· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Ciutadella Walking Festival: col·loqui inaugural "Camí de Cavalls, passat, present i futur"

Ciutadella Walking Festival: col·loqui inaugural Amb les ponències de Joan de Nicolàs (historiador), Jimmy Pons ("Trails for peace"), i Xavier Cardona (tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ciutadella), i la presentació a càrrec de Noemí Camps, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Ciutadella. Sala d'Actes Jeroni Marquès del Cercle Artístic. Gratuït.

L'objectiu d'aquest Ciutadella Walking Festival, organitzat per l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, és potenciar el senderisme com a element desestacionalitzador més enllà de la temporada estival, i té vocació de convertir-se amb els anys en un esdeveniment internacional. Enguany es celebra de l'1 al 4 de novembre de 2018 i inclou també activitats de rutes (llargues, curtes i temàtiques) i tallers.

En ser el primer any, les tarifes de les activitats són populars: 5 € per a les excursions i tallers. Les excursions inclouen transport en autobús sempre que sigui necessari. Les places són limitades. Cada participant haurà de dur la seva aigua i avituallament. Aquest esdeveniment combina tallers, excursions i passejades a la natura, així com gaudir de la cultura, la gastronomia, la història de l'illa i el Camí de Cavalls.

Més informació: www.ciutadellawalkingfestival.com. Inscripcions per correu electrònic a rutasmenorca@gmail.com, telefonant o via Whatsapp al telèfon 685 747 308, o a la Sala Polivalent Canal Salat des de dia 31 d'octubre de 9 a 18:30 h.

Tornar