· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L’Ajuntament tanca 2018 amb 3.200 usuaris al WhatsApp municipal i un increment del 6 % de les visites al web municipal

- 09/01/2018 -
 El WhatsApp d’informació municipal s’ha consolidat com el canal de comunicació més efectiu de l’Ajuntament de Ciutadella. Un total de 3.200 persones estan donades d’alta al servei. Els usuaris reben als seus dispositius mòbils informacions diverses d’activitats, de notícies d’interès i també avisos i incidències. Recordeu que podeu donar-vos d' alta enviant un whatsapp al 699 792 133.

L’Ajuntament tanca 2018 amb 3.200 usuaris al WhatsApp municipal i un increment del 6 % de les visites al web municipal

Imatge09/01/2018

Un total de 3.200 persones reben ja els avisos, les notícies i informacions diverses que emet el Servei de Comunicació de l’Ajuntament a través del WhatsApp municipal. El canal de comunicació posat en marxa fa menys d’un any i mig s’ha convertit en la principal via d’accés dels ciutadans a les informacions municipals. Amb tot, per tercer any consecutiu, el web també ha continuat augmentant el nombre d'usuaris diaris (el sis per cent més el darrer any i un 60 per cent més de visites des de l’inici del mandat).

Totes aquestes dades confirmen l’impuls que des del Servei de Comunicació i Noves Tecnologies s’ha donat als canals de comunicació propis. La pàgina de l’Ajuntament al Facebook compta hores d’ara amb 5.500 seguidors i és també una via d’accés important de continguts web, els quals de forma diària es pengen i s’actualitzen a www.ajciutadella.org

El regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Sergi Servera, ha subratllat el camí recorregut en aquests anys i que ha permès que la institució hagi assolit uns indicadors molt notables a l’hora de fer arribar als ciutadans les informacions d’interès. “Tenim al nostre abast més possibilitats que mai per a poder informar la ciutadania de forma directa; aprofitem-los per tal que la gent conegui la gestió que es fa des de l’Ajuntament, i perquè tenguin a l’abast informacions que abans era impensable que estiguessin disponibles. Hem creat els canals i ara hem d’aprofundir per aprofitar-los al màxim, amb l’objectiu de tenir una ciutadania activa, informada i participativa. Sense informació no pot haver-hi participació real" ha destacat. 


Tornar