· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Els pirates del Carib uniran les bandes des Mercadal i Ciutadella en un concert a la plaça des Born

- 04/07/2018 -
 La banda sonora de la sèrie cinematogràfica de Pirates of the Caribbean unirà les agrupacions musicals des Mercadal i de Ciutadella en concert obert i gratuït, que ha de tenir lloc dia 6 de juliol a la plaça des Born de Ciutadella (21.30h).

Els pirates del Carib uniran les bandes des Mercadal i Ciutadella en un concert a la plaça des Born

Imatge04/07/2018

 La banda sonora de la sèrie cinematogràfica de Pirates of the Caribbean unirà  les agrupacions musicals des Mercadal i de Ciutadella en un concert obert i gratuït, que ha de tenir lloc dia 6 a la plaça des Born de Ciutadella.

Una experiència inèdita de cooperació i de treball conjunt de les dues bandes musicals es posarà de relleu els proper dies, després d’una lenta gestació que es remunta alguns mesos, per tal d’oferir un magne concert que sumarà les dues agrupacions.

Joan Mesquida i Litus Arguimbau, els directors dels grups de Ciutadella i des Mercadal, respectivament, s’han posat d’acord per seleccionar un seguit de peces de la llarga cinematogràfica sobre el pirates del Carib, en la que serà una cita musical única, oberta a tots els públics i que farà una ajustada combinació de temes, des de les composicions més suaus i dolces fins a les més intenses i espectaculars des del punt de vista instrumental.

Els dos directors han coincidit amb l’alcaldessa de Ciutadella a remarcar la feina de cooperació que suposa l’experiència, i l’enriquiment musical que suposa per a tots els instrumentistes, inclosos els alumnes de les respectives escoles municipals de música.

L’actuació a la plaça des Born de Ciutadella, demà dia 6, serà a les 21.30h.


Etiquetes relacionades

Cultura
Tornar