· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Les millores a Son Carrió es completen amb les reformes al carrer Abellerol

- 21/11/2020 -
Les obres, que es van aturar abans de l’estiu, inclouen un nou paviment asfàltic i el soterrament de tots els serveis 

Les millores a Son Carrió es completen amb les reformes al carrer Abellerol

Imatge21/11/2020

L’Ajuntament de Ciutadella ha iniciat les obres de reforma del carrer Abellerol, una actuació que permetrà completar les reformes urbanístiques executades aquest any a la urbanització de Son Carrió, segons ha fet saber avui José López Bosch, regidor d’Obra Pública.

Cal recordar que abans de l'estiu ja es van reformar diferents vials de Son Carrió, concretament als carrers Perdiu, Cadernera i a part del carrer Rossinyol. Amb l’inici de la temporada d'estiu, però, es va optar per aturar les obres i, d’aquesta manera, no perjudicar encara més el sector turístic. Ara, una vegada finalitzada la temporada d'estiu, es reprenen les obres de reforma amb les millores del carrer Abellerol, tot plegat dins un projecte que té un pressupost global de 253.669,53 € (amb l’IVA inclusivament).

En el cas del carrer Abellerol, les obres a executar consisteixen en un nou paviment asfàltic del vial i en la construcció de la voravia a un dels costats del carrer, on s’instal·laran de bell nou i de forma soterrada tots els serveis (aigua potable, enllumenat públic, previsió de xarxa de baixa tensió i telèfons). Amb les reformes a aplicar, el carrer Abellerol passarà a tenir un carril de circulació de 5 metres d’amplada, que inclou l’aparcament en línia a un costat, a més de dues voravies d’1,50 metres d’amplada.

Tornar