· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Treu la llengua: concert de Zoo, Suc i Sopes i Verlaat, a Sa Vinyeta

Treu la llengua: concert de Zoo, Suc i Sopes i Verlaat, a Sa VinyetaTreu la llengua: concert de Zoo, Suc i Sopes i Verlaat, a Sa Vinyeta

Sa Vinyeta de Ciutadella és l’escenari escollit per fer valer la música en català amb tres dels grups del moment.

Els jardins de Sa Vinyeta de Ciutadella seran l’escenari escollit per a un dels concerts de més impacte d’aquest estiu a Menorca. El 10 de setembre, el grup valencià Zoo i els grups menorquins Verlaat i Suc i Sopes, seran els protagonistes del concert “Treu la llengua”. El concert té per objecte aproximar la llengua catalana a la gent jove i fer valer la música en català, implicant el jovent en la seva organització.

El grup valencià Zoo és el plat fort del concert, que presentarà a Menorca el seu tercer àlbum, “Tobogan”. La banda de Gandia s’ha convertit en un dels principals referents del panorama musical urbà, i en un dels grups de música en català més reclamats arreu. Amb un estil que fon la música electrònica amb els ritmes del rap, el hip-hop, el rock i l’ska, les lletres de “Tobogan” són un cant a la llibertat, i amb una visió crítica en temes socials i d’actualitat.

Els acompanyen Verlaat i Suc i Sopes. Verlaat no es casa amb cap estil musical, deixant la porta oberta a recursos de tota mena. Així, les seves cançons sonen a Pop-Rock, Ska o Funk, però també hi son presents el folklore menorquí, els ritmes llatinoamericans o fins i tot l’electrònica. Suc i Sopes és un grup de música en català nascut a Ciutadella de Menorca a conseqüència d’una joventut i un estil de vida compartit per gran grup d’amics i amigues. Neix sense voler res, tan sols fer festa i tocar per als de sempre, per la simple necessitat de compartir i disfrutar de la cultura entre joves.

Obertura portes: 20:30
Preu: 10€ entrada

Aforament molt limitat
Hi haurà servei de transport Maò, Alaior, Mercadal i Ferreries (1€)

Organitzadors: + Que Música i Joves per la Llengua
Impulsat per: DG Política Lingüística del Govern, Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, i Ajuntament de Ciutadella

Venda d'entrades aquí: https://ticketib.com/events/treu-la-llengua-menorca-ciutadella-10-de-stembre-2021

Tornar