· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Enllestit el programa esportiu del Nou de Juliol

- 18/06/2019 -
El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella, ha organitzat diferents activitats esportives dins el marc dels actes del 9 de juliol.

L’Ajuntament de Ciutadella treballa en els darrers preparatius per a les festes de Sant Joan

- 18/06/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella treballa en els darrers preparatius per les festes de Sant Joan que diumenge van donar el seu tret de sortida amb la celebració del dia des Be. Dissabte a vespre els festers encendran el caliu dels dies grans de les festes. 

Imatge

Entitats admeses a la Fira d'Ensenyaments Superiors 2019

- 17/06/2019 -
Els propers dies 18 i 19 d’octubre tindrà lloc a la nostra ciutat la sisena edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors.

Obra la notícia per veure les entitats admeses per a participar a la Fira d’Ensenyaments Superiors 2019.

Imatge

Ciutadella investeix Joana Gomila com a batlessa per segon mandat consecutiu

- 15/06/2019 -
Ciutadella ha engegat l'onzena corporació de la democràcia contemporània a l'Ajuntament de Ciutadella. La Corporació municipal demà mateix inicia l'agenda institucional amb la rebuda de la Comitiva des Be, que arribarà a la casa consistorial uns minuts després de les 9 del mati, on s'hi trobarà reunida una corporació nova i llesta per afrontar el proper quatrienni de l'onzè mandat municipal.

Agraïment pel Foc i Fum celebrat a la plaça de l’Hospital

- 13/06/2019 -
El passat dissabte 8 de juny es va celebrar, un any més, a la plaça de l’Hospital, una festa de Sant Joan ben especial amb la representació de l’obra costumista Foc i Fum. 

Imatge

Fes-te voluntari/a, posa’t la camiseta !

- 13/06/2019 -
Animem a tots els qui estimen la festa a que es sumin a la iniciativa i participin com a nous voluntaris/es a les festes de Sant Joan d’aquest any 2019. Les inscripcions estan obertes fins dia 19 de juny.

Imatge

Acceptau el got reutilitzable; tots i totes hi guanyam!

- 13/06/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella us convida a formar part d'aquesta iniciativa. Apostau per reduir l'ús de gots de plàstic d'un sol ús. Particulars i establiments poden fer la seva comanda prèvia de gots reutilitzables entre l'1 i l'11 de juny.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 12/06/2019 -
ORDRE DEL DIA DELS ASSUMPTES A TRACTAR PEL PLE DE L’AJUNTAMENT EN LA SESSIÓ CONSTITUTIVA DE DIA 15 DE JUNY DE 2019 A LES 12 HORES I EN AQUESTA CASA CONSISTORIAL

Avís de tall d'aigua

- 06/06/2019 -
L’Ajuntament informa que per tal de realitzar millores a la xarxa general d’aigua potable i sempre que el temps ho permeti, DIVENDRES 7 DE JUNY DE 2019 en horari aproximat DE LES 09.00 A LES 12.00 HORES es procedirà a tallar el subministrament d’aigua a: Camí de Maó, entre la plaça de Ses Palmeres i el carrer Sant Antoni M. Claret, a la banda dels números impars i al c/ Sant Miquel

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 06/06/2019 -
ORDRE DEL DIA DELS ASSUMPTES A TRACTAR PEL PLE DE L'AJUNTAMENT EN SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DE DIA 6 DE JUNY DE 2019 A LES 20 h 

Aprovat el conveni de col·laboració entre Ciutadella i els altres ajuntaments pel reforç policial a les festes

- 05/06/2019 -
 La Junta de Govern ha aprovat el conveni marc de col·laboració entre l’ajuntament de Ciutadella i els altres ajuntaments de Menorca per el reforç policial per a les festes de Sant Joan i de les altres festes patronals dels diferents pobles de Menorca. Un conveni de col·laboració que s’ha acordat amb els batlles i batllesses de Menorca i que haurà de ser aprovat per la resta d’ajuntaments. Aquest conveni marc recull les dues peticions fetes pels representants sindicals de les policies locals de Menorca a la junta de batlles /ses celebrada el mes d’abril as Castell. 

