· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 21/02/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple de febrer . Accediu a la informació per a consultar l' ordre del dia de la sessió. Recordau que el podeu seguir en directe mitjançant aquesta pàgina web. 

Imatge

L’Ajuntament finalitza el projecte formatiu IAMO 2017

- 19/02/2019 -
Aquest 13 de febrer, i després de 12 mesos, ha finalitzat amb èxit el projecte IAMO 2017, amb el qual l’alumnat treballador contractat per l’Ajuntament de Ciutadella ha pogut aprendre i demostrar la seva vàlua als diferents serveis i departaments del municipi com a auxiliars administratius.

Imatge

El Consell Infantil tracta la complexitat de la identitat de gènere des de la perspectiva dels rols

- 19/02/2019 -
La roba i els accessoris s'han utilitzat des de sempre amb finalitats d'attrezzo, comoditat, transgressió i també com a trop literari. Però també la vestimenta s'associa al gènere dins una societat particular. L'actriu Paola Cibin, especialitzada en cross_dressing pedagògic, convidarà els membres del Consell Infantil a parlar de gènere i a obrir el diàleg entre els més joves del nostre municipi. Hi esteu convidats. El debat tindrà lloc dijous a les 17.30 h a l'annex de l'IES Josep M. Quadrado.

Imatge

Dia Internacional de la lluita contra el càncer infantil

- 15/02/2019 -
Des de l'Ajuntament de Ciutadella ens sumem al dia Internacional dels infants amb càncer, accedeix a la informació per a llegir el manifest que ens ha fet arribar l'Associació de pares de fillets amb càncer de Balears (ASPANOB).

Imatge

El mosaic Ens rejuntam ha merescut un guardó del Govern Balear

- 15/02/2019 -
El projecte del mosaic Ens rejuntam, impulsat per l’Àrea Municipal de Participació de l'Ajuntament de Ciutadella, ha rebut un dels premis de la categoria "Humanització", en el curs de la gala de la cinquena Jornada de la Salut del Govern de les Illes Balears.

Imatge

Trobada del sector cultural per decidir la gestió del teatre des born

- 15/02/2019 -
L'Ajuntament de Ciutadella ha organitzat per a aquest proper dissabte, 16 de febrer, una trobada amb representants del sector cultural per tal de proposar idees sobre la gestió del Teatre des Born. S’hi han convidat programadors, actors, gestors d'espais escènics, representants del món del teatre i representants polítics.

Imatge

Comença la segona edició de la campanya d'autocompostatge
FER COMPOST ÉS LA PERA!

- 12/02/2019 -
Per segon any consecutiu, s'ha engegat la campanya FER COMPOST ÉS LA PERA!, amb què es vol seguir incidint en la importància de separar bé les restes de menjar i els residus vegetals, com fulles, gespa o branques, i els avantatges que suposa reciclar-los. Aprèn a fer compost amb els tallers que organitza el Consorci de Residus i Energia. Dimecres 27 de febrer a les 19.30?h a la casa de Cultura tindrà lloc un taller totalment gratuït.

Imatge

Agraïment al llegat d’Aina Moll i Marquès

- 11/02/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella vol expressar el més sentit condol per la defunció d’Aina Moll i Marquès. Ens ha deixat una gran filòloga , nascuda a Ciutadella, al carrer de sa Font, l’any 1930, filla de Catalina i Francesc de Borja Moll amb qui compartí l’estima per la llengua catalana.

Imatge

Silme celebra el seu 30è aniversari els dies 14 i 15 de febrer amb una jornada tècnica i un acte commemoratiu

- 07/02/2019 -
 El Servei d'Informàtica Local de Menorca (SILME) celebra enguany el seu 30è aniversari amb dues activitats importants: unes jornades tècniques i una cerimònia de caire més festiu. L'única empresa i societat anònima de capital públic de l'illa aglutina tots els serveis i les necessitats informàtiques de les administracions en una fórmula que fa 30 anys va ser pionera i que, amb el temps, ha demostrat que és encertada. L'Ajuntament de Ciutadella és propietari del 11'25% de les accions de Silme.

Imatge

Oberta la licitació de la seguretat privada per a les festes de Sant Joan 2019

- 06/02/2019 -
L’Ajuntament  obrirà divendres un termini de quinze dies per rebre ofertes en la licitació de la seguretat privada de les festes de Sant Joan d’enguany. La previsió és que a mitjan mes de març es pugui resoldre i adjudicar el servei.L’import total és de 66.397,4 €, dues terceres parts del qual són per cobrir les despeses que suposa el transport de personal, per als casos que venguin de fora de l’illa.

