· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella posa en funcionament el servei de platges adaptades a Santandria i a sa Platja Gran

Imatge26/07/2021

L’Ajuntament de Ciutadella, un estiu més, ha posat en funcionament el servei de platges adaptades a les platges de Santandria i de sa Platja Gran. Com cada any, aquest servei, que es coordina a través dels Serveis Socials, pretén facilitar que les persones amb discapacitat física i/o mobilitat reduïda puguin gaudir del temps de lleure i d’oci, del sol i de la mar amb seguretat (amb material adaptat, com cadires, crosses, passarel·les…) i higiene (cabines integrals), per fomentar, així, la inclusió social i l’accessibilitat universal per a totes les persones, independentment de la seva autonomia o dependència.

El servei compta amb un monitor a cada platja, degudament titulats, i que donen suport a les persones amb mobilitat reduïda que hi acudeixen, i els facilita l’accés a la platja, els informa dels serveis que s’hi s’ofereixen, els posa a l’abast el material adaptat i els acompanya per arribar a l’aigua, i als serveis i les dutxes adaptades. També els vigila i els observa durant el bany, i dinamitzen la seva estada a la platja amb tècniques d’animació per realitzar activitats aquàtiques.

El servei està operatiu de dilluns a diumenge, amb els horaris següents:

1. Santandria: de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 18 h.

2. Sa Platja Gran: de 8.30 a 12 h i de 17.30 a 19 h.

Enguany el servei de platges adaptades estrena material, que ha estat cedit a l’Ajuntament de Ciutadella per la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca a través d’una aportació de la Fundació Torre-Saura per a la compra de dues cadires amfíbies, dos equips de crosses amfíbies i tres caminadors amfibis.

L’Ajuntament agraeix la compra del material adaptat feta per la Fundació Torre-Saura, d’una banda, i, de l’altra, agraeix la cessió que ha fet la Fundació per a Persones amb Discapacitat i que ha permès una renovació integral de tot el material que es troba a disposició de les persones amb mobilitat reduïda a les dues platges. 

Tornar