· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Utilització obligatòria de mascareta a la via pública i als espais tancats públics fins a la finalització de l’estat d’alarma

- 20/05/2020 -
A partir de demà, 21 de maig, i fins a la finalització de l’estat d’alarma, l'ús de mascareta serà obligatori a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal com a mínim de dos metres.

Imatge

Ciutadella adjudica el servei de socorrisme i vigilància de platges per als pròxims dos anys amb un cost anual de 381.150 euros

- 20/05/2020 -
L'Ajuntament ha adjudicat el servei de socorrisme i vigilància de platges a l'empresa Marsave per dos anys, amb possibilitat de dos mes de pròrroga. El servei s'iniciarà el proper 1 de juny i acabarà el 30 de setembre. El cost de la licitació s'ha incrementat respecte a l'anterior en uns 90.000 euros anuals, amb la finalitat de millorar el servei i garantir també el compliment de la nova escala salarial del sector.

Imatge

Convocatòria Ple extraordinari de l'Ajuntament

- 12/05/2020 -
L'Ajuntament durà a terme dijous a les 19.00 hores un Ple extraordinari telemàtic. Accediu a la informació per a consultar l'ordre del dia. Recordau que el podeu seguir en directe a través d' emissions en directe al web municipal.

rescatcultural

Rescat Cultural Menorca

- 14/04/2020 -
El Consell Insular llança una enquesta per conèixer les necessitats del col·lectiu cultural i fer front a la crisi que viu el sector cultural.

Imatge

Repartiment de targetes per a la compra d’aliments a través dels centres educatius

- 08/04/2020 -
Aquests dies passats, a través dels centres educatius del municipi, es van repartir dos tipus de targetes amb saldo per a la compra d'aliments i productes de primera necessitat

Video d'agraiment institucional

- 07/04/2020 -
L'Ajuntament de Ciutadella aplaudeix la dedicació i bona feina de molts professionals i la col·laboració de la població de Ciutadella

Imatge

Canals oficials de comunicació de l'Ajuntament de Ciutadella

- 01/04/2020 -
Us recordam la importància d'informar-vos durant aquesta emergència sanitaria a través dels canals i de les fonts oficials. L'Ajuntament remet les informacions que afecten el nostre municipi únicament a través dels seus canals oficials de comunicació.

Imatge

Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma.

- 14/03/2020 -
Us adjuntem el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19  que tindrà una vigència de 15 dies naturals. 

Imatge

Pla de mesures excepcionals per a limitar la propagació i el contagi del Covid-19

- 13/03/2020 -
L'Ajuntament de Ciutadella us informa del comunicat del Govern de les Illes Balears en relació a les mesures per evitar la propagació del coronavirus.

Imatge

L’Ajuntament de Ciutadella presentarà vuit projectes a la convocatòria del Pla Insular de Cooperació 2020

- 29/02/2020 -
 La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovar aquest passat dimecres el llistat de projectes que presentarà dins el marc de la convocatòria del Pla Insular de Cooperació (PIC 2020) del Consell Insular de Menorca. El llistat inclou sis projectes inclosos en la línia general i dos dins la línia turística.

Imatge

Ciutadella organitza divendres un correfoc a la plaça des Pins

- 26/02/2020 -
Us comuniquem que el divendres, 28 de febrer, a partir de les 20.30 h, es farà un correfoc a la plaça des Pins. Us detallem a la informació algunes mesures que cal prendre per garantir la seguretat dels participants i els espectadors.

Imatge

Bonificacions ambientals a les ordenances municipals

- 24/02/2020 -
 La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ciutadella fa un recordatori de les diferents ordenances municipals que inclouen bonificacions de caràcter ambiental, perquè creim que és important que la ciutadania conegui els beneficis fiscals inclosos en les ordenances existents al municipi. Aquestes bonificacions fiscals fan referència a quatre aspectes: mobilitat, consum energètic, aigua i residus; són aspectes molt importants per la lluita contra el canvi climàtic.

Imatge

L'Ajuntament treu a concurs el servei de vigilància de platges i socorrisme del municipi per a les pròximes dues temporades d'estiu

- 24/02/2020 -
L'Ajuntament ha aprovat els plecs de la licitació que ha de servir per adjudicar el servei de vigilància de platges i socorrisme del municipi per als pròxims dos anys, amb possibilitat de dos més de pròrroga. El cost anual del servei s'ha previst en 380.000 euros. Aquesta quantia suposa un increment de 90.000 euros anuals respecte a la darrera licitació, amb la finalitat de millorar el servei i garantir també el compliment de la nova escala salarial del sector. Les empreses tenen fins el 6 de març a les 14h per a presentar les ofertes econòmiques. Les bases estan disponibles al perfil del contractant.

Imatge

Campanya de prevenció i seguretat per al control de petards durant el carnaval i talls de trànsit en motiu de la rua

- 20/02/2020 -
Durant el Carnaval 2020 l'Ajuntament ,a través de la Policia Local, realitzarà controls, especialment a la zona del centre per tal de fer complir les normatives vigents relatives a l'ús de petards i material pirotècnic per particulars. Així mateix amb motiu de la rua de Carnaval de dia 23 es restringirà la circulació en alguns carrers de la ciutat. Teniu més informació al web de la Policia Local de Ciutadella. 

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 17/02/2020 -
 L'Ajuntament durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de febrer Accediu a la informació per a consultar l'ordre del dia. Recordau que el podeu seguir en directe a través d' emissions en directe web municipal.

Imatge

Ja està en marxa l’Oficina de l’Energia Menorca 2030

- 15/02/2020 -
 L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 ja està oberta a tota la ciutadania per informar i incentivar a participar en el procés de descarbonització i transició energètica a l’illa. La creació d'aquest organisme com a centre de referència de totes les qüestions relacionades amb l’energia a l'illa, constitueix un dels objectius de l’Estratègia Menorca 2030.

Imatge

Aprovat el projecte de millora del paviment del camí del Pilar

- 13/02/2020 -
 La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat aquest dimecres el projecte de millora del paviment del camí d’accés al Pilar. L’actuació compta amb un pressupost d’execució de 141.562,09€, un import que es finançarà íntegrament amb pressupostos municipals.

Imatge

L'Ajuntament instal·la balises lluminoses sense fils com a prova pilot al pas zebra del Canal Salat per a millorar la seguretat dels vianants

- 12/02/2020 -
 El pas zebra de davant dels cinemes Canal Salat, al carrer Sant Antoni Maria Claret, disposa des d'ahir fosquet de balises il·luminades sense fils per tal de millorar la seguretat dels vianants que el transiten. El Departament de Mobilitat de la Policia Local de Ciutadella avaluarà ara aquest nou element de senyalització i estudiarà poder anar incorporant-lo a diferents indrets de la ciutat.

Imatge

Obert el termini d'inscripció per a la desfilada de carrosses del carnaval 2020

- 05/02/2020 -
El termini d’inscripció per participar en la desfilada de carrosses del carnaval 2020 al nostre municipi romandrà obert fins al dia 14 de febrer

Imatge

L’Ajuntament intensifica la lluita contra la plaga de morrut roig que amenaça les palmeres del municipi

- 05/02/2020 -
 L’Ajuntament ha duit a terme aquests dies diversos sanejaments a palmeres greument afectades per la plaga del morrut roig. Aquests sanejaments consisteixen a eliminar tots els teixits afectats de la palmera, i, en cas que encara sigui possible, salvar-la, preparant-la perquè pugui brotar de nou. En cas que es detecti que la gemma apical està afectada i la palmera no podrà tornar a brotar, s’haurà d’eliminar completament.

12345678910...
Tornar