Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Obert el termini per a demanar l'ús de les instal·lacions esportives municipals per al curs 2017-2018

- 24/07/2017 -
Obert el termini per a demanar l'ús de les instal·lacions esportives municipals per al curs 2017-2018

Imatge

Obert el termini per a presentar les sol·licituds per a participar en la Fira de Producte Local 2017

- 24/07/2017 -
L'Ajuntament informa els interessats a formar part de la Fira de Producte Local, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de setembre de 2017, que a partir d'avui i fins al 21 d'agost poden presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en horari d'atenció al públic, o de forma telemàtica mitjançant el sistema de carpeta ciutadana i presentant-hi adjunta la documentació que s'especifica.

Imatge

Oberta la convocatòria per a participar en la Fira d'Estocs 2017

- 24/07/2017 -
L'Ajuntament informa els interessats a formar part de la Fira d'Estocs, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d'octubre de 2017, que des de avui i fins al 21 d'agost poden presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, en horari d'atenció al públic, o de forma telemàtica mitjançant el sistema de carpeta ciutadana i presentant-hi adjunta la documentació que s'especifica.

Imatge

El Centre Esportiu Municipal obre les inscripcions per al curs 2017-2018

- 20/07/2017 -
El Centre Esportiu Municipal de Ciutadella (CEM) ja camina cap al curs 2017-2018. La primera passa ha estat l’obertura d’inscripcions per a aquelles persones que n'eren usuàries durant el curs anterior i volen mantenir la plaça. Així mateix, també s’ha obert la preinscripció per a noves altes. Si teniu qualsevol dubte podeu telefonar al 971 07 30 93 o escriure un missatge a ciutadella@biosportmenorca.com

Imatge

Ajuntament i clubs esportius valoren molt positivament el programa de formació d'Eduquem amb l'Esport i aposten per la seva continuïtat

- 19/07/2017 -
L'Ajuntament valora molt positivament que la majoria dels clubs del municipi estiguin ja adherits a un programa que permet treballar conjuntament per una bona formació esportiva. Els pilars fonamentals són fomentar una formació integral i promoure un procés adequat a les necessitats dels fillets i filletes, i evitar l'especialització prematura.

Imatge

L'Ajuntament vol renovar la gespa dels camps de futbol a través de la recaptació de l’impost estatal d'apostes esportives

- 19/07/2017 -
Tots els grups polítics de l’Ajuntament aprovaran, en la sessió plenària d’aquest dijous 20 de juliol, una proposta conjunta per explorar les possibilitats de rebre finançament a través de la recaptació estatal de l’impost de les apostes esportives per poder dur a terme la renovació de la gespa artificial dels tres camps de futbol municipals.

Imatge

Els participants al taller sobre el futur ús de Ca Savi aposten per ubicar-hi un centre cívic

- 18/07/2017 -
La trentena d'assistents al taller convocat el passat dissabte pel Consell Insular de Menorca per definir el futur de Ca Savi van coincidir en demanar que l'equipament es dediqués a acollir activitats obertes a tots els públics, sota la fórmula d'un centre cívic i cultural. Segons els assistents, es tractaria del primer centre del seu tipus en tota l'illa.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 17/07/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de juliol.

Imatge

Una inversió de 3'5 milions modernitzará els accessos per embarcar en el port de Son Blanc i el moll oest

- 13/07/2017 -
Les actuacions milloraràn les condicions d'accés als vaixells per tal que siguin més modernes, segures i confortables. Consistiran en el tancament metàl·lic dels accessos, la dotació d'una cinta transportadora en un tram, una nova pavimentació de colors per evitar la monotonia, plafons amb imatges de Menorca i una nova il·luminació.Està previst que les obres s'inicien en novembre i acabin en març de 2018, a punt per abordar l'inici de la nova temporada.

Imatge

Participa dissabte en el debat sobre les propostes d'ús de l'edifici de Ca SAVI

- 13/07/2017 -
El concurs d'idees per a definir els usos futurs de l'edifici de Ca SAVI ha finalitzat amb una trentena de propostes ciutadanes. Dissabte, a les 10 h, a la Casa de Cultura, hi ha previst un espai de debat obert, per analitzar i valorar les propostes d'ús del edifici que ha fet la ciutadania. També podran sorgir noves propostes T'hi esperem!