Imatge

Obertes les convocatòries per a participar en els mercats del municipi durant la temporada d’estiu 2019

- 06/02/2019 -
L'Ajuntament informa a les persones interessades a formar part d'algun dels mercats del municipi de Ciutadella durant la temporada d'estiu de l'any 2019 que poden presentar sol·licitud fins al 5 de març, inclusivament, per qualsevol dels mitjans establerts a l'article 16.4 de la Llei 39/2015. d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Els diferents mercats les condicions completes, la declaració responsable i el model de sol·licitud específic, es poden trobar accedint a la informació i tam bé a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Imatge

L’Ajuntament llança una enquesta per al teixit associatiu del municipi

- 05/02/2019 -
L’Ajuntament de Ciutadella, amb l’objectiu de fomentar un dels valors de la ciutat educadora, com ho és el seu teixit associatiu, ha posat en marxa una enquesta per tenir més informació sobre les associacions, per conèixer-ne les propostes i les necessitats.

Imatge

L'Ajuntament de Ciutadella, el més transparent de Balears segons l'auditoria de Dyntra

- 05/02/2019 -
Amb un total de 138 indicadors de transparència assolits sobre un total de 160 avaluats, l'Ajuntament de Ciutadella ha passat a ocupar el primer lloc en transparència entre els ajuntaments de més de 15.000 habitants de les Illes. En l'àmbit de l'Estat, actualment, l'Ajuntament de Ciutadella ocupa el tretzè lloc d'entre més de 546 entitats locals avaluades.

Imatge

Treball amb famílies per al 2019: deu propostes per acompanyar pares i mares d’infants i adolescents

- 05/02/2019 -
Fins a deu propostes per acompanyar pares i mares en el procés d’educatiu dels infants i adolescents és la graella que ofereix el programa Treball amb famílies per al 2019. L’acte inaugural del calendari s’ha fixat a l’IES Josep Maria Quadrado el proper dia 8 de febrer (20 h). Hi intervindrà Jorge L. Tizón, psiquiatre i neuròleg.

Tall del Camí de Sa Trinitat a causa de les obres d'interconnexió elèctrica entre Mallorca i Menorca

- 01/02/2019 -
A causa de les obres d'interconnexió elèctrica entre Mallorca i Menorca és necessari realitzar talls de trànsit en el Camí de Sa Trinitat, en el seu tram paral·lel a la Ronda Sud, entre els dies 4 i 27 de febrer de 2019.

Imatge

Iniciativa 'Som Dones'

- 31/01/2019 -
Aquesta és una iniciativa per donar a conèixer DONES que han aconseguit allò que s'han proposat i allò que han somiat, tot desafiant els estereotips de gènere i rols socials. Són DONES que han demostrat que si vols, pots. Aquest mes presentem a Pilar Benejam: Feu clic a la noticia per a ampliar la informació. 

Imatge

Comencen les obres de millora de dos trams del camí de l’Hort de ses Taronges

- 31/01/2019 -
Aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora del camí de l’Hort de ses Taronges, a la zona sud del terme municipal de Ciutadella. L’actuació consistirà en la neteja i el desbrossament de les voreres del camí, i la posterior estesa d’una capa d'aglomerat asfàltic de 4 cm d’espessor al llarg de 2,4 km, dividits en dos trams.

Imatge

L'Ajuntament inicia el procés de selecció de personal per al projecte 'Movem-nos pel medi ambient'

- 31/01/2019 -
El projecte té l'objectiu d'oferir FORMACIÓ en el certificat de professionalitat nivell 3 d'Interpretació i Educació Ambiental i FEINA remunerada en el sector. El programa va dirigit a persones desocupades majors de 30 anys. Consultau a la informació els requisits que cal complir. Es preveu que s’iniciï el 20 de març de 2019 i que tengui una durada de 9 mesos.

Imatge

L’Ajuntament de Ciutadella organitza dos espais de ciutadania els dies 1 i 14 de febrer

- 29/01/2019 -
L’Ajuntament organitza les properes setmanes dos espais de ciutadania, amb dos objectius: primer, informar d’una manera directa i propera la ciutadania sobre la gestió pública per incentivar la participació ciutadana amb criteri i coneixement; i, segon, facilitar espais de diàleg per construir junts el nostre municipi. L’objectiu final és fomentar el model de Ciutadella com a ciutat educadora, i que impulsa una ciutadania activa i implicada.

Imatge

Presentat el document: L'educació dels infants 0-3 i la necessària equitat
(Anàlisi de la realitat a les Illes Balears)

- 25/01/2019 -
El pedagog Vicent Arnáiz, com a coordinador, ha presentat a les escoles infantils el document marc sobre l’educació dels infants de 0 a 3 anys, que aborda la necessària equitat.

12345678910...
Tornar