· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+


Li donem la benviguda a Pro Ciutadella, l’espai on aquelles persones que desenvolupen una activitat econòmica en el nostre municipi, o desitgen desenvolupar-la, hi trobaran informació actualitzada sobre convocatòries d’ajuts i subvencions així com altres mesures de dinamització econòmica impulsades des de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, ja sigui per iniciativa pròpia o en col·laboració amb altres organismes públics o agents socioeconòmics d’àmbit local, insular o autonòmic.

I per què Pro Ciutadella? Hem escollit aquest nom perquè des de l’Àrea de Dinamització Econòmica volem oferir un suport Proper i Professional a tots els empresaris i persones que volen emprendre una activitat econòmica a Ciutadella, o des de Ciutadella. Entenem que el comerç de Proximitat és vida per a la nostra ciutat i que la Promoció turística del municipi s’ha de fonamentar en els nostres trets distintius: la cultura i la gastronomia, l’entorn natural i el patrimoni arquitectònic i, sobretot, tota aquella gent, nascuda aquí o que Pro de fora, que treballa en Pro de Ciutadella per fer-la una ciutat més Pròspera i amb Projecció de futur.


Si vols ser dels primers a assabentar-te de les novetats que afecten el teu negoci, subscriu-te al butlletí electrònic de Pro Ciutadella


Informació elaborada amb el suport del Programa SOIB Desenvolupament Local 2020 (AODLS)
Tornar