· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Obert el termini d'inscripció per a la desfilada de carrosses del carnaval
2019

- 14/01/2019 -
El termini d’inscripció per participar en la desfilada de carrosses del carnaval 2019 al nostre municipi romandrà obert fins al dia 15 de febrer. Enguany, la proposta temàtica del carnaval 2019 és «Ciutadella ciutat olímpica», fet que transformarà la ciutat per convertir-se en l’escenari idoni.

Obert el termini d'inscripció per a la desfilada de carrosses del carnaval
2019

Imatge14/01/2019

El termini d’inscripció per participar en la desfilada de carrosses del carnaval 2019 al nostre municipi romandrà obert fins al dia 15 de febrer.

Per participar-hi s’ha de presentar el full d'inscripció, degudament emplenat, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca (plaça des Born, 15) o  per via telemàtica en el cas de les entitats. El termini d’inscripció finalitza el dia 15 de febrer de 2019, a les 14 h.

La desfilada sortirà de davant l'Ajuntament, passarà per la plaça des Pins, voltarà la Contramurada i acabarà a l'envelat situat a la plaça Nova. Existeixen diverses modalitats de participació: amb carrossa, comparsa primera, comparsa segona, disfressa individual o parella. L'Ajuntament de Ciutadella convocarà a tots els inscrits a una reunió a l'Ajuntament mateix uns dies abans de la desfilada, per tal concretar-ne els detalls i l'ordre de la desfilada; en aquesta reunió serà obligatòria la presència de, almenys, un representat de cada un dels grups o dels individus inscrits.

Cal recordar que tots els participants estan obligats a complir les bases de participació, que podeu consultar AQUÍ.

Enguany, la proposta temàtica del carnaval 2019 és «Ciutadella ciutat olímpica», fet que transformarà la ciutat per convertir-se en l’escenari idoni.

Tornar