Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
 

Foto Principal

Del 23 al 28 de maig

Noticias

En aquest apartat podreu consultar totes les notícies destacades de l'Ajuntament de Ciutadella. 
 
Imatge

L'alcaldessa de Ciutadella apel·la a la ciutadania pel drama humanitari dels refugiats

- 26/04/2017 -
Amb ocasió del recent concert de la Banda de Música de Ciutadella, dedicat als refugiats, l'alcaldessa Joana Gomila va fer una apel·lació ciutadana per fer-nos càrrec del greu problema humanitari que suposa, i de les conseqüències de marginació i incompliment dels drets socials que el fenomen comporta.

Imatge

Espai de Ciutadania: idees i propostes de com l'Ajuntament i les associacions podem transformar junts la ciutat

- 25/04/2017 -
Des de l'Ajuntament hem organitzat un nou Espai de Ciutadania per compartir idees i propostes de com l'Ajuntament i les associacions podem transformar i construir junts la ciutat que volem. Comptarem amb la participació d'una altra ciutat, Granollers, que és pionera i compta amb moltes experiències interessants que ens poden enriquir i motivar. Serà el proper dijous 27 d'abril, a les 19'30h a la Casa de Cultura.

Imatge

El club de lectura Plaça de Lletres llegeix sobre igualtat de gènere

- 25/04/2017 -
L'Ajuntament va participar el passat dissabte 22 d'abril en el Plaça de Lletres, un club de lectura de la Biblioteca Pública de Ciutadella. S'inicia un debat entorn del gènere a partir de la lectura del llibre de Rosa Montero La ridícula idea de no volver a verte. "Els homes han d'aprendre a estar més a dins de casa, així com les dones hem après a treballar fora", comentava una lectora. I així es van encetar tot un seguit de reflexions sobre els rols que han estat típicament femenins i els típicament masculins.

Imatge

Vint professors italians visiten Ciutadella per a conèixer la xarxa educativa de l' illa

- 25/04/2017 -
Un total de vint professores i professors italians de la regió de Florència visiten Ciutadella en un intercanvi amb l'IES Josep Maria Quadrado, per tal de conèixer de primera mà el sistema educatiu de la nostra illa.

Imatge

Convocatòria extraordinaria del Ple de l'Ajuntament

- 24/04/2017 -
L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19:00 hores un ple extraordinari.

Imatge

En marxa dues iniciatives de participació ciutadana per avançar cap a la Ciutadella del futur en el marc del procés per a l'aprovació del nou PGOU

- 21/04/2017 -
L'equip de govern de l'Ajuntament considera que la participació ciutadana és imprescindible per avançar cap a l'aprovació del Pla general d'ordenació urbana de Ciutadella. Per tot açò, els propers 24 i 25 d'abril a la sala d'actes Joana de Vigo i Esquella (Casa de Cultura) l'Ajuntament portarà a terme unes taules sectorials, de técnics, experts, associacions etc, per a debatre, amb la moderació de l'equip redactor del PGOU, sobre la Ciutadella de futur que ara s' està definint. Pròximament també s' elaborarà una enquesta perquè la ciutadania pugui votar presencialment i de forma telemàtica sobre diversos punts concrets de la Ciutadella del futur que ha d' incloure el nou PGOU. 

Imatge

La jubilació es el motiu del reconeixement de l' Ajuntament als treballadors Francesc Fedelich, Francisca Enrich i Cristòfol Riudavets

- 21/04/2017 -
Tres funcionaris amb llarg temps de servei municipal han assolit la jubilació, després de sumar, entre tots ells, més de seixanta anys d'activitat laboral. Així els ho ha reconegut l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, en un acte de comiat que ha tingut lloc al Saló Gòtic de la casa consistorial.

Imatge

Les entitats que vulguin sortir a la Guia d'Estiu han de remetre la informació de les activitats a l'Ajuntament abans del 28 d'abril

- 20/04/2017 -
L'Ajuntament, des del Servei d'Educació, informa que es torna a publicar la Guia d'Activitats d'Estiu que edita cada any, per tal de facilitar el màxim d'informació a les famílies, i així afavorir la conciliació familiar i laboral durant els mesos de vacances escolars. Aquelles entitats interessades que no hagin sortit a la Guia d'Estiu 2016 i que tenguin els requisits que es fixen a les mesures provisionals amb relació a les activitats de temps lliure infantil i juvenil han de remetre la informació de les activitats al Ajuntament abans de dia 28 d' abril. 

Imatge

El grup de fotgrafia FotoFinde exhibeix una mostra del seu treball a la sala municipal del Roser

- 20/04/2017 -
El col·lectiu d'aficionats a la fotografia digital que treballa amb la denominació FotoFinde presenta una mostra a Ciutadella demà divendres dia 21 d'abril, a la sala municipal del Roser (20h). La exposició romandrà oberta fins al dia 27 de maig.

Imatge

Festa del llibre 2017

- 20/04/2017 -
L'Ajuntament ha programat una gran varietat d'activitats relacionades amb el món del llibre. Tot i que aquets dies es fan tallers, el gruix de la Festa del Llibre tindrà lloc aquest cap de setmana a partir de divendres, amb un espectacle per a tota la familia. Dissabte 22 i diumenge 23 d'abril de 10 a 21 hores a la Plaça de la Catedral. L'exposició i venda de llibres compta amb la participació de Lliberia Pau, vaDllibres, La Torre de Papel, Amanur, Juguettos Ca na Joana, Toy Planet, Setmanaris i Revistes (El Iris).

