· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

La Fundació ”la Caixa” i l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca converteixen la ciutat en un museu a cel obert, amb l’exposició Altres mons

cartell26/03/2021

L’exposició Altres mons. Viatge pel sistema solar amb Michael Benson, que es presenta per primera vegada a Espanya en aquest format, permet fer un recorregut cientificoartístic pel sistema planetari a través de 40 fotografies de gran format, seleccionades i processades pel cineasta, artista i escriptor nord-americà Michael Benson.

Aquest autor escull i tracta imatges originals en blanc i negre captades en diferents missions planetàries de les principals agències espacials, com l’ESA i la NASA, i compon mosaics en color. El resultat és un viatge per la varietat increïble de mons que constitueixen el sistema solar a través de fotografies de gran bellesa aconseguides al llarg de sis dècades d’exploració robotitzada.

L’exposició forma part del programa Art al carrer, a través del qual la Fundació ”la Caixa” vol aproximar la ciència i la cultura a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

Tindrà lloc a la plaça de l’Almirall Farragut, del 25 de març a l’1 de maig, i estarà oberta per a visites lliures les 24 hores del dia per al públic en general. Si us interessa assistir a una visita comentada, ho podeu fer sense demanar cita prèvia els dissabtes a les 18 h i els diumenges a les 12 h. Per als grups escolars i altres col·lectius es podrà demanar cita prèvia al número de telèfon 900 801 137.

Tornar