· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Finalitza el projecte «Biosfera 2019» a l’Ajuntament de Ciutadella

foto06/09/2021

Finalitza amb èxit, després de nou mesos, el projecte mixt d'ocupació "Biosfera 2019".

Els participants s'han format i han treballat com a educadors ambientals dins l'Ajuntament de Ciutadella.

Durant nou mesos els alumnes, menors de 30 anys, han compaginat la formació del certificat de professionalitat en Interpretació i Educació Ambiental amb el treball efectiu a l'Ajuntament.

L'interès general i social d'aquest projecte s'ha centrat en dos vessants: millorar la possibilitat d'inserció al mercat de treball dels participants i apropar el coneixement sobre el medi ambient a la població. D'aquesta manera, aquest any les accions desenvolupades han estat enfocades principalment a l'educació ambiental dins l'àmbit del lleure per a usuaris amb edat escolar i també per a adults, a través del contacte amb associacions.

Enguany ha estat el tercer any consecutiu que l'Ajuntament ha ofert aquesta formació per a joves, l’ocupació dels quals és emergent i cabdal si volem assegurar el desenvolupament sostenible i abordar els nous reptes. Per tant, l'educació ambiental esdevé un instrument d'informació, de comunicació, formació i capacitació essencial en la conscienciació i sensibilització de la societat.

El projecte s'ha duit a terme a proposta de l'Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació. Aquesta contractació s'ha fet a través del programa SOIB Jove Formació i Ocupació i és finançada pel SOIB, amb la participació del SEPE.

Tornar