· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Acte públic de resolució de la subhasta i de la rifa de Carotes de Sant Joan

Acte públic de resolució de la subhasta i de la rifa de Carotes de Sant JoanRESOLUCIÓ DE LA SUBHASTA I DE LA RIFA DE CAROTES DE SANT JOAN

(Aforament limitat per estricte ordre d'arribada)

Dia 08/06/2020 s'aprovaren les bases que regulen la subhasta i la rifa de les Carotes de Sant Joan de 2020, l’autoria dels quals és del pintor i novel·lista Pau Faner, que no podran ser rompudes als jocs del Pla el dia de Sant Joan.


Les carotes a subhastar son les que duen per títol:

1. Sa Menorquina

2. Es Moro

3. Mexicano


L’obertura dels sobres A serà dia 29 de juny de 2020, a les 9:00 hores a l’Ajuntament de Ciutadella, davant l’alcaldessa, el caixer senyor, la regidora de festes, o qui els substitueixi, l’autor de les carotes i el tècnic del servei de cultura, assistits per la secretària de l’Ajuntament.

El dia 2 de juliol de 2020, a les 19:00 hores, a Can Saura tindrà lloc l’acte d’obertura dels sobres B presentats. Aquest acte serà públic, tenint en compte les limitacions que puguin regir per causes sanitàries per impedir la propagació del Covid-19.


Les carotes que seran objecte de rifa són les que duen per títol :

1. El fillet

2. Al·lota Música

3. Cavallet


Dia 2 de juliol a Can Saura i a continuació de la subhasta tindrà lloc el sorteig per a l’atribució de les carotes subjecte a rifa. Aquest acte serà públic, tenint en compte les limitacions que puguin regir per causes sanitàries per impedir la propagació del Covid-19.

Tornar