· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Obert el termini per a presentar ofertes a la subhasta de les Carotes de Sant Joan

- 08/06/2020 -
A la venda els bitlles per a la rifa de les carotes a Can Saura. Aprovades les bases que hauran de regular la subhasta i la rifa de les Carotes de Sant Joan de 2020, l’autoria dels quals és del pintor i novel·lista Pau Faner, que no podran ser rompudes als jocs del Pla el dia de Sant Joan.

Obert el termini per a presentar ofertes a la subhasta de les Carotes de Sant Joan

Imatge08/06/2020

Aprovades les bases que hauran de regular la subhasta i la rifa de les Carotes de Sant Joan de 2020, l’autoria dels quals és del pintor i novel·lista Pau Faner, que no podran ser rompudes als jocs del Pla el dia de Sant Joan.

Les carotes a subhastar son les que duen per títol:

1. Sa Menorquina

2. Es Moro

3. Mexicano

El preu de sortida de la subhasta serà de 600€ per a cadascuna de les carotes. Es podran presentar les ofertes en sobre tancat (A i B) del dia 9 al dia 22 de juny de 2020 a les 14h.

L’obertura dels sobres A serà dia 29 de juny de 2020, a les 9:00 hores a l’Ajuntament de Ciutadella,davant l’alcaldessa, el caixer senyor, la regidora de festes, o qui els substitueixi, l’autor de les carotes i el tècnic del servei de cultura, assistits per la secretària de l’Ajuntament.

El dia 2 de juliol de 2020, a les 19:00 hores, a Can Saura tindrà lloc l’acte d’obertura dels sobres B presentats. Aquest acte serà públic, tenint en compte les limitacions que puguin regir per causes sanitàries per impedir la propagació del Covid-19.

Les carotes que seran objecte de rifa són les que duen per títol :

1. El fillet

2. Al·lota Música

3. Cavallet

Es posaran a la venda 5.000 paperetes per a les tres carotes. Els voluntaris de la Creu Roja Ciutadella seran els encarregats de vendre les paperetes a Can Saura, durant els dies d’exposició de les carotes o en el seu cas, fins a esgotar els números editats.

Dia 2 de juliol a Can Saura i a continuació de la subhasta tindrà lloc el sorteig per a l’atribució de les carotes subjecte a rifa. Aquest acte serà públic, tenint en compte les limitacions que puguin regir per causes sanitàries per impedir la propagació del Covid-19. 


Etiquetes relacionades

Festes Coronavirus Covid-19
Tornar