" />">
 
  · Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

L’experiència dels patis oberts rep una favorable avaluació i acollida

- 12/06/2018 -
L'alta afluència d'infants avala el bon funcionament de la iniciativa de patis oberts a les escoles posada en marxa per l'Ajuntament. El servei d'Educació va engegar aquest projecte experimental el passat 24 de maig i el perllongarà fins al 21 de juny als centres Joan Benejam, Mare de Déu del Toro i Pere Casasnovas.

L’experiència dels patis oberts rep una favorable avaluació i acollida

Imatge12/06/2018

 L'alta afluència d'infants avala el bon funcionament de la iniciativa de patis oberts a les escoles posada en marxa per l'Ajuntament. El servei d'Educació que encapçela la regidora Nati Benejam va engegar aquest projecte experimental el passat 24 de maig i el perllongarà fins al 21 de juny als centres Joan Benejam, Mare de Déu del Toro i Pere Casasnovas.

Les reunions de seguiment han posat en relleu els bons resultats de l’experiència de patis oberts als centres educatius de Ciutadella.

Els monitors del programa l’han considerada molt positiva, gràcies a la bona acceptació per part dels fillets i filletes, i també per part de les famílies que manifesten explícitament que és una gran iniciativa, atès que aporta a les famílies tranquil·litat. Hi ha coincidència a l’hora d’opinar que ja era hora que els obríssim i que són espais segurs de joc.

En alguns moments, s'han registrat 91 persones al Verge del Toro durant l'estona que la monitora va fer el registre.

Els joves usuaris, sobretot, hi fan activitat esportiva lliure (esports de pilota, velos, patinets, patins...). Aquest era un dels objectius del Pla d'Infància: oferir més espais per fer esports dins el municipi. A més, les famílies també s’hi reuneixen i s’hi creen espais de convivència.

Altrament, durant aquestes primers setmanes de patis oberts, no s’hi ha registrat cap incidència, alhora que els espais són respectats, queden nets i els centres estan satisfets amb els resultats de l'experiència.

És per açò que l’Àrea d’Educació vol animar encara més aquests darrers dies d'experiència pilot, que finalitzarà el dia 21 de juny.


Tornar