· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella viurà un carnaval de cine

- 18/12/2019 -
La temàtica escollida per al carnaval 2020 a Ciutadella serà el cinema. Amb el lema Un carnaval de cine, el nostre municipi es transformarà durant uns dies en la capital del setè art. Seran dies de pel·lícula. Hi haurà també dos concerts pedagògics, on es farà un recorregut per la història del cinema, des dels anys 20 fins a l'actualitat, mitjançant imatges i bandes sonores.

Ciutadella viurà un carnaval de cine

Imatge18/12/2019

La temàtica escollida per al carnaval 2020 a Ciutadella serà el cinema. Amb el lema Un carnaval de cine, el nostre municipi es transformarà durant uns dies en la capital del setè art. S'organitzaran també dos concerts pedagògics on es farà un recorregut per la història del cinema, des dels anys 20 fins a l'actualitat, mitjançant imatges i bandes sonores.

Aquesta és la nova proposta per al carnaval temàtic, una iniciativa posada en marxa el passat mandat i que ha convertit Ciutadella en olímpica, en el far west... I que avui està totalment consolidada.

D'altra banda, com ja es va fer durant el darrer carnaval, s'organitzarà una rua escolar de carnaval per a la qual es demana la participació de tots els centres educatius, i que finalitzarà amb un acte de reconeixement a tots els participants.

Ciutadella vestirà els carrers de festa per fer que us sentiu com autèntiques estrelles del cinema i per passar uns dies de pel·lícula.   
Tornar