Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Sessió informativa del Centre Municipal Universitari

- 26/05/2017 -
Sota el títol Què m’interessa de les preinscripcions universitàries?, el pròxim dimarts 30 de maig a les 19.30h el Centre Municipal Universitari de Ciutadella oferirà una sessió informativa a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura adreçada a l’alumnat de segon de batxillerat, de cicles formatius de grau superior, alumnes de proves d’accés per a majors de 25 anys, a les famílies i a totes les persones interessades a iniciar estudis universitaris.

Imatge

L'Ajuntament reactiva el Consell de Ciutat, l'òrgan de participació més ampli del municipi

- 25/05/2017 -
L'Ajuntament convoca una nova trobada del Consell de Ciutat de Ciutadella per al proper dimecres dia 31 de maig a les 19.30 h a la Casa de Cultura, per valorar les línies municipals de treball d'aquesta nova legislatura, i també per debatre i recollir propostes per començar a preparar els pressupostos municipals del 2018.

Imatge

Convocatòria Taller d'Agenda local 21

- 24/05/2017 -
Demà dijous a les 20.30 h i a la sala de reunions de Turisme de l'Ajuntament, se celebra la 58a sessió del Taller d'Agenda Local 21 de Ciutadella, El Taller d'Agenda local 21 és un òrgan consultiu de l'Ajuntament en el qual qualsevol ciutadà, entitat o associació pot participar i donar la seva opinió.

Imatge

Un grup d'infants de Margalida Florit inicia la tradicional visita al be de les escoles de primària

- 24/05/2017 -
Amb una tendra expectació, els infants de les escoles de primària de Ciutadella han començat a fer les visites al be que serà passejat en les festes de Sant Joan d'enguany. Les visites, segons el costum d'anys passats, van adreçades als alumnes de 5 anys d'edat de tots els centres del municipi.

Imatge

Ciutadella incrementa els horaris i la cobertura del servei de seguretat i salvament de les platges del municipi

- 24/05/2017 -
Les platges del terme municipal de Ciutadella comptaran aquesta temporada amb un millor servei de seguretat i salvament gràcies als canvis que ha introduït l’Ajuntament a instàncies de la proposta elaborada pel coordinador del platges de la Policia Local. 

Imatge

«Almon s’està com aquí»: arriba a Ciutadella una exposició sobre Menorca i el turisme

- 24/05/2017 -
El proper dia 1 de juny, dijous, la sala municipal d’exposicions del Roser inaugura la mostra dedicada a la història del turisme a l’illa de Menorca, de la qual és comissari Alfons Méndez, cap de la secció de Ciències Socials de l’IME. 

Imatge

Sis forns de Ciutadella reben l'autorització per explotar la marca "Pa d'aquí, forn i tradició"

- 24/05/2017 -
L’Ajuntament, a través de la regidora Noemí Camps, ha entregat les autoritzacions d’explotació de la marca “Pa d’aquí, forn i tradició”, juntament amb les bosses (de tela i cel·lulosa ), així com els pòsters de la marca, a sis forns que han complert les exigències per poder accedir a la marca.

Imatge

L'Ajuntament s'implica en el procés participatiu per a definir el futur de l'edifici de Ca Savi

- 23/05/2017 -
Sota el títol 'Què feim a Ca Savi?' s'inicia aquest procés participatiu obert al conjunt de la ciutadania i les entitats de Ciutadella i Menorca. L'objectiu és recollir les aportacions de la ciutadania i les entitats per tal de tenir-les en compte en la designació dels usos futurs de l'espai. Les aportacions es recolliran a través d'un concurs d'idees, es discutiran en un taller participatiu i finalment els usos resultants es donaran a conèixer durant una jornada festiva al mateix local de Ca Savi. El termini per presentar les propostes a concurs clou el 7 de juliol.

Imatge

Ciutadella lluita contra les violències masclistes

- 22/05/2017 -
La furgoneta del pacte social de lluita contra les violències masclistes, habilitada pel Govern de les Illes Balears, ha fet parada avui, dilluns, a la plaça des Pins de Ciutadella, dins un pla d'itinerància que haurà de portar-lo arreu dels municipis menorquins.

Imatge

Les obres d’emergència del port de Ciutadella ja estan enllestides i tots els establiments poden obrir i ocupar les terrasses

- 22/05/2017 -
Les obres d’emergència per reparar el moll Ribera del Sud del port interior de Ciutadella s’han completat totalment aquest dilluns dia 22 de maig. La previsió de finalització de les obres, fixada per al proper dia 1 de juny en la part terrestre i per al 15 en la part aquàtica, s’ha pogut avançar. Després de l' estiu es durà a terme  el projecte de millora integral del port, amb un pressupost de 3,5 milions d’euros. 

