· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

El Ministeri de Justícia inicia a Ciutadella l'estudi dels tràmits per construir una nova seu dels jutjats

- 12/10/2018 -
Justícia valora molt positivament l'esperit de cooperació del consistori per treure endavant aquest projecte. Amb la primera intervenció es cobririen les necessitats actuals en poder albergar les seus dels òrgans judicials unipersonals i es reservaria la corresponent superfície per als futurs creixements de la planta judicial. 

El Ministeri de Justícia inicia a Ciutadella l'estudi dels tràmits per construir una nova seu dels jutjats

Imatge12/10/2018

La sotssecretària de Justícia, Cristina Latorre Sancho, acompanyada de la Sotsdirectora General d'Obres i Patrimoni del Ministeri de Justícia, Carmen Serrano d'Haro Martínez, i de l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha visitat avui els terrenys oferts per l'Ajuntament per aixecar una nova seu judicial en aquesta ciutat.

La sotssecretària va mantenir una reunió a la casa consistorial amb les autoritats locals i diversos tècnics del servei municipal d'arquitectura. En el transcurs d'aquesta trobada s'ha acordat fixar en dates properes el procediment, les fases i el calendari del projecte de construcció d'aquesta nova seu judicial. Cristina Latorre ha destacat l'esperit de cooperació del consistori i el seu convenciment que el treball conjunt de les dues administracions aconseguirà dur a terme aquest projecte.

El solar l'ús del qual ofereix l'Ajuntament de Ciutadella per aixecar el nou edifici dels jutjats, la parcel·la Santa Rita, compta amb una superfície de 6000 metres quadrats.

El projecte en estudi té previst albergar les seus dels òrgans judicials unipersonals. Amb aquesta primera intervenció es cobririen les necessitats actuals, augmentades amb la corresponent superfície de reserva per als futurs creixements de la planta judicial.

La delegació del Ministeri de Justícia, encapçalada per Cristina Latorre Sancho, ha expressat les seves condolences en nom de la ministra Dolores Delgado i del Ministeri de Justícia pels morts en la catàstrofe de Sant Llorenç des Cardassar i, al costat de la corporació municipal, han guardat a les 13.00 hores dos minuts de silenci en record de les víctimes.

Tornar