Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Ciutadella té una assignació de 120.000 euros en els pressuposts participatius de 2018

- 19/02/2018 -
 Ciutadella espera rebre una inversió extraordinària de 120.000 euros, mitjançant l’aplicació dels pressuposts participatius que convoca el Consell Insular de Menorca per a l’exercici de 2018. Els  interessats estan cridats a una sessió informativa que tindrà lloc dia 28, a les 20 h, al Cercle Artístic, per rebre toma mena de detalls de la mecànica que caldrà posar en marxa per aplicar aquesta distribució pressupostària de caràcter participatiu.

Imatge

Repartiment de bosses de tela i draps per fomentar el Pacte de Milà

- 19/02/2018 -
 L’Ajuntament de Ciutadella, per tal complir els compromisos adquirits amb l’adhesió al Pacte de Milà, ha repartit bosses de tela i drap als comerciants d’alimentació de fruites i verdures i a les carnisseries de la plaça des Mercat, amb l’objectiu de fomentar l’alimentació saludable i limitar el malbaratament d’aliments entre els clients de Ciutadella.

Imatge

L'Ajuntament presenta als ciutadans els pressuposts de 2018 en un nou espai de participació

- 16/02/2018 -
 L’equip de govern de l’Ajuntament de Ciutadella ofereix un nou Espai de Ciutadania per al proper dia 21 de febrer, dimecres, a les 19.30 h, al Cercle Artístic, dedicat a la presentació pública i oberta dels pressuposts municipals per a l’any 2018.

Imatge

El Consell Infantil apel·la a ser solidaris amb els infants malalts de càncer

- 15/02/2018 -
 El Consell Infantil de Ciutadella ha fet una apel·lació a la solidaritat amb els infants afectats per malalties oncològiques, tot reflexionant sobre l’acollida social que cal que tenguin els afectats.

Imatge

El camí de la Vall, obert al trànsit rodat després de les obres de millora del tram municipal

- 15/02/2018 -
El camí a les platges de la Vall torna a estar obert totalment al trànsit rodat després que hagin finalitzat les obres de millora del tram municipal, des del desviament de la carretera de Cala Morell fins a les cantonades que delimiten el tram de camí titularitat del Consell Insular. Les obres han estat executades per l'empresa Juan Mora i han tingut un cost de 78.178€.

Imatge

Ciutadella amplia aquesta temporada l’horari del servei de seguretat i salvament a les platges del municipi

- 15/02/2018 -
 Durant aquesta temporada turística, l’Ajuntament implantarà nous horaris per al servei de seguretat i salvament a les platges del municipi de manera que els quatre mesos de juny a setembre la cobertura de socorristes i embarcació serà de 9 hores diàries, de les 10 a les 19h. També augmenten els professionals que presten el servei i dels 18 socorristes del 2016 es passarà a 22 aquesta temporada.

Imatge

Un centenar d’entitats ciutadanes fan una sessió informativa amb la presidenta Armengol

- 14/02/2018 -
Ben bé un centenar d’entitats ciutadanes de tota mena de Ciutadella han donat resposta a la crida general que els havia fet la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, tot aprofitant la seva visita institucional al municipi, realitzada el passat dimecres 14. 

Imatge

L'Ajuntament demana a la presidenta Armengol un seguit d' inversions necessàries per a Ciutadella

- 14/02/2018 -
 Amb l’anunci d’un seguit d’inversions per a Ciutadella que afectaran el port antic i el de Son Blanc, la dessaladora, la formació professional i l’equipament del Teatre des Born, entre d’altres, s’ha saldat la visita al municipi de la presidenta del Govern autonòmic de les Illes Balears, Francina Armengol.

Imatge

El Consell Infantil commemora el Dia Internacional dels Infants amb Càncer

- 13/02/2018 -
El Consell Infantil de Ciutadella, en la propera sessió del 15 de febrer (17.30 h), farà un acte d’adhesió al Dia Internacional dels Fillets i Filletes amb Càncer.

Imatge

Reunió amb la direcció general d' Emergències per a perfilar les bases de la coordinació de les festes de Sant Joan

- 12/02/2018 -
L’Ajuntament  segueix fent feina en la planificació de les festes de Sant Joan 2018. Aquest dilluns 12 de febrer els responsables de l’Ajuntament han mantingut una reunió amb responsables de la Direcció General d’Emergències per tal de perfilar la coordinació de diversos aspectes de les Festes de Sant Joan 2018.