Imatge

Reforç de la informació i el control dels accessos a les platges verges

- 21/05/2017 -
 Dilluns passat, dia 15 de maig, es va posar en marxa el servei d'informació i control dels accessos a les platges de Cala en Turqueta, Son Saura, Macarella, La Vall, Binimel·là; així com el servei de vigilància de seguretat dels accessos a Cala en Turqueta, Macarella i Son Saura.

Imatge

El vídeo sobre els Drets dels infants elaborat per l' Ajuntament s' exhibeix als Cinemes Canal Salat

- 18/05/2017 -
Els Cinemes Canal Salat, de Ciutadella, projectaran, a partir de demà, dia 19, el vídeo dedicat als Drets dels infants. Es tracta d'un muntatge ideogràfic protagonitzat per filletes, fillets, pares, mares i professionals del nostre municipi, que es va dur a terme per tal de commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants de 2016.

Imatge

Silve Pons i Silvia Vivó guanyen concurs de Poesia i Imatge per a les estampes de Sant Joan

- 18/05/2017 -
La parella d'artistes formada per Silve Pons Arguimbau (pel poema) i Sílvia Vivó Caules (per la imatge) han estat proclamada guanyadora del tercer concurs biennal de Poesia i Imatge per a les estampes de Sant Joan.L'obra guanyadora porta per lema "Per damunt de Ciutadella". La creació de tots dos ha resultat seleccionada d'entre nou propostes.

Imatge

Desset docents europeus visiten Ciutadella, convidats per Xipell, en el marc d'un intercanvi ERASMUS

- 18/05/2017 -
Els professors i les professores, a més de conèixer el patrimoni arqueològic de l'illa, de recórrer la monumentalitat arquitectònica de Ciutadella i d'assabentar-se sobre l'estructura educativa de les escoletes en el municipi, han visitat la casa consistorial. Hi han estat rebuts per l'alcaldessa, Joana Gomila, i per la regidora d'Educació, Nati Benejam.

Imatge

Comencen les obres de millora de la carretera Me-1 en el tram entre Ciutadella i Ferreries

- 18/05/2017 -
El projecte consisteix en l’eixamplament dels vorals de la carretera fins a 2,5 m d’amplada, i la millora dels nusos adequant-los també com a punts de canvi de sentit, per tal que tots els canvis de sentit es realitzin en interseccions canalitzades amb carrils centrals d’espera o enllaços. Els treballs seran executats per l’empresa ACSA Obras e Infraestructuras SA. El cost total de la inversió és de 6.270.302,03 euros més IVA.

Imatge

L'Ajuntament borina per la igualtat i promou la participació ciutadana per al Pla d'Igualtat

- 18/05/2017 -
L'Ajuntament ha iniciat la redacció del seu primer Pla d'igualtat i, per açò, vol recollir l'opinió ciutadana, per conèixer la realitat amb relació a la desigualtat de gènere a Ciutadella. Per a promoure la participació ciutadana, es preveu la realització d'una enquesta ciutadana, de diverses entrevistes a col·lectius i d'un cicle de diàlegs cafè. A partir de tota la informació recollida, l'Ajuntament podrà valorar quines accions són necessàries per avançar cap a un municipi en igualtat.

Imatge

Suport institucional a la pagesia de Ciutadella

- 17/05/2017 -
L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, amb motiu de la festa de Sant Isidre, patró de la pagesia, ha expressat el suport institucional de l'Ajuntament, i ha compartit el sopar que Sa Cooperativa va organitzar el passat dilluns.

Imatge

Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls mourà aquest cap de setmana més de 3.000 persones

- 17/05/2017 -
La Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls viurà enguany l'edició més multitudinària pel que fa a participants i acompanyants. L'impacte econòmic de la prova a l'illa es calcula en, aproximadament, mig milió d'euros. A l'acte de presentació hi acudiren la presidenta del Consell, Maite Salord, l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i el regidor d'Esports, Josep Juaneda.

Imatge

"Paraules en majúscules que diuen molt" de Isabel Bagur, cartell guanyador per a les festes de Sant Joan 2017

- 17/05/2017 -
L'artista local Isabel Bagur Florit, amb l'obra titulada "Paraules en majúscules que diuen molt", ha guanyat l'edició del 2017 del concurs d'imatges de les festes de Sant Joan. Així ho ha decidit per unanimitat el jurat qualificador, reunit ahir capvespre a la casa consistorial. Enguany s'hi han presentat trenta-sis peces originals, amb propostes d'estil i disseny ben diverses.

Imatge

La Policia Local rep formació en primers auxilis sanitaris

- 17/05/2017 -
A les dependències de la Policia Local, un grup d'agents ha participat avui en unes pràctiques de primers auxilis sanitaris. Els exercicis desenvolupats han permès conèixer l'ús dels aparells desfibril·ladors i l'ús de bombones d'oxigen. Es tracta d'una de tantes accions contemplades en el vigent pla de formació permanent del servei. Les pràctiques formen part de les actuacions programades en el pla d'emergències específiques de Sant Joan i, alhora, en previsió de la temporada turística de 2017.

12345678910...
Tornar