Imatge

Un espectacle teatral per trencar estereotips de gènere entre els infants

- 05/06/2019 -
L’àrea Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament de Ciutadella convoca una activitat escènica que vol fomentar entre els ciutadans més menuts l’equitat de gènere. Serà a la Sala Multifuncional del Canal Salat els dies 6 i 7 de juny, amb la representació de l’espectacle teatral i musical titulat Sivolspots.

Imatge

Celebració dels cursos de formació a les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Mallorca i Eivissa

- 04/06/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella informa que, com cada any, la Policia Local de Ciutadella es va desplaçar a l’illa de Mallorca el passat 1 de juny per a donar formació a 48 efectius de les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de cara a la celebració de les festes de Sant Joan.

Imatge

L’Ajuntament torna a oferir seients socials durant les festes de Sant Joan

- 03/06/2019 -
Per a les festes de Sant Joan de 2019, l'Ajuntament de Ciutadella disposa d'un total de 40 localitats situades a les grades de la plaça des Born (dia 23 de juny) i de 30 as Pla (dia 24) destinades a les persones grans que presenten mobilitat reduïda i per a les persones amb discapacitat, per tal que puguin gaudir del Caragol des Born i dels Jocs i de les corregudes des Pla.

Imatge

Obert el termini d'inscrpció per a col·laborar en un servei o entitat municipal en 'un Estiu per Créixer'

- 03/06/2019 -
El Consell Escolar de Menorca en col·laboració amb l’Ajuntament van presentar a les famílies i als joves de Ciutadella el projecte UN ESTIU PER CRÉIXER, després d'haver-lo presentat als centres de secundària amb una rebuda molt positiva. El projecte ofereix als joves d'entre 14-17 anys l'oportunitat de col·laborar en un servei o entitat municipal durant els mesos de juliol o agost 15 hores setmanals.El termini d’inscripció estarà obert del 3 al 7 de juny,. 

Imatge

Ciutadella celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

- 31/05/2019 -
El dimecres vinent, dia 5 de juny, l'Ajuntament de Ciutadella organitza una sèrie d'activitats amb la col·laboració dels alumnes del Programa SOIB 30 Ens Movem pel Medi Ambient en motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Estan dirigides especialment als alumnes de 5è de primària a 2n d'ESO, i també al públic en general. 

Imatge

L’1 de juny entra en vigor la tarifa d’estiu dels parquímetres

- 31/05/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella comunica que dia 1 de juny entraran en vigor les tarifes i l’horari d'estiu del servei de vigilància de la zona d'estacionament regulat i amb horari limitat (parquímetres de les zones blaves) de Ciutadella.

Imatge

En vigor un nou calendari de recollida de cartó al centre urbà

- 30/05/2019 -
Dilluns 3 de juny entren en vigor alguns canvis en la recollida comercial de cartó al centre urbà de Ciutadella. De juny a setembre, s’augmentarà de 2 a 4 dies per setmana (dilluns, dimarts, dijous i divendres) la recollida de cartó comercial per facilitar el reciclatge de cartó al centre urbà.

Imatge

Afectacions a la circulació amb motiu de la celebració de la processó de Maria Auxiliadora i, posteriorment, el tradicional concert Jaleo

- 29/05/2019 -
Amb motiu de la celebració de la processó de Maria Auxiliadora i, posteriorment, del tradicional concert Jaleo, el proper 2 de juny alguns carrers romandran tancats a la circulació i alguns usuaris hauran de cercar una ruta alternativa, per la qual cosa demanam disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar.

Imatge

Sessió informativa sobre preinscripcions universitàries

- 29/05/2019 -
Dijous, 30 de maig, a les 19.30 h, el Centre Municipal Universitari de Ciutadella oferirà una sessió informativa a la Sala d’Actes de l’institut Josep Maria Quadrado amb la finalitat de resoldre dubtes freqüents en els processos d’admissió a les universitats.

12345678910...
Tornar