· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Finalitzen les obres de millora de dos trams del camí de s’Hort de ses Taronges

- 18/03/2019 -
Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora del camí de s’Hort de ses Taronges, a la zona sud del terme municipal de Ciutadella.

Finalitzen les obres de millora de dos trams del camí de s’Hort de ses Taronges

Imatge18/03/2019

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora del camí de s’Hort de ses Taronges, a la zona sud del terme municipal de Ciutadella. L’actuació ha consistit en la neteja i desbrossament de les voreres del camí, i la posterior estesa d’una capa d'aglomerat asfàltic de 4cm d’espessor al llarg de 2,4km, dividits en dos trams: el primer, des del desviament de la ronda sud, fins a l’alçada del camí de Son Vives. I el segon tram, comprès entre la corba de Son Olivaret (a la carretera Cap d’Artrutx), fins al lloc de Son Xoriguer.

En aquests moment, la prioritat del Consistori és que les obres que està executant Red Eléctrica de España a la resta de camí, s’executin el més ràpid possible per minimitzar les molèsties al veïns i veïnes afectades. En aquest sentit, el regidor delegat de camins rurals José López, assegura que “des de l’Ajuntament de Ciutadella s’està insistint a REE perquè asfaltin la totalitat del camí que estan afectant per les obres d’interconnexió Mallorca-Menorca“. D’aquesta manera, el paviment del camí de s’Hort de ses Taronges podria quedar totalment renovat.

Amb aquesta actuació ja seran quatre els camins rurals que han renovat el seu paviment durant aquesta legislatura, després de les millores realitzades al camí Son Saura, La Vall i Cala’n Turqueta, amb més de 10km de camins asfaltats de nou i una inversió total que supera els 650.000€. 

Tornar