Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO

Notícies

En aquest apartat podreu consultar l'històric amb totes les notícies de l'Ajuntament. 
 
Imatge

Jornada de portes obertes a l'observatori astronòmic

- 26/10/2017 -
La Secció Astronòmica del Cercle Artístic organitza per a aquest proper diumenge, dia 29 d’octubre, un capvespre de portes obertes, de les 18.30 a les 20.30 h, per mostrar les instal•lacions a la ciutadania.

Imatge

L'Ajuntament celebra el nou títol europeu d'Albert Torres a la prova d'Omnium

- 20/10/2017 -
 El ciclista ciutadellenc Albert Torres ha revalidat el títol de campió d'Europa absolut en la prova d'Omnium del Campionat d'Europa de ciclisme en pista que té lloc a Berlín. L'Ajuntament, en nom de tota Ciutadella celebra el nou èxit d'Albert Torres, sens dubte, per les fites aconseguides, el més important referent esportiu de Ciutadella.

Imatge

L'Ajuntament lamenta i condemna l' agressió soferta pel coordinador de Ciudadanos i les amenaces a un membre de Podem a Ciutadella

- 30/09/2017 -
Els grups municipals que conformen l'Ajuntament de Ciutadella volen fer pública una enèrgica condemna a l'agressió soferta pel coordinador de Ciudadanos a Ciutadella, Joan Canals,  i per les amenaces que una treballadora i membre de Podem/Podemos va patir al local de la formació al municipi.

Imatge

Ciutadella avanza en la recuperació del Centre de Dia per a malalts d'Alzheimer i altres trastorns cognitius

- 16/06/2017 -
Ajuntament i Consell signen un conveni de col·laboració per a l'adquisició i la dotació de l'equipament del servei municipal de promoció de l'autonomia personal. La institució insular aporta 40.000 euros perquè Ciutadella compti amb un nou centre de dia per a malalts d'Alzheimer i altres trastorns cognitius. El nou centre està previst que sigui una realitat a final d'enguany.

Imatge

Canvis amb motiu de la instal·lació dels firaires durant les festes de Sant Joan a la plaça des Pins

- 15/06/2017 -
Amb motiu de la instal·lació dels firaires de les festes de Sant Joan a la plaça des Pins, entre la plaça des Born i el passeig de Sant Nicolau, diferents trams de vies quedaran tancats al trànsit del 15 al 28 de juny.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 12/06/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari de juny.Imatge

Els diferents grups municipals valoren positivament el dispositiu previst per a Sant Joan 2017

- 07/06/2017 -
Enguany Sant Joan comptarà amb un dispositiu òptim en els actes de més perillositat de les festes. I, en general, en cadascun dels diferents escenaris hi haurà sempre un alt grau de compliment del dispositiu, amb consonància amb el que marca el Pla director. Tot i així, els diferents representants polítics han remarcat que és imprescindible també la col·laboració ciutadana perquè els actes es desenvolupin de forma correcta.

Imatge

Cicle de xerrades de Sant Joan: "Conèixer la festa per estimar-la"

- 31/05/2017 -
Amb l'objectiu d'aprofundir en el coneixement que tenim de la festa de Sant Joan, l'Ajuntament organitza un cicle de xerrades sota el títol "Conèixer la festa per estimar-la". Seran quatre xerrades centrades en quatre aspectes diferents de la celebració, amb la intenció d'oferir més coneixements a ciutadans i visitants.

Imatge

Les obres d’emergència del port de Ciutadella ja estan enllestides i tots els establiments poden obrir i ocupar les terrasses

- 22/05/2017 -
Les obres d’emergència per reparar el moll Ribera del Sud del port interior de Ciutadella s’han completat totalment aquest dilluns dia 22 de maig. La previsió de finalització de les obres, fixada per al proper dia 1 de juny en la part terrestre i per al 15 en la part aquàtica, s’ha pogut avançar. Després de l' estiu es durà a terme  el projecte de millora integral del port, amb un pressupost de 3,5 milions d’euros. 

Imatge

Reforç de la informació i el control dels accessos a les platges verges

- 21/05/2017 -
 Dilluns passat, dia 15 de maig, es va posar en marxa el servei d'informació i control dels accessos a les platges de Cala en Turqueta, Son Saura, Macarella, La Vall, Binimel·là; així com el servei de vigilància de seguretat dels accessos a Cala en Turqueta, Macarella i Son Saura.

