· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella Walking Festival: ruta ornitològica d'Algaiarens a La Vall

Ciutadella Walking Festival: ruta ornitològica d'Algaiarens a La VallDe les 9 h a les 14:30 h. Recorregut circular guiat per Javier Méndez, de Menorca Walking Birds. Punt de sortida i arribada Sala Polivalent Canal Salat. Preu: 5 €.

L'objectiu d'aquest Ciutadella Walking Festival, organitzat per l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, és potenciar el senderisme com a element desestacionalitzador més enllà de la temporada estival, i té vocació de convertir-se amb els anys en un esdeveniment internacional. Enguany es celebra de l'1 al 4 de novembre de 2018 i inclou també activitats de rutes (llargues, curtes i temàtiques) i tallers.

En ser el primer any, les tarifes de les activitats són populars: 5 € per a les excursions i tallers. Les excursions inclouen transport en autobús sempre que sigui necessari. Les places són limitades. Cada participant haurà de dur la seva aigua i avituallament. Aquest esdeveniment combina tallers, excursions i passejades a la natura, així com gaudir de la cultura, la gastronomia, la història de l'illa i el Camí de Cavalls.

Més informació: www.ciutadellawalkingfestival.com. Inscripcions per correu electrònic a rutasmenorca@gmail.com, telefonant o via Whatsapp al telèfon 685 747 308, o a la Sala Polivalent Canal Salat des de dia 31 d'octubre de 9 a 18:30 h.

Tornar