· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Segueix obert el termini per presentar obres al Concurs d'Imatge per al 21è Menorca Jazz Primavera 2019

Segueix obert el termini per presentar obres al Concurs d'Imatge per al 21è Menorca Jazz Primavera 2019L'obra guanyadora servirà per a la confecció dels cartells i altra propaganda impresa del 21è Festival Menorca Jazz. Es poden presentar un màxim de 3 obres per participant, havent de ser de nova creació i que no hagin estat premiades a cap altra convocatòria. Es pot emprar qualsevol tècnica: pintura, gravat, fotografia, il·lustració, imatge per ordinador,...

El termini de presentació és fins al 14 de novembre de 2018, en els següents formats: PDF editable de mida A3; o JPG, PSD o TIFF a 300 ppp de resolució i de mida A3. L'obra ha de portar el text següent: 21è Menorca Jazz Primavera 2019. Tots els textes i elements que apareguin, apart de la imatge, han de poder ser modificables i/o tractats individualment.

Els formats digitals s'han d'enviar a la direcció electrònica jazz@jazzobert.com, indicant en el text del correu les dades de l'autor (nom i cognoms i telèfon), però en cap cas poden anar al PDF, JPG, PSD o TIFF, que no pot anar signat.

El premi, que podrà declarar-se desert, és de 500 € menys els impostos corresponents i l'alta coma soci de Jazz Obert per un any.

Tornar