· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Una nova pròrroga de gestió amb tres escoletes assegura l’aposta municipal per l’escolarització de 0-3 anys

- 03/08/2018 -
L'Ajuntament prorroga per cinc anys més la gestió de Joguina, Galera i Poriol amb les actuals cooperatives i reafirma l'aposta pel model educatiu 0-3. A l'acte de firma del conveni l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada del regidor president del Patronat, Sergi Servera, han remarcat l'aposta decidida de la institució pel vessant pedagògic en el primer cicle educatiu (0-3).

Una nova pròrroga de gestió amb tres escoletes assegura l’aposta municipal per l’escolarització de 0-3 anys

Imatge03/08/2018

 L' Ajuntament ha prorrogat fins al 2023 la concessió del servei públic de les escoletes Fabiol-Galera, Joguina i Poriol amb les actuals societats cooperatives que les gestionen. A l'acte de firma del conveni l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, acompanyada del regidor president del Patronat, Sergi Servera, han remarcat l'aposta decidida de la institució per l'educació 0-3.

Les tres escoletes es desenvolupen mitjançant una gestió indirecta en mans de tres cooperatives. Amb aquesta tercera pròrroga, des de la firma del primer contracte el 2003, els centres eductius reben aportacions econòmiques i financeres dels pressuposts municipals segons una distribució que depèn de diversos factors correctors, com ara el número de la matrícula.

L’alcaldessa i les mestres en representació de les escoles beneficiades han coincidit a remarcar la importància que suposa, com aposta protegir l’escolarització del primer tram d’edat dels infants.


Etiquetes relacionades

Educació Patronat d'Escoles Infantils
Tornar