· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

“El Nadal és aquí”, un ampli programa d’activitats per a les festes nadalenques a Ciutadella

01/12/2021

Aquest divendres s’inicia el programa d’activitats que ha preparat l’Ajuntament de Ciutadella i que s’estendrà fins el 31 de desembre. El programa, sota el títol “El Nadal és aquí”, comença amb el Mercat Nadalenc i l’encesa de llums.

El Mercat Nadalenc estarà instal·lat a la Plaça de la Catedral des d’aquest divendres, 3 de desembre, fins els dilluns dia 6 de desembre, que és festiu. Durant tots aquests dies, es podran trobar objectes de decoració i de tot tipus relacionat amb Nadal.

El divendres 3 de desembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc l’encesa de llums nadalencs, amb l’espectacle “La màgia de Nadal” a càrrec de la Companyia Circ Stromboli a la Plaça des Born. Aquest espai acollirà des d’aquest moment, i fins a les 21.00 hores, un espectacle de música i de llums que es repetirà cada vint minuts. Mentre, els acròbates de la companyia faran un recorregut per tot l’eix central del nucli antic, entre la plaça des Born i la plaça de Ses Palmeres.

El programa inclou un ampli ventall d’activitats entre els dies 3 i 6 de desembre, per amenitzar el Mercat Nadalenc. Així, al nucli antic hi haurà espectacles de màgia, música, ball i teatre. Per a alguns d’ells, és necessari treure entrada anticipada a través de la web municipal, per la qual cosa és recomanable consultar el programa, que s’adjunta amb aquesta nota.

Entre els dies 14 i 16 de desembre, la cuina agafarà el protagonisme. Sota el títol “Dolços de Nadal”, s’organitzen tres tallers de cuina a Can Saura de la mà de diferents cuiners, on es mostrarà com es cuinen sopes de pa i vi amb arrop, esferes de brossat i mel amb compota de raïm, terra de cuscussó i sopa de xocolata blanca, i torró de vermell d’ou, torró de quicos i torró fort.

La música també té un paper destacat al programa. A més de les diferents actuacions que tindran lloc entre els dies 3 i 7 de desembre, s’inclouen actuacions dels “minimúsics” de l’Escola Municipal de Música i Arts Escèniques (EMAC) de Ciutadella, dos concerts de Nadal a càrrec de la Banda Municipal de Música i una cercavila de la Banda Infantil de l’EMAC.

I entre els dies 27 i 30 de desembre, s’organitza cada dia un taller gratuït destinat a infants de 6 a 12 anys a Can Saura, per als quals cal inscripció prèvia. A més, des del dia 1 de desembre, el Centre Municipal d’Art de Ciutadella també posa a disposició de la ciutadania activitats i tallers creatius de Nadal.

Tornar