· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament elimina els fems i els abocaments de les parcel·les municipals del camí Vell de sa Farola

- 23/02/2018 -
L'Ajuntament  executa l'obra de neteja de les parcel·les municipals de la zona del camí Vell de sa Farola, entorn de sa Vinyeta. Amb aquesta obra l'Ajuntament vol conscienciar tota la població de mantenir en bones condicions tota aquesta zona tan propera al poble i de la qual tots gaudim.

L'Ajuntament elimina els fems i els abocaments de les parcel·les municipals del camí Vell de sa Farola

23/02/2018

L'Ajuntament de Ciutadella executa l'obra de neteja de les parcel·les municipals de la zona del camí Vell de sa Farola, entorn de sa Vinyeta.

Aquesta setmana s'ha executat, amb la maquinària pertinent, la neteja de totes les parcel·les d'aquesta zona que s'encontraven totalment plenes d'abocaments i fems.

La contractació de l'execució del Projecte de restitució ambiental, condicionament, i neteja de la zona recreativa del camí Vell de sa Farola i l'entorn de sa Vinyeta, pel cost de 32.589,51 euros, ha estat destinada a l'empresa TRAGSA.

Quasi acabada la part més gran del treball de neteja amb les màquines, es netejarà manualment durant tota la setmana que ve de les restes que hi hagin pogut quedar; així, es durà a terme una neteja total i exhaustiva de la zona, que deixarà les parcel·les ben netes.  La superficie total sobre la que es fa l'actuació és de 120.000m2.

Amb aquesta obra l'Ajuntament vol conscienciar tota la població de mantenir en bones condicions tota aquesta zona tan propera al poble i de la qual tots gaudim.


Etiquetes relacionades

Recollida de Fems i Neteja
Tornar