· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Recepció als ciclistes Francesc Barber i Núria Bosch en motiu dels seus títols de campions d’Espanya de BTT

foto11/01/2021

L’Ajuntament de Ciutadella ha ofert una recepció als joves ciclistes ciutadellencs Francesc Barber i Núria Bosch, en motiu de la seva excel·lent temporada, culminada amb la seva participació en competicions internacionals i amb els seus respectius títols de campions d’Espanya de BTT.
La recepció ha estat presidida per l’alcaldessa Joana Gomila, i, a més dels ciclistes i els seus pares, hi han estat presents la regidora d’Esports, Sandra Moll,entre altres regidores i el president de la Penya Ciclista Ciutadella, Manel Mascaró.

L’alcaldessa Joana Gomila ha posat en valor la trajectòria i la projecció tant de Francesc Barber com de Núria Bosch, que el passat mes de setembre a Valladolid van signar un doble històric per al ciclisme de Ciutadella. En el cas de Barber, com a nou campió júnior en el seu primer any a la categoria i enmig d’una temporada en la que, al marge del Campionat d’Espanya, ha competit en els campionats d’Europa i del Món. En el cas de Núria Bosch, va endur-se el campionat espanyol sub-23, un títol al que va afegir el de campiona de Balears i la seva estrena dins una convocatòria de la selecció espanyola, amb la qual cosa va debutar a nivell internacional en una cita del Campionat del Món. Ha estat una gran temporada per als dos esportistes ciutadellencs, que els ha servit per donar un pas en ferm en les seves trajectòries.

En paraules de Francesc Barber i Núria Bosch «va ser molt emocionant poder aconseguir el campionat i participar en les competicions internacionals. Han representat un aprenentatge molt important per nosaltres».
A més de felicitar els dos ciclistes per aquests èxits i d’encoratjar-los per seguir progressant amb dedicació, esforç i compromís i per seguir sent un bon referent per molts dels fillets i filletes que practiquen el ciclisme a Ciutadella, Joana Gomila també ha tingut paraules de reconeixement per a les seves respectives famílies, que esmercen hores en recolzar-los per donar-los un suport sense el qual difícilment arribarien aquests bons resultats.
L’alcaldessa també ha fet extensiva la felicitació a la Penya Ciclista Ciutadella, club en el que els dos ciclistes han militat, una entitat que figura dins el programa municipal Eduquem amb l'Esport i que treballa sense descans per al ciclisme la ciutat i a l’illa.

Tornar