Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Finalitzen les obres de millora a la Biblioteca municipal de Ciutadella

- 21/04/2018 -
La Biblioteca municipal reobre al públic la secció infantil i la sala d'actes després de les obres de millora que s'han executat en la planta baixa de la Casa de Cultura. Amb un pressupost de prop de 36.000€, les obres han consistit a arranjar les parets de la planta baixa, ja que es trobaven en molt mal estat com a conseqüència de diverses patologies existents a l'edifici.

Imatge

Reunió de coordinació dels accessos a les platges del sud de Ciutadella

- 20/04/2018 -
L'Ajuntament  ha estat l'escenari de la reunió anual per a la informació i coordinació de les mesures a aplicar en els accessos a les platges del sud de Ciutadella per a la temporada de 2018.

L'Ajuntament elabora el Manual d'Identitat Corporativa i el posa a l'abast de persones i entitats a fi d'unificar l' ús dels elements visuals de la institució

- 20/04/2018 -
El Servei de Comunicació ha impulsat un Manual d'identitat corporativa per tal de definir i regularitzar els aspectes més importants dels elements visuals que conformen la imatge gràfica de l'Ajuntament. En l' apartat de recursos visuals tindreu teniu disponibles el elements visuals en diferents formats, juntament amb el Manual, per a la seva correcta utilització. Qualsevol dubte que tingueu la podeu fer arribar a comunicacio@ajciutadella.org 

Imatge

Jornades de portes obertes a les Escoles Infantils de Ciutadella de cara a la nova admissió pel curs 2018-2019

- 19/04/2018 -
 Com cada any, s'atraca el termini d'admissió als centres educatius amb vista al curs 2018-2019, que serà del dia 3 al 16 de maig, ambdós inclusivament. Del 24 al 27 d'abril es mostraran els centres, les aules i el funcionament de les escoletes. Accediu a la informació i vegeu els horaris de visites.

Imatge

El carrer Major des Born tancarà la circulació de vehicles una hora abans durant la Fira del Llibre

- 18/04/2018 -
L'Ajuntament  fa saber a la ciutadania que, amb motiu dels tres dies de Fira del Llibre, el carrer Major des Born es tancarà a la circulació de vehicles una hora abans del que s’acostuma. Per tant, s’hi prohibirà el trànsit de vehicles rodats des de les 10 h del matí, i no des de les 11 h.

Cal recordar que la Fira del Llibre, enguany, tindrà lloc a la plaça de la Catedral els dies 21, 22 i 23 d’abril, que cauen en el dissabte, el diumenge i el dilluns vinents.

L'Ajuntament organitza unes jornades de portes obertes del Punt Jove dirigides als grups d' edat de 1r i 2n d'ESO

- 18/04/2018 -
L'Ajuntament de Ciutadella inicia durant el mes de maig unes jornades de portes obertes del Punt Jove per a tots els joves de 1r i 2n d'ESO. L'objectiu és conèixer el centre i les activitats que allà es duen a terme. Es duran a terme els dies 11, 12, 25 i 26 de maig, de 17 a 19 hores, a les instal·lacions de l'annex de l'IES Josep M. Quadrado.

Imatge

Visita oberta a la finca municipal de Sa Vinyeta

- 18/04/2018 -
 L'Ajuntament de Ciutadella organitza una visita oberta i guiada a la finca municipal de sa Vinyeta, on qualsevol ciutadà interessat podrà conèixer aquest espai municipal, ple de possibilitats, amb explicacions dels projectes que s'hi duen o s’hi han duit a terme, i s’hi podran fer propostes de nous usos d'aquesta important zona verda de Ciutadella. La visita serà aquest dissabte, dia 21 d’abril, a les 10.30 h.

Imatge

Llibres i cites lúdiques farciran el cap de setmana la Festa del Llibre

- 18/04/2018 -
Les llibreries de Ciutadella, una vegada més, es reuniran a la plaça de la Catedral per envair de llibres i literatura els carrers de la ciutat, en una nova edició de la Festa del Llibre que organitza l’Ajuntament, del 21 al 23 d’abril.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 17/04/2018 -
  L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari d'abril

Imatge

Els joves del casal Municipal de Ciutadella guanyen el concurs Alterchef

- 16/04/2018 -
El grup de joves del Casal Municipal de Ciutadella es va proclamar guanyador de la quarta edició del concurs de cuina per a joves Alterchef. Aquest any el concurs es va incloure dins la Fira Arrels de Producte Local de Menorca i va ser presentat i dinamitzat pel xef Emil Samper, conegut per la seva participació a la segona edició de MasterChef i xef del restaurant Crudito de Madrid.

