· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament es passa a la telefonia IP i preveu estalviar 30.000 euros en la factura anual, un cop amortitzada la inversió en 4 anys

- 07/05/2019 -
L'empresa Menorcatel ha estat l'adjudicatària d'una actuació que permetrà modernitzar el servei de telefonia de l'Ajuntament, i millorar l'atenció al públic amb la incorporació de les noves tecnologies de la comunicació. Un cop amortitzada la inversió en 4 anys, l'Ajuntament passarà a estalviar prop de 30.000 euros anuals en telefonia, en comparació amb el contracte que encara actualment té amb Telefónica.

L'Ajuntament es passa a la telefonia IP i preveu estalviar 30.000 euros en la factura anual, un cop amortitzada la inversió en 4 anys

Imatge07/05/2019

L'empresa Menorcatel ha estat l'adjudicatària d'una actuació que permetrà modernitzar el servei de telefonia de l'Ajuntament i millorar l'atenció al públic amb la incorporació de les noves tecnologies de la comunicació. Un cop amortitzada la inversió en 4 anys, l'Ajuntament passarà a estalviar prop de 30.000 euros anuals en telefonia, en comparació amb el contracte que encara actualment té amb Telefónica.

A més, amb la incorporació d’aquesta nova tecnologia, l’Ajuntament de Ciutadella s’integrarà en la xarxa de telefonia fixa d'àmbit insular ja existent entre el CIMe, SILMe, i, de moment, els ajuntaments de Sant Lluís i des Castell, i que permet que les trucades entre aquestes administracions viatgin per la xarxa corporativa de dades que s’implementa sobre la xarxa física de fibra òptica propietat del CIMe, i, per tant, sense cost.

Actualment el contracte que l’Ajuntament de Ciutadella manté en vigor des de fa anys per a la telefonia (fixa i mòbil) té un cost de més de 80.000 euros anuals. Amb aquesta actuació la despesa disminuirá substancialment, fins a una reducció pròxima al 40 per cent en els propers anys.

Tornar