Imatge

107 denúncies de vehicles abandonats a la via pública durant el 2017

- 12/02/2018 -
La Policia Local va gestionar, durant tot l’any 2017, la sol·licitud de retirada de 107 vehicles abandonats a la via pública, tant del nucli urbà com a les urbanitzacions del municipi. Del total de denúncies, 67 es van resoldre a través de la corresponent notificació als propietaris mentre que, per als 40 restants ha estat necessari l’obertura d’un expedient administratiu. D’aquests, 15 expedients encara estan pendents de publicació al BOE abans de poder procedir-ne a la retirada.

Imatge

Convocatòria Ple de l'Ajuntament

- 12/02/2018 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de febrer

Imatge

Ciutadella completarà la millora del carrer Mallorca amb el soterrament del cablejat elèctric

- 12/02/2018 -
 L’Ajuntament de Ciutadella invertirà un total de 76.096,59 € en les obres de soterrament del cablejat elèctric de la xarxa de baixa tensió en el tram comprès entre la plaça des Pins i el carrer Bisbe Juano, amb l’objectiu de completar l’embelliment del carrer Mallorca després de les actuacions que s’han duit a terme en aquesta via urbana a través del Pla insular de cooperació (PIC), i que han comprès la millora de les infraestructures (clavegueram, pluvials, xarxa d’aigua potable, fibra òptica i gas natural), la supressió de barreres arquitectòniques i l’adequació del paviment.

Imatge

L'Ajuntament inicia el procediment per declarar Pilar Benejam com a Filla Il·lustre de Ciutadella

- 11/02/2018 -
 La corporació municipal, a proposta de l’alcaldessa Joana Gomila, ha iniciat els tràmits reglamentaris per declarar la pedagoga Pilar Benejam Arguimbau (1937) Filla Il·lustre de Ciutadella.

Carnaval 2018: La Mar

- 09/02/2018 -
Places i carrers de Ciutadella transformats en un fantàstic tsunami mariner i carnavalesc. Fins al diumenge 11 l’alegria col·lectiva farà ballar, enguany, a tothom, inclosos els peixos i els pops, les barques i els pescadors, petits i grans.

Imatge

Petició per a participar en la tradició de «matar els bujots» de Pasqua

- 09/02/2018 -
L’Ajuntament fa una crida a les entitats que enguany vulguin prendre part en la tradició de “matar els bujots”, que té lloc el dia de Pasqua. Les entitats que estiguin interessades a organitzar-ho, només cal que tramitin la sol·licitud per tenir el permís per organitzar l’activitat corresponent. Es dóna de termini fins al dijous 15 de febrer. 

Imatge

S’obre el termini per participar en la tradició de «matar els bujots» de Pasqua

- 09/02/2018 -
L’Ajuntament fa una crida a les entitats que enguany vulguin prendre part en la tradició de “matar els bujots”, que té lloc el dia de Pasqua. Les entitats que estiguin interessades a organitzar-ho, només cal que tramitin la sol·licitud per tenir el permís per organitzar l’activitat corresponent. Es dóna de termini fins al dijous 15 de febrer. 

Imatge

Presentat el carnaval 2018... banyat d'aigua

- 09/02/2018 -
 El carnaval de 2018 ha estat presentat avui matí… davall la pluja del cel, que ha creat una ambientació molt i molt humida, d’aigua dolça i humida, com pertoca a la temàtica d’enguany, que va referida a la mar i al litoral marí de l’illa.

Imatge

L’avinguda Mascaró Passarius ja disposa d’un projecte bàsic per a ordenar-la i equipar-la

- 08/02/2018 -
 Amb una previsió inversora que supera els 274.000 euros, el projecte de reforma i adequació de l’avinguda Josep Mascaró Passarius i  les confluències amb el carrer Ciutat d’Oristano i el Camí Vell de Maó, al costat del Cementeri Municipal és la principal iniciativa municipal a costa del  Pla insular d’inversions (PIC) de l’any 2018.

Ciutadella demana la inclusió de quatre millores urbanes en el PIC de 2018

- 08/02/2018 -
L'Ajuntament ha redactat quatre projectes d'equipaments i millores urbanes de la ciutat, per tal que entrin a formar part del Pla insular de cooperació (PIC), corresponent a l'anualitat de 2018. Els projectes a executar enguany són: Disseny d'una plaça urbana a l' avinguda Josep Mascaró Passarius (zona verda cementeri vell), xarxa d'aigües pluvials al carrer Glosador Vivó, millora d'un tram del Camí de Baix i la instal·lació d'un rocòdrom (projecte d'iniciativa ciutadana).

12345678910...
Tornar