Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 

Taller d'Agenda Local 21

- 18/06/2018 -
 Demà Dimarts, dia 19 de juny, a les 20 h i a la sala de reunions de Turisme de l'Ajuntament de Ciutadella, se celebra la 63a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella.

L'Ajuntament fa una valoració molt positiva del projecte Xalapatis 2018

- 18/06/2018 -
 Durant tot el més de maig l'Ajuntament, a través de Servei d' Esports, ha duit a terme el projecte Xalapatis 2018. Hi han participat 21 equips del M. Àngels Cardona, del Nostra Senyora Consolació i del Josep M. Quadrado, i que sumen un total de 170 filletes i fillets.

Sant Joan 2018: informacions i recomanacions d'interès

- 18/06/2018 -
 Al web municipal teniu disponible la informació relativa a Sant Joan 2018. Us demanem, ciutadellencs i visitants, la col·laboració ciutadana per tal que la celebració sigui segura, autèntica i espectacular.

Imatge

El Be preludia a Ciutadella els dies grans de Sant Joan

- 17/06/2018 -
Passaven tres minuts de les deu del vespre quan la Comitiva arribava a la casa del caixer casat. Era el final d'una dia intens, calorós i tranquil. El Dia des Be culminava després de 13 hores d'escampar la festa per les posades de Ciutadella, i de preludiar els dies grans de la festa que arribaran el proper cap de setmana.

Imatge

L'Ajuntament adjudica els darrers serveis per fer possible tot el dispositiu de les Festes de Sant Joan

- 14/06/2018 -
 L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat la contractació de diversos serveis per fer possible les festes de Sant Joan. Ara tot aquest esforç necessita també de la col·laboració ciutadana per tal que la celebració sigui segura, autèntica i espectacular.

El nou accés d’embarcament del passatge del port de Son Blanc entra en servei

- 14/06/2018 -
 El conseller del Govern balear Marc Pons, la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i la batllessa de Ciutadella Joana Gomila, han visitat una infraestructura, en la qual s’han invertit amb aquesta actuació 1,7 milions d' euros. 

Un nou número del butlletí Allavà surt al carrer

- 14/06/2018 -
 L'Ajuntament ha editat un nou número de Allavà, el butlletí municipal del Servei de Comunicació, impulsat per les dues joves qualificades. En aquesta ocasió, Sant Joan, una entrevista a Jazz Obert i un reportatge sobre els plàstics a la mar copsen les informacions principals. Recordau que el podeu trobar als edificis públics, com el Punt Jove, la Biblioteca, els instituts, etc. i que és totalment gratuït. Si us agrada, us animam a participar-hi.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 13/06/2018 -
 L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de juny

L’experiència dels patis oberts rep una favorable avaluació i acollida

- 12/06/2018 -
L'alta afluència d'infants avala el bon funcionament de la iniciativa de patis oberts a les escoles posada en marxa per l'Ajuntament. El servei d'Educació va engegar aquest projecte experimental el passat 24 de maig i el perllongarà fins al 21 de juny als centres Joan Benejam, Mare de Déu del Toro i Pere Casasnovas.

Imatge

L’experiència dels patis oberts rep una favorable avaluació i acollida

- 12/06/2018 -
Una reunió de seguiment ha posat en relleu els bons resultats de l’experiència de patis oberts als centres educatius de Ciutadella. 

Imatge

La corporació entregarà dia 14 les distincions a les escoles que han participat en el Dia Internacional del Medi Ambient

- 12/06/2018 -
 La corporació municipal de Ciutadella lliurarà aquest dijous, dia 14, abans del Ple, unes distincions a les escoles que enguany han pres part en el Dia Internacional de Medi Ambient. Serà al Saló Gòtic, a les 18.15 h.

