· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Obertes les convocatòries per a participar en els mercats del municipi durant la temporada d’estiu 2018

- 23/02/2018 -
 L'Ajuntament convoca les persones interessades a formar part d'algun dels mercats del municipi de Ciutadella durant la temporada d'estiu de l'any 2018, perquè fins al 21 de març, inclusivament, hi puguin presentar la seva sol·licitud. Teniu disponible la documentació específica de cada un dels mercats, així com el procediment per presentar la documentació de forma telemàtica, aquí i també a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Obertes les convocatòries per a participar en els mercats del municipi durant la temporada d’estiu 2018

Imatge23/02/2018

L'Ajuntament de Ciutadella convoca les persones interessades a formar part d'algun dels mercats del municipi de Ciutadella durant la temporada d'estiu de l'any 2018, perquè fins al 21 de març, inclusivament, hi puguin presentar la seva sol·licitud per qualsevol dels mitjans establerts a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Teniu disponible la documentació específica de cada un dels mercats, així com el procediment per presentar la documentació de forma telemàtica, d'acord amb la Llei 39/2015, aquí i també a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) d'aquest ajuntament.

Les convocatòries corresponen als mercats relacionats a continuació:

Clicau-hi per obtenir la documentació específica de cada mercat (sol·licitud, annex, etc.) que hi heu d'adjuntar després a l'hora de cursar la instància en línia.


Consultau AQUÍ les instruccions per fer el procediment de registre de forma telemàtica


Etiquetes relacionades

Comerç, Fires i Mercats
Tornar