· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Els mercats de temporada obriran dia 1 de juliol

- 17/06/2020 -
L’Àrea de Fires i Mercats de Ciutadella, que dirigeix la regidora Sandra Moll, ha informat de l’ajornament fins al dia 1 de juliol de l’obertura dels mercats de temporada. En concret, es tracta dels mercats de Costa Marina, l’artesanal de la plaça des Born i els mercats d’estiu a les urbanitzacions de Cala en Blanes i Cala en Bosc.

Els mercats de temporada obriran dia 1 de juliol

Imatge17/06/2020

L’Àrea de Fires i Mercats de Ciutadella, que dirigeix la regidora Sandra Moll, ha informat de l’ajornament fins al dia 1 de juliol de l’obertura dels mercats de temporada. En concret, es tracta dels mercats de Costa Marina, l’artesanal de la plaça des Born i els mercats d’estiu a les urbanitzacions de Cala en Blanes i Cala en Bosc. La mesura també afecta les activitats artístiques al carrer instal·lades a la plaça de la Catedral, com ara pintura, dibuix i caricatura.

Pel que fa a la data de tancament, no varia. Ha quedat fixada per al dia 30 de setembre, tal com figurava en la programació general aprovada al començament de l’any.

Recordam que Ciutadella, al llarg d’un any complet, duu a terme onze esdeveniments firals. Comença la temporada amb la Fira de Sant Antoni i es clou amb la Fira de Nadal, dins la primera quinzena de desembre.

Adjunta podeu consultar la graella de les fires de tot l’any, corresponent al 2020.

Tornar