· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Convocat el Premi Amorós d’Arquitectura

- 17/03/2019 -
L’Ajuntament ha fet pública la convocatòria de la sisena edició del Premi Amorós a la millor rehabilitació de façana i a la millor rehabilitació integral d'edifici en el centre històric. El termini de presentació de propostes finalitza a les 14 h del dia 30 d'abril de 2019.

Convocat el Premi Amorós d’Arquitectura

Imatge17/03/2019

L’Ajuntament de Ciutadella ha fet pública la convocatòria de la sisena edició del Premi Amorós a la millor rehabilitació de façana i a la millor rehabilitació integral d'edifici en el centre històric. El termini de presentació de propostes finalitza a les 14 h del dia 30 d'abril de 2019.

Així ho ha disposat la Junta de Govern en la reunió del passat 13 de març, que ha donat llum verda a les bases reguladores.

Es tracta d’un premi d'arquitectura que, en l’edició d’enguany, afecta les obres que hagin estat executades i finalitzades entre l’1 de gener del 2017 i el 31 de desembre del 2018.

Els premis Amorós tenen com a objectiu fonamental fomentar i valorar la conservació i la preservació de l’arquitectura del nucli històric del nostre municipi, protegides pel Pla especial del conjunt històric.

Aquests premis volen contribuir al reconeixement de l’esforç continuat dels propietaris, els quals fan prevaler els singulars valors arquitectònics dels edificis que confereixen a Ciutadella una fesomia única, i la doten de la monumentalitat que la caracteritza.

Com en passades edicions, la convocatòria recull dues modalitats, que són la millor obra de rehabilitació de façana d’edifici; i la millor obra de rehabilitació integral d’edifici.

Tornar