Ciutadella obrirà els horts urbans per a l'ús d' entitats i col·lectius amb un projecte social i augmentarà la franja d' edat per a les persones individuals

- 16/04/2018 -

L’equip de govern<strong> PSM-PSOE-GXC</strong> portarà aquest dijous a Plenari una modificació del reglament dels<strong> horts urbans</strong>, amb la finalitat principal de<strong> millorar la disponibilitat i ampliar els perfils dels eventuals beneficiaris dels horts</strong>. <br />L’equip de govern PSM-PSOE-GXC portarà aquest dijous a Plenari una modificació del reglament dels horts urbans, amb la finalitat principal de millorar la disponibilitat i ampliar els perfils dels eventuals beneficiaris dels horts

Imatge

L'Ajuntament reinicia la campanya d'asfaltat de carrers

- 13/04/2018 -
 El pròxim dilluns 16 d'abril està previst que es reactivin els treballs de pavimentació de diferents carrers del municipi. En aquesta fase, els treballs es concentren als carrers Pare Huguet i Captius de Constantinoble.

Allavà, un mitjà d'expressió de totes i tots

- 13/04/2018 -
L'Ajuntament ha posat en circulació el nº0 d'Allavà, un butlletí que pretén establir-se amb una periodicidad bimensual i que, dissenyat pel Departament de Comunicació a partir del projecte per a enguany de dues joves qualificades, vol convertir-se en un mitjà d'expressió dels joves, a través d'òrgans com, per exemple, el Consell Infantil i el Consell Jove. Debats, cultura, art, entrevistes, activitats, etc, tot vol tenir cabuda en aquesta publicació. Allavà! Si no el tens encara en paper, el pots obtenir també via PDF accedint a la noticia. Imatge

Tall de trànsit a Lepant amb avinguda del Capità Negrete

- 13/04/2018 -
 Amb motiu de les obres que es realitzen al carrer Mallorca, des del dia 16-04-2018 i fins al 22-04-2018 el carrer Lepant amb l’avinguda del Capita Negrete quedarà tancat al trànsit. Aquest fet tindrà una repercussió sobre el trànsit rodat de la nostra ciutat, per la qual cosa demanam disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar.

Imatge

Més de 90 estudiants desenvolupen projectes d’innovació associativa en el Pla ICAPE

- 12/04/2018 -
Més de 90 estudiants de primària i secundària d’arreu de Menorca han rebut avui, a la casa consistorial de Ciutadella, el document acreditatiu per posar paradetes a la plaça des Pins, per tal de promocionar els projectes escolars d’ICAPE que convoquen conjuntament l’Institut d’Innovació Empresarial i la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.

Tall d'aigua a la xarxa general urbanització Cala Blanca Pol. B (13/04/2018)

- 12/04/2018 -
 El Servei d’Aigües de l'Ajuntament de Ciutadella informa que, amb motiu de realitzar millores a la xarxa general d’aigua potable, el proper DIVENDRES dia 13 d'ABRIL DE 2018, DE 10 A 12h, es procedirà a tallar el subministrament d’aigua en el POLÍGON B de la urbanització de CALA BLANCA.

L'Ajuntament va augmentar l'any passat quasi un 50 % els ajuts econòmics de primera necessitat i va atendre més de 1.300 persones vulnerables

- 11/04/2018 -
El Servei d'Atenció Social de l'Ajuntament va atendre l'any passat un total de 1.394 persones en atencions comunitàries bàsiques. Els ajuts econòmics de primera necessitat van augmentar un 48.7% respecte al 2016. A més, ha donat teleassistència a 694 persones; a altres 168, serveis d'ajuda a domicili; i 76 s'han beneficiat del servei de menjar a domicili, de les quals 35 són dones i 41 homes. Aquest servei, així mateix, ha suposat un repartiment de 8.816 menús de gener a desembre de 2017.

Imatge

Els cossos de seguretat estimen que els controls d’aforament s’hauran d’augmentar per Sant Joan

- 10/04/2018 -
 Ateses les característiques de l’àrea urbana que ocupa la casa del caixer senyor del bienni 2018-2019 de les festes de Sant Joan, enguany caldrà imposar major rigor sobre l’aforament de públic permès per al Primer Toc de tambor i fabiol i d’altres moments significatius del protocol.

'No ens toquis el patrimoni, vandalisme no és grafiti', participa-hi

- 06/04/2018 -
Diumenge des de les 10 del matí fins a la posta del sol es dura a terme a l' exterior del Camp de l'Orient una jornada de grafiti i música. Per tal de contribuir a conscienciar sobre el respecte cap als nostres monuments històrics, el Consell, l'Ajuntament i el col·lectiu de grafiters Menor Kings han organitzat una jornada festiva durant la qual es pintarà un mural a la paret del camp de l'Orient.

Imatge

Consell i ajuntaments de l' illa treballaran conjuntament en un Pla d' Accesibilitat

- 05/04/2018 -
El Consell  i els ajuntaments de l’illa treballaran de manera conjunta per tal que Menorca compti el 2019 amb un Pla insular d’Accessibilitat. Rere l’exposició de la consellera de Cooperació Local i Promoció Turística Maite Salord als representants municipals, així s’ha acordat durant la Comissió de Presidents Corporacions Locals, celebrada avui a l’Ajuntament de Ciutadella, per tal de complir amb l’aplicació de la Llei 8/2017 d’Accessibilitat Universal.

12345678910...
Tornar