· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament destaca l'excel·lent funcionament del PROJECTE SOIB VISIBLES

- 04/09/2018 -
 El passat juliol, l’Ajuntament va iniciar les dues línies del projecte ocupacional SOIB Visibles 2018 i ja pot afirmar que són tot un èxit. Aquest projecte ha fet possible donar l’oportunitat d’oferir a 11 persones desocupades de llarga durada majors de 35 anys contractes per un perimer període de 6 mesos i, el pròxim gener, es contractaran per les mateixes categories a 5 persones més amb l’objectiu de fomentar l’ocupació al municipi.

L'Ajuntament destaca l'excel·lent funcionament del PROJECTE SOIB VISIBLES

Imatge04/09/2018

 El passat 13 de juliol, l’Ajuntament va iniciar les dues línies del projecte ocupacional SOIB Visibles 2018 i ja pot afirmar que són tot un èxit. Aquest projecte ha fet possible donar l’oportunitat d’oferir a 11 persones desocupades de llarga durada majors de 35 anys contractes per un perimer període de 6 mesos i, el pròxim gener, es contractaran per les mateixes categories a 5 persones més amb l’objectiu de fomentar l’ocupació al municipi.

En el cas de la primera línia de subvenció, la qual s’anomena “Tenim les eines”, ha possibilitat la contractació de 5 persones (3 peons d’obra pública i 2 oficials CMO d’obra pública). Els projectes van dirigits a embellir el nostre municipi, tot millorant l’estat dels parcs infantils, les escoles municipals, els jardins, els clavaguerams i aquells carrers que siguin susceptibles de millores.

I pel que fa a la segona línia de subvenció, anomenada “Sembrant llavors”, s’han contractat a 6 treballadors/es més (2 peó d’obra pública, 1 oficials CMO d’obra pública i 3 treballadors/es familiars). El projecte va dirigit a millorar la ciutat i els serveis de l’Ajuntament per a aquelles persones amb mobilitat reduïda. Per un costat, es construiran rampes d’accés a les vies que, o bé no n’hi hagi encara, o s’hagin de millorar. Per un altre, es disposarà d’una persona que gestioni i mantingui els horts urbans que l’Ajuntament posa a dispocisió de pensionistes pel cultiu propi. I en el cas de les treballadores familiars donaran assistència a les famílies que tinguin un membre amb dependència.

Val a dir que aquesta primera línia de subvenció, concedida mitjançant resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria, puja a un import de 105.126,48 euros i, en el cas de la segona, a 63.842,16 euros; les quals són finançades pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. 
Tornar