· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'esport mou Ciutadella: activitats curs 2018-2019

- 13/09/2018 -
Per a la temporada esportiva 2018-2019 es presenta una nova proposta esportiva que pretén conviure amb l’actual oferta que clubs, entitats i empreses ofereixen als nostres fillets i filletes en edat escolar. Aquest curs, degut als diversos canvis en els formats d'algunes activitats, les inscripcions es portaran a terme al Pavelló Municipal d'Esports o a les diferents Entitats Esportives que s'han acollit al Programa Eduquem amb l'Esport.

L'esport mou Ciutadella: activitats curs 2018-2019

Imatge13/09/2018

 Per a la temporada esportiva 2018-2019 es presenta una nova proposta esportiva que pretén conviure amb l’actual oferta que clubs, entitats i empreses ofereixen als nostres fillets i filletes en edat escolar.

El model esportiu està inspirat en el projecte Ciutadella Ciutat Educadora, i prioritza dos aspectes:

La salut i el benestar dels nostres fills i filles, amb una metodologia esportiva basada en una pràctica esportiva variada i que agradi a tots, amb independència del rendiment.

- La voluntat de seguir la legislació esportiva autonòmica, que promou enl'edat escolar (fins als 15 anys) una pràctica multiesportiva i la inclusió dels valors esportius.

L’Ajuntament convida clubs i famílies a participar en EDUQUEM AMB L’ESPORT, com a proposta que ha de conviure amb altres propostes igual de vàlides dins el nostre municipi.

Aquest curs, degut als diversos canvis en els formats d'algunes activitats, les inscripcions es portaran a terme al Pavelló Municipal d'Esports o a les diferents Entitats Esportives que s'han acollit al Programa Eduquem amb l'Esport.

En la informació específica de cada activitat que vos detallam a continuació podreu veure on es pot fer la inscripció de cada una d’elles. Per les activitats pròpies de l'Àrea d'Esports les dates i requisits necessaris seran els següents:

LLOC: Oficines del Pavelló Municipal d'Esports

Pels nous alumnes del curs 2018-19:

a partir del 17 de setembre


(fins que hi quedin places)

HORARI: 9.30 - 12.30 h / 16.30 - 19.30 h


Tornar