· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Altres cinc entitats socials reben la cessió gratuïta de locals municipals

- 20/02/2018 -
Altres cinc entitats socials sense ànim de lucre de Ciutadella han signat els respectius acords de cessió al seu favor de locals gratuïts per desenvolupar-hi les seves activitats.Com és comú en aquest tipus d’acords, l’Ajuntament en fa la cessió gratuïta del local, i n’assumeix les despeses de llum, d’aigua i d’imposts; mentre que l’entitat beneficiada haurà d’atendre les despeses de neteja i manteniment, a la vegada que es compromet a programar un acte del seu calendari d’activitats que sigui obert al públic i d’acord amb els principis inspiradors d’una ciutat educadora.

Altres cinc entitats socials reben la cessió gratuïta de locals municipals

20/02/2018

 Altres cinc entitats socials sense ànim de lucre de Ciutadella han signat els respectius acords de cessió al seu favor de locals gratuïts per desenvolupar-hi les seves activitats.

Es tracta de tres corals (Cor Cadenza, s’Estel i Escolania), d’una associació de veïns (Cala en Blanes), i del Bisbat, per a usos de culte religiós a la urbanització de Cala en Blanes.

Les cessions just ara signades amplien la pràctica que ja té encetada l’Àrea de Participació de l’Ajuntament, que dirigeix la regidora Laura Anglada.

L’Associació de Veïns de Cala en Blanes passarà a ocupar el local i la porxada situats a la zona verda del carrer de la Torre de s’Aigua. Per la seva banda, el Bisbat podrà disposar, en el mateix espai anterior, de la capella de la Mare de Déu de Montserrat, la sagristia i la porxada.

Les tres corals ciutadellenques, entretant, compartiran els locals municipals de l’edifici número 114, planta baixa, del carrer Gustavo Mas.

Com és comú en aquest tipus d’acords, l’Ajuntament en fa la cessió gratuïta del local, i n’assumeix les despeses de llum, d’aigua i d’imposts; mentre que l’entitat beneficiada haurà d’atendre les despeses de neteja i manteniment, a la vegada que es compromet a programar un acte del seu calendari d’activitats que sigui obert al públic i d’acord amb els principis inspiradors d’una ciutat educadora.

Tornar