· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella presenta la 22a edició del programa Treball amb famílies

foto26/02/2021

El Servei d'Educació presenta la 22a edició del Programa de Treball amb Famílies 2021, amb el compromís i la voluntat de continuar acompanyant les famílies, ara més que mai, en les diferents etapes de criança, des de la petita infància i fins a la joventut.

El Programa de Treball amb Famílies, adreçat a tots els pares i les mares del nostre municipi, és un programa de caràcter preventiu, d'acompanyament durant els anys de criança, i s'emmarca en la filosofia de Ciutat Educadora i de Projecte de Ciutat.

Entenem que, per als pares i les mares, criar i educar els seus fills comporta una tasca complexa i de gran responsabilitat. Per tant, des de l'Ajuntament, es proporcionen espais d'orientació, d'informació, d'assessorament i de compartir en grup, en les diferents etapes evolutives, que abracen des del moment del naixement fins a la majoria d'edat.

L'objectiu és poder contribuir, mitjançant aquests espais de treball amb les famílies, a millorar l’atenció integral per a tots els infants del nostre municipi. Els continguts que es tracten en els tallers i les xerrades que s'organitzen cada any són conduïts per experts en aquestes matèries. Se centren en temes d'interès respecte a la relació, a la comunicació, als aspectes educatius, a la criança i a altres temes relacionats amb la tasca parental i familiar.

Tots els tallers i les xerrades són de caire gratuït i oberts a les famílies de Ciutadella. Per a les inscripcions, adreçau-vos a projecteseducatius@ajciutadella.org o als números de telèfon 971 38 10 50 o 628 244 187.

Tornar