cmu@ajciutadella.org) el logotip de l’entitat que ha de sortir al material divulgatiu." />cmu@ajciutadella.org) el logotip de l’entitat que ha de sortir al material divulgatiu.">
 
  · Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

S’obre el termini per a participar en la Fira d’Ensenyaments Superiors

- 07/05/2018 -
La cinquena edició de la Fira d' Ensenyaments Superiors tindrà lloc a la Sala Multifuncional els dies 19 i 20 d' octubre. Per participar a la Fira d’Ensenyaments Superiors, els interessats hauran de presentar la sol.licitud d’inscripció disponible al web entre el 7 de maig i el 6 de juny. A més, hauran d’enviar per correu electrònic al Centre Municipal Universitari de Ciutadella (cmu@ajciutadella.org) el logotip de l’entitat que ha de sortir al material divulgatiu.

S’obre el termini per a participar en la Fira d’Ensenyaments Superiors

Imatge07/05/2018

Els propers dies 19 i 20 d’octubre tindrà lloc a la nostra ciutat la cinquena edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors.

Des de l’any 2014, a Ciutadella s’organitza la Fira d’Ensenyaments Superiors, una fira única a Menorca i que comença a ser coneguda al municipi i també a la resta de l’illa.

La finalitat és reunir una oferta formativa per a les persones interessades a iniciar estudis superiors o continuar la seva formació. I persegueix l’objectiu d’aglutinar una mostra representativa del ventall d’estudis superiors i algunes opcions d’habitatge per als futurs estudiants.

El període d’inscripció a la Fira s’inicia dilluns 7 de maig i finalitza el 6 de juny, ambdós inclosos. Durant aquest període, les bases de participació i el model de sol·licitud (annex 1), que cal adjuntar, restaran publicats al web de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca. 

DOCUMENTACIÓBASES DE PARTICIPACIÓ

SOL·LICITUD (annex 1) I AMB CERTIFICAT DIGITAL

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


Etiquetes relacionades

Educació Joventut
Tornar