· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Finalitzen les obres de millora del carrer Abellerol, a la urbanització de Son Carrió

Imatge17/07/2021

L’Ajuntament de Ciutadella ha donat per finalitzades les obres de millora executades al carrer Abellerol, a la urbanització de Son Carrió. Les reformes duites a terme en aquest vial han consistit en un nou paviment asfàltic i la construcció de noves voravies, on s’hi han instal·lat de forma soterrada tots els serveis (aigua potable, enllumenat públic, previsió de xarxa de baixa tensió i telèfons). Ara aquest carrer compta amb un carril de circulació de cinc metres d’amplada, que inclou l’aparcament en línia a un costat, amb capacitat de més de vint vehicles.

L’actuació s’emmarca dins la voluntat de l’equip de govern de mantenir en condicions òptimes les diferents vies de les urbanitzacions del municipi. En el cas de Son Carrió, abans de l'estiu passat ja s’hi van reformar diferents vials, concretament els carrers Perdiu, Cadernera i part del carrer Rossinyol; però l’inici de la temporada d'estiu va aconsellar aturar les obres per no perjudicar el sector turístic. Una vegada va acabar la temporada turística, l’actuació es va reprendre amb la millora del carrer Abellerol.

L’actuació conjunta executada a la urbanització de Son Carrió ha permès millorar els carrers i aparcaments d’una zona que estava molt malmesa, i que requeria una profunda intervenció; i que, a més, era una demanda dels veïns i hotelers de la zona. El projecte de reforma de Son Carrió ha comptat amb un pressupost global de 253.669,53 € (amb l’IVA inclusivament), en una actuació finançada íntegrament pel Consell Insular de Menorca, a través de les ajudes que dona la institució insular als ajuntaments per executar projectes d'inversió, dins el marc del Pla insular de cooperació. 
 
Tornar