· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella es menja les obres pictòriques de Miracle Serra fins al 5 de maig

- 26/03/2018 -
 Una palesa expectativa de públic s’ha rebut a l’original exposició pictòrica de Miracle Serra, que s’ofereix des del passat 23 de març a la sala del Roser, amb una col·lecció de quadres i escultures que ens convida a menjar-nos l’art. L’exposició, que romandrà oberta fins al dia 5 de maig, es presenta amb el títol de “Mengem-nos l’art”.

Ciutadella es menja les obres pictòriques de Miracle Serra fins al 5 de maig

Imatge26/03/2018

Una palesa expectativa de públic s’ha rebut a l’original exposició pictòrica de Miracle Serra, que s’ofereix des del passat 23 de març a la sala del Roser, amb una col·lecció de quadres i escultures que ens convida a menjar-nos l’art.

L’exposició, que romandrà oberta fins al dia 5 de maig, es presenta amb el títol de “Mengem-nos l’art”. En aquesta, l’artista catalana ha volgut explorar les connexions entre els seus plats culinaris i diferents tipus de fruites amb l’art de la pintura, per potenciar, així, les sensacions que produeixen i multiplicar-ne fins a l'infinit els gustos, les aromes, els colors i les textures.

L’alcaldessa, que en va presidir l’acte d’obertura al públic, va voler remarcar: «La gran novetat és conèixer na Miracle, com resol la confluència de cuina i pintura», mitjançant una «mostra que ha passejat, abans de Menorca, per Catalunya, amb alguna incursió en el camp de l’edició de llibres».

Encara que la cuina i els materials de la gastronomia no són una temàtica ben bé nova per als artistes pintors de qualsevol època (com ho demostra l’antiquíssima tradició dels bodegons), la col·lecció de Miracle Serra té un suggestiu punt de singularitat: no vol oferir peces «mortes» clàssiques, sinó penetrar en la llum, en el color i en les textures d’aquests productes de la cuina. En termes dels bons xefs: Miracle Serra assoleix un veritable «maridatge» entre cuina i pintura, entre els plats de la gastronomia i els pinzells d’una pintora.Etiquetes relacionades

Cultura
Tornar