L'Ajuntament 'fotografia' l'estat del comerç amb l'elaboració del cens d'activitats comercials i de serveis

- 11/06/2018 -
L'Ajuntament compta, des d'aquesta setmana, amb un cens actualitzat de comerços i serveis al municipi. En total hi estan inclosos 649 comerços i 355 serveis ubicats al nucli urbà de Ciutadella. El cens estarà disponible d'aquí a poc temps en una secció específica del web municipal i accessible a tota la ciutadania. També s'ha elaborat un treball de camp sobre la situació de l'activitat comercial. La realització d'aquesta feina ha estat possible gràcies a la necessària col·laboració dels alumnes del projecte Nura 2016, dels tècnics de l'Ajuntament de Ciutadella i dels comerciants de Ciutadella.

Imatge

La Fundació per a Discapacitats demana un centre especialitzat per a persones amb discapacitat física i dependència

- 08/06/2018 -
 La Fundació per a Discapacitats demana a l’Ajuntament la cessió d’uns terrenys per a la construcció d’un nou centre especialitzat per a persones amb discapacitat física i dependència. Davant d’aquesta petició, la FPDM va aprovar la realització d’un estudi de necessitat sobre aquesta qüestió per començar a fer les primeres passes.  L’ equip de govern de l’ Ajuntament s’ha mostrat obert a respondre a aquesta demanda amb la possibilitat de la cessió d’uns terrenys de Santa Rita que ja tenen la qualificació d’equipament sociosanitari.

Imatge

L'Ajuntament es reuneix amb la Junta de Caixers de Sant Joan

- 07/06/2018 -
 L’equip de govern de l’Ajuntament de Ciutadella i la Junta de Caixers de Sant Joan s’han reunit aquest migdia per tancar tots els detalls de la festa. La trobada ha servit per intercanviar opinions a pocs dies ja de l’inici de les celebracions, i per constatar que els preparatius han arribat ja a la fase final. S’han coordinat les diferents funcions de cadascuna de les parts, s’han revisat les tasques i s’ha constatat que tot està a punt.

Imatge

El dispositiu de seguretat de les Festes de Sant Joan es tanca millorant les prestacions de l'any passat

- 06/06/2018 -
 L’Ajuntament ja disposa de tots els efectius que treballaran en les tasques de prevenció i seguretat marcades pel Pla Director de les Festes de Sant Joan. La redistribució de tasques en relació a l’any anterior permetrà millorar les prestacions i comptar amb un dispositiu amb una presència més propera i efectiva als principals actes.

S’obre el període d’al·legacions a les noves ordenances de neteja

- 06/06/2018 -
Queda obert a la ciutadania el període per presentar al·legacions, reclamacions i suggeriments a la reforma de l'Ordenança municipal de neteja de l'espai públic i de la gestió dels residus de Ciutadella. S’hi ha fixat un període de trenta dies hàbils per tramitar aquestes al·legacions, fins al dia 18 de juliol vinent inclusivament.

Obert el període d’al·legacions a la modificació del Reglament dels horts urbans

- 06/06/2018 -
Queda obert el període per presentar al·legacions, reclamacions i suggeriments amb relació a la modificació del reglament que regula el règim d’usos dels horts urbans de Ciutadella. El període hàbil serà de 30 dies, fins al 18 de juliol vinent.

Imatge

Per Sant Joan, l'Ajuntament ofereix localitats a les grades per a les persones amb mobilitat reduïda

- 05/06/2018 -
En motiu de les festes de Sant Joan, l'Ajuntament de Ciutadella disposa d'un total de 50 localitats a les grades muntades a la plaça des Born i as Pla que van destinades a les persones amb mobilitat reduïda i a les que tenen dicapacitat, per tal que puguin gaudir del Caragol des Born i dels Jocs i les Corregudes des Pla.

Imatge

La preparació del dispositiu de seguretat de Sant Joan avança a bon ritme

- 04/06/2018 -
 Les tasques per preparar el dispositiu de seguretat de les Festes de Sant Joan segueixen a bon ritme. Aquest cap de setmana, un responsable de la Policia Local de Ciutadella s’ha desplaçat a Mallorca per oferir una formació als 37 integrants de les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Mallorca que seran presents a Sant Joan d’aquest any. Durant les festes seran dirigits per personal municipal de Ciutadella, en coordinació amb els tècnics de la Direcció General d’Emergències del Govern balear.

12345678910...
Tornar