· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Commemorats els disset anys de la Universitat per a Majors

- 15/03/2018 -
Disset anys d’història de la Universitat Oberta de Majors (UOM) van desfilar pel Teatre Principal de Maó, de la mà d’un programa commemoratiu dut a terme per Ràdio Menorca, conduït per Lluís Soler. Hi ha intervingut, entre d’altres una representació dels tres ajuntaments que hi estan inscrits, tot començat pel municipi de Ciutadella, que hi va ser pioner l’any 2001.

Commemorats els disset anys de la Universitat per a Majors

15/03/2018

Disset anys d’història de la Universitat Oberta de Majors (UOM) han desfilat pel Teatre Principal de Maó, de la mà d’un programa commemoratiu dut a terme per Ràdio Menorca Cadena Ser, conduït per Lluís Soler. Hi ha intervingut, entre d’altres una representació dels tres ajuntaments que hi estan inscrits, tot començat pel municipi de Ciutadella, que hi va ser pioner l’any 2001. De la trenta d’alumnes dels primers anys, s’ha passat a una matrícula que arriba ja als noranta.

És així que la intervenció de l’alcaldessa Joana Gomila es van centrar a resumir les dades estadístiques més significatives d’aquests anys, pel que fa al grup de matriculats de la ciutat de ponent.

Aquesta activitat, emmarcada en el programa de la UOM a Menorca, va ser un èxit i va ser molt ben valorada per part de les institucions i per part dels alumnes que ocupen el pati de butaques del teatre.

Per altra banda, tant el rector, Llorenç Huguet, com la vicerectora, Joana Maria Seguí, quedaren molt satisfets de la trobada, de tal manera que el rector ha manifestat la voluntat de repetir l'experiència tant a Eivissa com a Mallorca, de cara al curs que ve.

A banda de les entrevistes institucionals, el programa va voler recollir el testimoni d’alumnes dels tres grups en què està organitzat la UOM de Menorca. Les intervencions escoltades foren les de Joana Mercadal i Margarita Carreras Sintes (Alaior), Pere Carretero Bagur i Maria Benejam Moll (Ciutadella) i Maria Mascaró i Tomeu Pons (Maó).Les fotos que acompanyen aquesta nota són obra de Josep Vidal, alumnes de la UOM de Ciutadella i afeccionat a la fotografia


Etiquetes relacionades

Educació
Tornar