· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Agraïment a l’Associació desfilada Reis de Ciutadella

Imatge07/01/2021

Des de l'Ajuntament de Ciutadella volem expressar el nostre més profund agraïment a l'Associació Desfilada Reis de Ciutadella qui, amb la seva generositat, il·lusió i predisposició, han dedicat el seu temps i esforç per convertir, un any més, la nit de reis en una nit especial, sobretot per als infants de Ciutadella.

Tot i la peculiaritat d'aquest any de pandèmia, l'Associació Desfilada de Reis ha sabut mantenir viva la il·lusió i la màgia d’aquests dies. Han cercar alternatives molt interessants per a la recollida de les cartes i per fer presents en tot moment als Reis d’Orient. I molt especialment, dia 5 de gener en que Ciutadella va acollir la visita de ses Majestats , recorrent els diferents carrers de Ciutadella, tot i la nit plujosa i de fred, amb un entranyable somriure i saludant a les filletes i els fillets de Ciutadella.

Volem fer extensiu,també, aquest agraïment a totes les persones que hi han col·laborat convertint-ho amb un projecte compartit.

L’Ajuntament de Ciutadella vol agrair a tota la ciutadania la seva paciència i responsabilitat, per fer d’aquesta nit, una nit màgica.

Esperam que l’any que ve els Reis d’Orient puguin tornar a repartir regals, fantasia i emoció entre els fillets i filletes de Ciutadella.

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible. 

Tornar