2019 -
El Consell Insular de Menorca, l’Ajuntament de Ciutadella i el Consorci del Museu Marítim de Mallorca han signat avui un acord de cessió de la balandra Valldemossa a favor d’aquesta darrera entitat, amb la qual cosa es finalitza la incertesa durant desset anys en relació amb la conservació de la històrica embarcació, considerada un patrimoni mereixedor de salvaguarda pública. 

Imatge

L'Ajuntament i el Consell Insular organitzen un curs de massatge per nadons

- 15/10/2019 -
El Consell Insular de Menorca i el nostre Ajuntament han organitzat un curs de “Massatge Infantil” adreçat a famílies amb infants menors de 9 mesos.

Imatge

VI Fira d'Ensenyaments Superiors

- 15/10/2019 -
Durant els dies 18 i 19 d'octubre el visitant podrà conèixer l'oferta formativa d'estudis superiors i d'allotjament per a estudiants. A més, a la VI Fira podrà resoldre dubtes sobre beques i rebre orientació acadèmica individual. 

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 14/10/2019 -
Ordre del dia de la sessió ordinària del Ple d’aquest ajuntament del dia 17 d’octubre de 2019, a les 19 h, en el Saló Gòtic d’aquesta casa consistorial.

Imatge

Tancament temporal de les rampes de la pista de patinatge de Ciutadella (skatepark)

- 11/10/2019 -
L’Ajuntament tanca temporalment les rampes de la pista de patinatge de Ciutadella (skatepark) per tal d’evitar possibles accidents que es puguin ocasionar degut al mal estat d’aquestes.

Imatge

Obert el termini per a presentar projectes expositius

- 09/10/2019 -
Segueix obert el termini per a presentar projectes expositius per part de tots els artistes i col·lectius que vulguin donar a conèixer la seva obra o explicar qualsevol tipus de discurs expositiu, tant a l’Espai Xec Coll com a la Sala municipal d’exposicions El Roser.

Imatge

Borsa de voluntariat lingüístic i d'intercanvi multicultural

- 07/10/2019 -
Segueixen obertes les inscripcions a la Borsa de voluntariat lingüístic i d’intercanvi multicultural (parelles lingüístiques) gestionada pel Centre de Català de Ciutadella.

 

Imatge

L'Ajuntament se suma a les Jornades Europees de Patrimoni amb un programa d’activitats sota el lema “Art i oci”

- 07/10/2019 -
L'Ajuntament, a través del Servei de Patrimoni Històric, se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni, considerades com la 'festa major' del patrimoni cultural europeu, essent-ne l'activitat participativa més destacada en la matèria. Les activitats s’oferiran durant tot el mes d’octubre i són gratuïtes

Imatge

L’Ajuntament de Ciutadella dóna llum verda a l’obertura de les coves de Cala Blanca

- 02/10/2019 -
La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat, avui dimecres dos d’octubre, la concessió del permís d’instal·lació i obra per a l’adequació d’accés al públic i visites guiades a la Cova de s’Aigua de la urbanització de Cala Blanca de Ciutadella.

Imatge

Obres al camí de baix

- 02/10/2019 -
Amb motiu de l’obra al carrer Camí de Baix, aquest romandrà tancat entre els carrers Passeig de Sant Nicolau i el carrer Àngel Ruiz i Pablo. 

Imatge

El Consell Insular i l’Ajuntament de Ciutadella col·laboren amb Càritas per endegar el projecte pilot Paidós Menorca

- 02/10/2019 -
Menorca comptarà amb un nou servei d’atenció als infants que estan en risc d’exclusió social. Aquest servei, impulsat per Càritas Diocesana de Menorca, té el suport del Consell Insular i de l’Ajuntament de Ciutadella. Així ho han explicat avui capvespre la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i el bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa.

Avís de tall d'aigua

- 01/10/2019 -


Imatge

L'1 d'octubre entra en vigor el nou horari i tarifa d'hivern de la zona ORA

- 01/10/2019 -
El proper dia 1 d’octubre, entraran en vigor les tarifes i horari d’hivern del servei de vigilància de la zona ORA (parquímetres de les zones blaves) de Ciutadella. Aquestes tarifes i horari, seran vigents fins el dia 31 de maig de 2020.

Imatge

Conveni de col·laboració amb el Consell Insular de Menorca per la millora de l'Observatori Astronòmic Municipal

- 30/09/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella ha donat llum verda aquesta setmana a la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Consell Insular de Menorca que té com a objecte realitzar un seguit d'actuacions de millora a l'Observatori Astronòmic Municipal, xifrades en 120.000 €, i la seva posada en funcionament en el marc del Projecte Starlight

Imatge

Inici del període de matriculació per a la 17 a edició de la Universitat Oberta per a Majors a Ciutadella

- 30/09/2019 -
El Centre Municipal Universitari de Ciutadella, juntament amb la Universitat de les Illes Balears, ha organitzat la 17a edició de la Universitat Oberta per a Majors a Ciutadella. La matrícula es farà de l’1 al 25 d’octubre: de dilluns a divendres de 12 a 13h, al Centre Municipal Universitari.

12345678910...
Tornar