· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Les obres del port quedaran enllestides la primera setmana de juny

- 15/05/2018 -
El Govern balear ha anunciat que  en un termini no superior a vint dies, les obres del Pla de Sant Joan quedaran enllestides, pel que fa a la primera fase del projecte.

Les obres del port quedaran enllestides la primera setmana de juny

Imatge15/05/2018

 En un termini no superior a vint dies, les obres del pla de Sant Joan quedaran enllestides, pel que fa a la primera fase del projecte.

Així ho ha estimat el conseller de Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marc Pons, en el curs d’una trobada que ha mantingut amb els representants econòmics i empresarials que operen al port antic.

Marc Pons, acompanyat de l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha efectuat una inspecció in situ de les obres que es duen a terme a la colàrsega del port i al pla de Sant Joan, tot assegurant que la finalització de la primera fase dins la primera setmana de juny està garantida, de manera que no hi haurà cap mena d’interferència amb el normal desenvolupament de les festes de Sant Joan d’enguany.

El conseller autonòmic ha remarcat que l’abast i la complexitat de les obres ha resultat major del que calia preveure de bon principi. En conjunt, hauran afectat la conducció de les aigües pluvials i les aigües de rebuig, i, en general, els espadats de la zona.

Tornar