Imatge

La segona edició del Festival de Cinema de Menorca, a punt

- 11/07/2017 -
El tinent de batlle Josep Juaneda de l'Ajuntament ha remarcat a l'acte de presentació que el festival omple els carrers de cinema i cultura, transformant-la durant la tercera setmana de Juliol. Ha destacat també que l’esdeveniment és viu tot l’any i permet que el públic gaudeix de una programació cultural diversa”. L’acte inaugural del Festival tindrà lloc dilluns, a les 21.30h, a la plaça de la Catedral.

Imatge

El Nou de Juliol glossarà enguany el drama constant dels refugiats dins la història

- 07/07/2017 -
Amb una conferència de Martí Carbonell dedicada a glossar el problema de les deportacions i els refugiats com a drama humanitari constant dins la història, la corporació municipal de Ciutadella commemorarà aquest proper diumenge el Nou de Juliol, que recorda el setge i la destrucció de la ciutat pels turcs l’any 1558. L’acte tindrà lloc al Saló Gòtic (19 h), i sumarà la commemoració número 459 dels fets de sa Desgràcia.

Imatge

Mostra d’escultures de Cristina Sintes al Roser

- 06/07/2017 -
L’artista ciutadellenca Cristina Sintes Cardell exposa a la sala municipal del Roser la seva mostra d’escultures titulada Vides.  Es tracta de deu talles de grans dimensions, treballades en fusta i formalment dedicades a l’anatomia humana.La mostra serà clausurada el proper dia 5 d’agost.

L'Institut Geològic i Miner d'Espanya anuncia els primers resultats de l'estudi científic de la Cova de s'Aigua

- 05/07/2017 -
El batle accidental Josep Juaneda ha acompanyat avui matí a la presidenta del Consell, Maite Salord; el subdirector general de l'Institut Geològic i Miner d'Espanya (IGME) i president del Comitè Nacional de Geoparcs Mundials de la UNESCO, Juan José Durán; i el cap de la Unitat Territorial d'IGME a Balears, Pedro Robledo en l' anunci dels primers resultats de l'estudi científic realitzat a la Cova de s'Aigua (Cala Blanca).

Imatge

L'Ajuntament reactiva el Projecte d'informadors turístics per a la temporada 2017

- 05/07/2017 -
Amb l'objectiu de donar continuïtat al desenvolupament del Projecte d'informadors turístics portat a terme en anys anteriors, des de el Servei de Turisme de l'Ajuntament s'ha formalitzat un conveni amb l'Escola Balear de Turisme (ETB) per al servei de tres alumnes, que, amb una jornada de 25 hores setmanals cadascun, completaran la informació turística a l'oficina de la plaça des Born i a les oficines de Cala en Blanes i Cala en Bosc.

Imatge

Ciutadella instal·la nous punts de llum, millora la senyalització i adequa diferents espais públics a Serpentona

- 04/07/2017 -
La urbanització de Serpentona ha estrenat enguany temporada amb l'oferiment d'una millor imatge als turistes i visitants, gràcies a les diverses accions que ha duit a terme l’Ajuntament en obra pública, enllumenat, mobilitat i neteja. Les millores formen part de tot un pla d’actuacions que ha impulsat l’Ajuntament en diferents urbanitzacions del municipi.

Imatge

L'Ajuntament de Ciutadella felicita els voluntaris de Sant Joan

- 30/06/2017 -
En el balanç, altament favorable, de les festes de Sant Joan, l'Ajuntament vol expressar un agraïment específic al conjunt de voluntaris i voluntàries que hi han participat.

Imatge

Agraïment a totes les persones que han fet possible un Sant Joan de 'Dalt de tot'

- 30/06/2017 -
L'alcaldessa, Joana Gomila, en nom de la corporació municipal, vol felicitar a totes les persones que amb la seva feina han contribuït decisivament al fet que les festes de Sant Joan 2017 s'hagin viscut de forma segura i sense incidents. Accediu a la notícia per llegir la carta d'agraïment.

Imatge

L'Ajuntament repararà la barana del pont de la platja Gran per a evitar el risc de despreniments

- 29/06/2017 -
La setmana que ve es duran a terme obres al pont de la platja Gran, consistents en la reparació de la barana de balustres d’aquell tram de la via pública. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha contractat les obres a l’empresa Albañilería J. López SL per un import total de 18.392 €

Imatge

El Nou de Juliol, en clau esportiva

- 28/06/2017 -
El servei d'Esports de l'Ajuntament ha fet públic el programa de la festa esportiva del Nou de Juliol d'enguany. Del dia 2 al 15 de juliol es duran a terme dotze proves en diverses modalitats esportives, com ara minimarató, cursa ciclista, una ecotravessia de natació, vòlei platja, triangular de waterpolo, triatló i tennis platja.

12345678910...
Tornar