· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

La festa ens necessita a tots i totes: el procés d'admissió de Voluntaris de Sant Joan ja està obert

- 21/05/2018 -
Una vegada Cinquagesma ha despertat encara més les ganes de Sant Joan, l’Ajuntament recorda que el termini per inscriure’s com a Voluntari de Sant Joan ja està obert. Sempre és bon moment per fer-se voluntari. Accedeix a la informació i fes-te voluntari. 

La festa ens necessita a tots i totes: el procés d'admissió de Voluntaris de Sant Joan ja està obert

Imatge21/05/2018

El Pla Director de les Festes de Seguretat de Sant Joan recull la figura de la persona voluntària de Sant Joan com a peça bàsica per a garantir la seguretat i l’espectacularitat de la celebració.

Sobretot als Jocs des Pla, segurament un dels moments més emblemàtics i especials de Sant Joan. Els voluntaris comparteixen feina amb professionals de la seguretat, i el seu paper és fonamental. Ho és per la seva implicació, pel seu coneixement de la festa, per l’estima cap a la mateixa i per l’exemple que ofereixen. Sant Joan es pot viure des del compromís, des de la voluntat altruista d’ajudar als demés, sobretot als cavallers, que ens ofereixen un espectacle únic.

L’experiència dels darrers anys demostra que el passadís als Jocs des Pla ha estat un encert, un pas imprescindible per a què els Jocs des Pla es puguin seguir celebrant assegurant l’equilibri entre la seguretat i l’espectacularitat. I si aquest passadís és avui possible és, en gran part, gràcies al compromís adoptat anys enrere per un col·lectiu de persones que, de manera altruista i des de la societat civil, van decidir fer un pas valent i decisiu.

L’Ajuntament de Ciutadella agraeix i estalona la feina dels Voluntaris de Sant Joan. Fins dia 15 de juny, el termini per convertir-se en Voluntaris de Sant Joan està obert.

FES-TE VOLUNTARI DE SANT JOAN 2018 AQUÍ (Directament en línia)*Si voleu podeu també emplenar el full en PDF (presencial) i entregar la inscripció al servei de Protocol de l'Ajuntament. 

La festa ens necessita a tots i totes! 

Etiquetes relacionades

Sant Joan 2018
Tornar