· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Els membres de la Borsa de voluntariat lingüístic i d'intercanvi cultural de l'Ajuntament se'n van de ruta

- 11/03/2019 -
La borsa de voluntariat lingüístic i d'intercanvi multicultural de l'Ajuntament té en l'actualitat inscrites 26 persones. Els membres es van trobant per parelles o per petits grups que intercanvien interessos lingüístics. Aquest passat divendres el grup se'n va anar de ruta cultural per Ciutadella. Accedeix a la informació i mira el vídeo resultat de l'activitat. La borsa és oberta per a qui vulgui formar-ne part. Més informació al Centre de Català de Ciutadella, que es troba al segon pis de la Casa de Cultura.

Els membres de la Borsa de voluntariat lingüístic i d'intercanvi cultural de l'Ajuntament se'n van de ruta11/03/2019

El passat divendres el grup de tàndems lingüístics i multiculturals van tenir una cita al centre històric de Ciutadella. Miquel Àngel Limón, gran coneixedor de la història menorquina, els va preparar una ruta cultural en català que va recórrer el centre històric i els edificis més emblemàtics de Ciutadella.

La Ruta cultural pel centre de Ciutadella no és l'única activitat prevista pel grup. Properament se'ls oferirà una altra ruta, que recorrerà els comerços i el Mercat de Ciutadella.

Dins el tercer trimestre del 2018 l'Ajuntament, a través del Centre de Català de Ciutadella, va obrir una borsa de voluntariat lingüístic i d'intercanvi multicultural amb la finalitat que els membres que en formen part puguin intercanviar coneixements lingüístics, i amb la condició que el català sigui una de les llengües d'intercanvi.

Actualment hi ha inscrites 26 persones a la Borsa, i es van trobant per parelles o per petits grups que intercanvien interessos lingüístics. Per ara, les llengües que més se senten parlar entre els membres del grup són el francès, l'anglès, l'italià, l'espanyol i, per descomptat, el català. Així i tot, la borsa és oberta per a qui vulgui formar-ne part. Les persones que hi estiguin interessades han d'apuntar-se al Centre de Català de Ciutadella, que es troba al segon pis de la Casa de Cultura.  

Tornar