· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L'Ajuntament adjudica els darrers serveis per fer possible tot el dispositiu de les Festes de Sant Joan

- 14/06/2018 -
 L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat la contractació de diversos serveis per fer possible les festes de Sant Joan. Ara tot aquest esforç necessita també de la col·laboració ciutadana per tal que la celebració sigui segura, autèntica i espectacular.

L'Ajuntament adjudica els darrers serveis per fer possible tot el dispositiu de les Festes de Sant Joan

Imatge14/06/2018

L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat la contractació de diversos serveis per fer possible les festes de Sant Joan. Per una banda, s’ha adjudicat la instal·lació i manteniment de sanitaris portàtils durant les festes, per valor de 10.768,40 euros, a l’empresa SANIEC. També la il·luminació extra d’alguns carrers a Lorenzo Mora Castell per import de 9.075 euros, així com el servei de posar arena i arranjar el Pla de Sant Joan a Joan Mora SA per import de 7.696,37 euros. Així mateix, s’ha contractat la instal·lació de la pantalla gegant –que retransmetrà el Primer Toc del dia 23 de juny i els Jocs des Pla- a l’empresa Acústic Menorca SL per import de 11.159,83 euros.

Aquestes contractacions són algunes de les darreres passes que es fan per tenir a punt un dispositiu que es comença a preparar des de fa molts mesos. De fet, el Sant Joan de 2018 es comença a preparar el juny de 2017, just acabades les festes. Gairebé cada setmana es mantenen reunions per preparar aspectes de Sant Joan, trobades on participen tècnics municipals de diferents àrees. Les feines per tenir-ho tot a punt són moltes, i s’han de coordinar durant tot l’any. Sant Joan comporta el desplegament d’un dispositiu molt ampli, amb molts serveis que es cobreixen des de l’Ajuntament.

Més enllà de les feines ordinàries de la brigada (que ja el mes de maig comença a treballar per preparar la ciutat per a la festa) i de la tasca dels treballadors de l’Ajuntament, es contracten uns serveis externs que ajuden al bon desenvolupament de Sant Joan. Alguns d’aquests serveis són (el cost que s’inclou és aproximat):L’Ajuntament de Ciutadella, com es pot comprovar, realitza un esforç important per tenir tot a punt per les Festes de Sant Joan. Esforç que necessita de la col·laboració ciutadana per tal que la celebració sigui segura, autèntica i espectacular.


Tornar