Imatge

Ajuntament i Consell signen un conveni per a repintar els trams del carril velo afectats per les obres d’instal·lació de la fibra òptica

- 19/04/2017 -
L'Ajuntament ha signat un conveni amb el Consell de Menorca que preveu que l'administració insular es faci càrrec de les actuacions per reparar els trams del carril velo que s'han vist afectats per les obres d'instal·lació de la xarxa de fibra òptica. En concret, es repintaran els vials per a ús exclusiu de bicicletes de carrer de Maó, Bisbe Juano, carrer la Pau, el tram de Canal Salat fins al centre de salut i la baixada des de l'Institut Maria Àngels Cardona fins a la Platja Gran, entre d'altres

Imatge

La cantautora Sílvia Pérez Cruz inaugurarà el Festival Pedra Viva 2017

- 19/04/2017 -
La sisena edició del Festival Pedra Viva de Líthica obrirà les portes el 3 de juny amb l'actuació de Sílvia Pérez Cruz. La cantant de Palafrugell, premiada enguany amb un Goya per una cançó dedicada als desnonats, arribarà a Menorca amb la gira anomenada Vestida de nit. Pedra Viva forma part del programa de Grans Esdeveniments i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Imatge

Jornades de portes obertes a les escoles infantils

- 19/04/2017 -
Com cada any, s’atraca el termini d’admissió als centres educatius amb vista al curs 2017-2018, que serà del dia 2 al 16 de maig, ambdós inclusivament.Ja fa alguns anys que les escoles infantils de Ciutadella organitzen una jornada de portes obertes per poder ajudar les famílies a decidir el centre en el qual escolaritzaran els seus infants. Les diferents escoles infantils de Ciutadella rebran a totes les famílies interessades del 25 al 28 d' abril en funció del centre. Consulteu el calendari amb els dies i l'horari de les visites. 

Imatge

Les inversions en el port de Ciutadella, entre el projecte d'actuació global i les obres d'emergència, seran de prop de 4 milions d'euros

- 18/04/2017 -
El port interior de Ciutadella rebrà una nova inversió de 2,7 milions d'euros, que se sumarà a l'actual de les obres d'emergència que s'estan duent a terme, per tal d'assolir una sèrie d'actuacions imprescindibles per a un bon funcionament del port i dels establiments de restauració i altres negocis que hi estan situats. La previsió és que les obres es puguin adjudicar el juliol i que comencin, acabada la temporada turística, el mes d'octubre. 

Imatge

Convocatòria del Ple de l'Ajuntament

- 17/04/2017 -
 L'Ajuntament de Ciutadella durà a terme dijous a les 19.00 hores el Ple ordinari d'abril.Imatge

L'Ajuntament licita la segona fase del projecte de millora del carrer Mallorca

- 17/04/2017 -
La Junta de Govern de l'Ajuntament ha aprovat el plec de clàusules administratives corresponents a l'expedient de contractació de la segona fase del projecte de millora del carrer Mallorca. La segona fase del projecte abasta el tram comprès entre el carrer Bisbe Comas i la plaça des Pins i el pressupost de licitació és de 369.132,26€.

Imatge

El Patronat de l'Hospital organitza el 1r Mercat Solidari de l'Hospital Municipal i el 5è Mercat d'Intercanvi i Col·leccionisme

- 12/04/2017 -
Dia 29 d'abril se celebrarà, de 10.30 a 13 h, a la plaça de Sant Antoni, el 5è Mercat d'intercanvi i Col·leccionisme i el 1r Mercat Solidari de l'Hospital Municipal. El Mercat estarà amenitzat amb una ballada de l'associació Menorca Lindy Hop, que se celebrarà d'11.30 a 12.30 h.

Imatge

La Policia Local desplega un pla de formació permanent dels seus efectius

- 11/04/2017 -
 En compliment del Pla de formació permanent de la Policia Local de Ciutadella, efectius d’aquest cos han completat aquests dies un curs de formació i coneixement dels cans de raça potencialment perillosa. Aquesta formació, però, no és un fet aïllat, atès que s’emmarca en la previsió formativa que desenvolupa la Policia de Ciutadella al llarg de l’any.

Imatge

Poda de palmeres i col·locació de plaques de carrers a Cala en Bosc

- 10/04/2017 -
L’Ajuntament ha duit a terme dues accions de millora a la urbanització de Cala en Bosc demanades, des de fa anys, pels vesins i els empresaris del sector de la restauració i l’oferta complementària de la zona turística.

Imatge

El Fòrum ETS i l'Ajuntament promouen un programa de formació per donar suport a la tasca de les associacions

- 10/04/2017 -
L'Ajuntament i el Fòrum ETS Menorca han organitzat un programa de formació per donar suport a la tasca que realitzen les associacions que hi a la ciutat. El programa de formació conté dos cursos (Xarxes Socials i comunicació, 5 i 6 de maig, i Organització interna i Llei de protecció de dades, 26 i 27 de maig) i una xerrada (Les associacions i l'Ajuntament, com podem transformar junts la CIUTAT?, 27 d'abril). Es tracta d'un programa de formació gratuït i obert a totes les associacions que hi vulguin participar.

12345678910...
Tornar