· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Finalitzen les obres de millora a la Biblioteca municipal de Ciutadella

- 21/04/2018 -
La Biblioteca municipal reobre al públic la secció infantil i la sala d'actes després de les obres de millora que s'han executat en la planta baixa de la Casa de Cultura. Amb un pressupost de prop de 36.000€, les obres han consistit a arranjar les parets de la planta baixa, ja que es trobaven en molt mal estat com a conseqüència de diverses patologies existents a l'edifici.

Finalitzen les obres de millora a la Biblioteca municipal de Ciutadella

Imatge21/04/2018

La Biblioteca municipal de Ciutadella ha reobert al públic la secció infantil i la sala d'actes després de les obres de millora que s'han executat en la planta baixa de la Casa de Cultura. Es tracta d'una actuació inclosa dins el Pla Insular de Cooperació (PIC) de 2017, i finançada íntegrament pel Consell Insular de Menorca, que l'Ajuntament ha dut a terme per a reparar diverses patologies existents a l'edifici.

Amb un pressupost de prop de 36.000?€, les obres han consistit a arranjar les parets de la planta baixa de la Casa de Cultura, ja que es trobaven en molt mal estat degut el problema de filtracions d'aigües de pluja des de coberta i les humitats. A més de reparar les humitats, també s'ha impermeabilitzat parcialment la teulada per evitar noves filtracions, s'han repassat les bigues afectades i s'ha pintat de nou tota la planta baixa.

El primer tinent de batlle d'Esports, Cultura i Patrimoni Històric, Josep Juaneda, celebra que Ciutadella pugui viure aquests dies la Festa del Llibre amb una biblioteca que llueix una millor imatge, a la vegada que destaca la feina que està fent l'equip de govern durant aquest mandat d'invertir en el manteniment d'edificis, equipaments i espais públics per garantir el seu bon estat de conservació en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes.

Tornar