· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Desinfecció als carrers de Ciutadella

- 24/03/2020 -
 Des de dissabte passat l'empresa de neteja Fomento de Construcciones y Contratas està desinfectant els carrers de Ciutadella. Seguint instruccions dels procediments de neteja viària decretats per les autoritats sanitàries, s'estan fent actuacions diàries de desinfecció de les zones amb més trànsit de persones.

Desinfecció als carrers de Ciutadella

Imatge24/03/2020

 Des de dissabte passat l'empresa de neteja Fomento de Construcciones y Contratas està desinfectant els carrers de Ciutadella. Seguint instruccions dels procediments de neteja viària decretats per les autoritats sanitàries, s'estan fent actuacions diàries de desinfecció de les zones amb més trànsit de persones, ja siguin a zones d'accés a edificis públics com d'accés al mercat, a les aturades de transport públic, als supermercats o farmàcies, així com també les que són properes a edificis més sensibles, com ara els centres sanitaris o le residències de gent gran.

D'altra banda, també es fan actuacions de desinfecció del mobiliari urbà, com bancs, papereres o els contenidors de fems i reciclatge.


Etiquetes relacionades

Coronavirus Covid-19
Tornar