Imatge

Desset docents europeus visiten Ciutadella, convidats per Xipell, en el marc d'un intercanvi ERASMUS

- 18/05/2017 -
Els professors i les professores, a més de conèixer el patrimoni arqueològic de l'illa, de recórrer la monumentalitat arquitectònica de Ciutadella i d'assabentar-se sobre l'estructura educativa de les escoletes en el municipi, han visitat la casa consistorial. Hi han estat rebuts per l'alcaldessa, Joana Gomila, i per la regidora d'Educació, Nati Benejam.

Imatge

Comencen les obres de millora de la carretera Me-1 en el tram entre Ciutadella i Ferreries

- 18/05/2017 -
El projecte consisteix en l’eixamplament dels vorals de la carretera fins a 2,5 m d’amplada, i la millora dels nusos adequant-los també com a punts de canvi de sentit, per tal que tots els canvis de sentit es realitzin en interseccions canalitzades amb carrils centrals d’espera o enllaços. Els treballs seran executats per l’empresa ACSA Obras e Infraestructuras SA. El cost total de la inversió és de 6.270.302,03 euros més IVA.

Imatge

L'Ajuntament borina per la igualtat i promou la participació ciutadana per al Pla d'Igualtat

- 18/05/2017 -
L'Ajuntament ha iniciat la redacció del seu primer Pla d'igualtat i, per açò, vol recollir l'opinió ciutadana, per conèixer la realitat amb relació a la desigualtat de gènere a Ciutadella. Per a promoure la participació ciutadana, es preveu la realització d'una enquesta ciutadana, de diverses entrevistes a col·lectius i d'un cicle de diàlegs cafè. A partir de tota la informació recollida, l'Ajuntament podrà valorar quines accions són necessàries per avançar cap a un municipi en igualtat.

Imatge

Suport institucional a la pagesia de Ciutadella

- 17/05/2017 -
L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, amb motiu de la festa de Sant Isidre, patró de la pagesia, ha expressat el suport institucional de l'Ajuntament, i ha compartit el sopar que Sa Cooperativa va organitzar el passat dilluns.

Imatge

Comença el període d'inscripció i la reserva de places per gaudir del programa d'activitats esportives per a l'estiu de 2017

- 16/05/2017 -
Demà, dia 17, comença el període d'inscripció i la reserva de places per gaudir del programa d'activitats esportives per a l'estiu de 2017. Enguany són sis les especialitats esportives que s'hi podran dur a terme: natació en piscina, tennis, pàdel, tennis de taula, gimnàstica recreativa i hípica.

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 15/05/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19 hores el Ple ordinari de maig.

Imatge

Pla municipal de drogodependències de Ciutadella:"Adolescència i festa, inevitablement amb alcohol?"

- 12/05/2017 -
El Punt Jove, en el marc del Pla municipal de drogodependències, organitza una xerrada adreçada a famílies sobre com abordar el consum d'alcohol i de drogues en l'adolescència, impartida pel psicòleg Jordi Bernabeu.Es durà a terme dia 18 de maig, a les 20 h, al teatre de l'IES Josep Maria Quadrado

Imatge

Termini per a la tramitació de venda ambulant durant Sant Joan

- 05/05/2017 -
L'Ajuntament  ha convocat les persones interessades a realitzar venda ambulant (és a dir, mitjançant elements mòbils o parades) durant les festes de Sant Joan per a que presentin les sol·licituds corresponents entre els dies 1 i 7 de juny. 

Imatge

L'Ajuntament engega el projecte Xalapatis al qual s'han adherit l'IES Josep Maria Quadrado, l'IES M. A. Cardona i Sant Francesc de Sales

- 05/05/2017 -
El projecte, inclòs en el programa Eduquem amb l'Esport, té per objectiu principal dinamitzar els moments d'esbarjo de cadascun dels centres implicats. En total, hi participen 125 alumnes, principalment de 1r i 2n d'ESO, repartits entre 16 equips.

Imatge

Ciutadella presenta el projecte per a l'atenció de les famílies en situació de risc d'exclusió social amb infants menors de tres anys

- 03/05/2017 -
Ha tingut lloc a la seu de l’Equip d’Atenció Primerenca de Menorca una trobada per tal de presentar el pla de treball de les dues educadores socials contractades pel Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Ciutadella a través de la convocatòria de Joves Qualificats del SOIB. L’objectiu principal del projecte és reduir les conseqüències de la pobresa infantil en algunes famílies mitjançant el treball intensiu, integral i integrat en aquestes famílies.

12345678910...
Tornar