· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Ciutadella asfaltarà diversos carrers del municipi durant les pròximes setmanes

- 27/02/2018 -
 Ciutadella començarà de forma imminent les obres de renovació de l'asfalt d'alguns carrers del municipi afectats pel projecte d'instal·lació de la xarxa de fibra òptica. Està previst pavimentar els carrers Santa Barbarà, Alfons XIII Ruiz i Pablo, República Argentina, Mercadal, Bisbe Juano, Vila Juaneda, Creu, Camí Vell (fins al Poliesportiu Municipal), l'avinguda Palma de Mallorca, el Canonge Moll i el carrer Sud, entre d'altres.

Ciutadella asfaltarà diversos carrers del municipi durant les pròximes setmanes

Imatge27/02/2018

 Ciutadella començarà de forma imminent les obres de renovació de l'asfalt d'alguns carrers del municipi afectats pel projecte d'instal·lació de la xarxa de fibra òptica.

Es tracta d'una actuació que finança íntegrament el Consell Insular de Menorca en el marc de l'acord de col·laboració amb els diferents ajuntaments.

En concret, està previst pavimentar els carrers Santa Barbarà, Alfons XIII Ruiz i Pablo, República Argentina, Mercadal, Bisbe Juano, Vila Juaneda, Creu, Camí Vell (fins al Poliesportiu Municipal), l'avinguda Palma de Mallorca, el Canonge Moll i el carrer Sud, entre d'altres.

Els treballs tindran una durada aproximada de deu setmanes i consistiran en la preparació dels carrers, la retirada provisional d'elements i senyals verticals, el fressat del paviment existent, la revisió de les reixes dels pluvials i els pous de clavegueram; per després aplicar una capa de reg asfàltic i una segona capa d'aglomerat a tot el carrer i, finalment, pintar-hi de nou totes les marques de senyalitzacions horitzontals.

Aquesta mateixa actuació inclou el repintat del carril per a bicicletes del Camí de Maó i del tram que enllaça l'Institut Maria Àngels Cardona i el centre de salut Canal Salat.

Des de l'equip de govern, el regidor de Manteniment i Millora de la Via Pública, José López, agraeix la col·laboració dels vesins i de les vesines que es veuran afectats per les molèsties que representen aquests tipus d'actuacions per millorar els carrers i els espais públics de la ciutat.

A partir de la setmana que ve tindreu informació detallada al web municipal sobre l'inici de l'actuació a cada zona en concret.

Tornar