· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El Centre de Promoció de l’Autonomia iniciarà els tallers d’Escola de Família

- 16/09/2019 -
Es tracta d'un seguit de tallers dirigits als familiars dels usuaris del Centre, que tenen com a objectiu oferir recursos, estratègies i eines de formació que responguin a les necessitats dels cuidadors en el dia a dia, així com crear un espai de coneixement i d’intercanvi.

El Centre de Promoció de l’Autonomia iniciarà els tallers d’Escola de Família

Imatge16/09/2019

El Centre de Promoció de l'Autonomia iniciarà el proper mes d'octubre els tallers d'Escola de Família. Es tracta d'un seguit de tallers dirigits als familiars dels usuaris del Centre, que tenen com a objectiu oferir recursos, estratègies i eines de formació que responguin a les necessitats dels cuidadors en el dia a dia, així com crear un espai de coneixement i d’intercanvi.

Els tallers es realitzaran d'octubre a maig (2019-2020), el segon dilluns de cada mes i en horari de 19 a 20 h, amb un total de 8 sessions gratuïtes.

Els tallers d'Escola de Família han tingut molt bona acollida entre les famílies dels usuaris, en ser una gran eina de suport. Les temàtiques concretes que es tractaran són les següents: presentació i informació sobre les malalties neurodegeneratives, estratègies per afavorir l'autonomia, recursos legals en els processos de malaltia, la cura del cuidador, tractament farmacològic, nutrició i hàbits saludables, entorn favorable i ús d'ajudes tècniques, comunicació i tractament de les alteracions de conducta.

En teniu tota la informació a les xarxes socials del Centre de Promoció de l'Autonomia, situat al C/ Oristano, 20, baixos.

Tornar