· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Tres persones desocupades donaran suport a les escoletes infantils gràcies al projecte SOIB REACTIVA

Imatge16/11/2021

El 3 de novembre de 2021 el Patronat Municipal d’Escoles Infantils va iniciar el projecte SOIB REACTIVA, promogut pel SOIB, amb el qual dóna l’oportunitat de treballar a tres persones desocupades de 30 anys o més que no compleixen la condició de llarga durada. El projecte incideix principalment en la millora del servei municipal d’Escoles Infantils pel fet de disposar de tres noves educadores que faran de suport als centres del Patronat Municipal d’Escoles Infantils.

Aquesta iniciativa promoguda pel SOIB amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Escoles Infantils està cofinançada amb fons del FSE (Fons social europeu) i la Conferència Sectorial.

Per altra banda, aquesta setmana es realitzaran les entrevistes per optar als llocs d’informador turístic, oficial de tercera línia de la brigada i treballador familiar inclosos dins el programa SOIB Reactiva 2021. Cal recordar que el procés de protocol de selecció d’aquest programa permet als ajuntaments atorgar fins a 35 punts de baremació durant una entrevista personal amb els candidats.


Tornar