· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Obert el termini per a presentar les sol·licituds per a participar en la Fira de Producte Local 2020

- 21/07/2020 -
L'Ajuntament de Ciutadella convoca a les persones interessades en formar part de la Fira de Producte Local, que tindrà lloc els dies 18,19 i 20 de setembre de 2020

Imatge

Convocatòria Ple de juliol

- 20/07/2020 -
L'Ajuntament durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple de juliol. Accediu a la informació per a consultar l'ordre del dia. Recordau que el podeu seguir en directe a través d' emissions en directe al web municipal.

Imatge

COMUNICAT SANT JOAN 2020

- 25/06/2020 -
L'Ajuntament de Ciutadella constata i lamenta els incompliments puntuals de la normativa sanitària, tot i que destaca que la major part de la població ha actuat aquests dies amb prudència i seny. PREMEU AQUÍ per llegir el comunicat íntegrament.

Imatge

Crida a la responsabilitat per evitar aglomeracions i fer ús de la mascareta

- 23/06/2020 -
L'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva per evitar aglomeracions, i recorda l'ús obligatori de les mascaretes si no es manté la distància mínima de seguretat.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 15/06/2020 -
 L'Ajuntament durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de juny. Accediu a la informació per a consultar l'ordre del dia. Recordau que el podeu seguir en directe a través d'emissions en directe del  web municipal.

Imatge

L'Ajuntament comunica la prohibició del bany a la Platja Gran i als seus replans, des d'avui 12-06 fins a nou avís

- 12/06/2020 -
L'Ajuntament ha hagut de prohibir el bany a la Platja Grans i els replans a causa d' un vessament d'aigües fecals provinent d'una avaria en una actuació no municipal. Durant els pròxims dies s'aniran estudiant els resultats de les analítiques d'aigua realitzades i la seva evolució a la fi de poder tornar a autoritzar el bany quan la situació s'hagi normalitzat.Imatge

Una Cinquagesma en fase 2. FEM-HO BÉ!

- 28/05/2020 -
Aquest cap de setmana a Ciutadella celebram Cinquagesma. Podem fer bulla i xalar. Però recordem que hi ha estat d'alarma (fase 2) i que s'han de complir les mesures de seguretat que marca el Ministeri de Sanitat, així com també les ordenances municipals.

Respecta el descans dels vesins i compleix les normes de comportament als espais públics. És responsabilitat de cada un de nosaltres vetlar per la salut de tothom. Si ho feim bé, no farem cap passa enrere.

Imatge

Ciutadella reactivarà els servei d'estacionament regulat a partir de dia 1 de juny

- 27/05/2020 -
La Junta de Govern ha aprovat avui la reactivació del servei d'estacionament regulat (zona blava i zona verda-residents) a partir de dilluns 1 de juny. La zona ORA va quedar suspesa dia 14 de març amb l'establiment de l'estat d'alarma i la restricció general de la mobilitat. La reactivació del contracte permetrà també reincorporació a la feina de 6 treballadors de l'empresa concessionària.

Imatge

Minut de silenci i dol per les víctimes del Covid-19

- 27/05/2020 -
Els treballadors i treballadores del 'Ajuntament de Ciutadella han fet avui cinc minuts de silenci, com a demostració de solidaritat per les víctimes mortals de la pandèmia de coronavirus.

Imatge

Utilització obligatòria de mascareta a la via pública i als espais tancats públics fins a la finalització de l’estat d’alarma

- 20/05/2020 -
A partir de demà, 21 de maig, i fins a la finalització de l’estat d’alarma, l'ús de mascareta serà obligatori a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal com a mínim de dos metres.

Imatge

Ciutadella adjudica el servei de socorrisme i vigilància de platges per als pròxims dos anys amb un cost anual de 381.150 euros

- 20/05/2020 -
L'Ajuntament ha adjudicat el servei de socorrisme i vigilància de platges a l'empresa Marsave per dos anys, amb possibilitat de dos mes de pròrroga. El servei s'iniciarà el proper 1 de juny i acabarà el 30 de setembre. El cost de la licitació s'ha incrementat respecte a l'anterior en uns 90.000 euros anuals, amb la finalitat de millorar el servei i garantir també el compliment de la nova escala salarial del sector.

Obert el termini de sol·licituds dels ajuts econòmics per a l'activació i la millora de la qualitat comercial

- 19/05/2020 -
El Ple de l’Ajuntament de Ciutadella de dia 14 de maig va aprovar per unanimitat les bases i la convocatòria que regeixen la concessió d’ajuts econòmics per a l’activació i la millora de la qualitat comercial, destinats als establiments d’activitats no essencials que no han pogut dur a terme la seva activitat, afectats pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma COVID-19 i que s’han publicat al BOIB número 87 de 19 maig.

Imatge

Convocatòria Ple extraordinari de l'Ajuntament

- 12/05/2020 -
L'Ajuntament durà a terme dijous a les 19.00 hores un Ple extraordinari telemàtic. Accediu a la informació per a consultar l'ordre del dia. Recordau que el podeu seguir en directe a través d' emissions en directe al web municipal.

rescatcultural

Rescat Cultural Menorca

- 14/04/2020 -
El Consell Insular llança una enquesta per conèixer les necessitats del col·lectiu cultural i fer front a la crisi que viu el sector cultural.

Imatge

Repartiment de targetes per a la compra d’aliments a través dels centres educatius

- 08/04/2020 -
Aquests dies passats, a través dels centres educatius del municipi, es van repartir dos tipus de targetes amb saldo per a la compra d'aliments i productes de primera necessitat

Video d'agraiment institucional

- 07/04/2020 -
L'Ajuntament de Ciutadella aplaudeix la dedicació i bona feina de molts professionals i la col·laboració de la població de Ciutadella

Imatge

Canals oficials de comunicació de l'Ajuntament de Ciutadella

- 01/04/2020 -
Us recordam la importància d'informar-vos durant aquesta emergència sanitaria a través dels canals i de les fonts oficials. L'Ajuntament remet les informacions que afecten el nostre municipi únicament a través dels seus canals oficials de comunicació.

Imatge

Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma.

- 14/03/2020 -
Us adjuntem el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19  que tindrà una vigència de 15 dies naturals. 

Imatge

Pla de mesures excepcionals per a limitar la propagació i el contagi del Covid-19

- 13/03/2020 -
L'Ajuntament de Ciutadella us informa del comunicat del Govern de les Illes Balears en relació a les mesures per evitar la propagació del coronavirus.

Imatge

L’Ajuntament de Ciutadella presentarà vuit projectes a la convocatòria del Pla Insular de Cooperació 2020

- 29/02/2020 -
 La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovar aquest passat dimecres el llistat de projectes que presentarà dins el marc de la convocatòria del Pla Insular de Cooperació (PIC 2020) del Consell Insular de Menorca. El llistat inclou sis projectes inclosos en la línia general i dos dins la línia turística.

12345678910...
Tornar