· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Per a un Sant Joan 2018 de dalt de tot. Fes-te voluntari!

- 03/05/2018 -
Des de l'Ajuntament de Ciutadella us animam a fer-vos voluntaris de les festes de Sant Joan. Per inscriure-us-hi podeu accedir a la informació i emplenar formulari en línia o entregar presencialment el model en paper en horari d'atenció al públic, de 9 a 14 hores, al Servei de Protocol (Miquel Àngel Limon).

Per a un Sant Joan 2018 de dalt de tot. Fes-te voluntari!

Imatge03/05/2018

 Des de l'Ajuntament de Ciutadella us animam a fer-vos voluntaris de les festes de Sant Joan. Per inscriure-us-hi podeu accedir a la informació i emplenar formulari en línia o entregar presencialment el model en PDF en horari d'atenció al públic, de 9 a 14 hores, al Servei de Protocol (Miquel Àngel Limon). La data límit és el 15 de juny. 

L'any 2012 va néixer l'Associació de Voluntaris de Sant Joan de Ciutadella de Menorca amb l'objectiu de col·laborar amb l'operatiu de les festes per obrir un passadís de seguretat en els Jocs des Pla, per a fer-los més segurs i disminuir-hi el risc d'accidents. Aquesta és encara una tasca principal d'aquest col·lectiu de voluntaris que estima la festa, però també desenvolupen altres feines igual d'importants pel bon funcionament de les festes de Sant Joan. De fet, qualsevol persona pot ser voluntari i no participar-hi fent passadís, sinó que pot ajudar en altres coses si així ho desitja.Cliqueu al baner per accedir al formulari
 
Tornar