Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Reunió amb la direcció general d' Emergències per a perfilar les bases de la coordinació de les festes de Sant Joan

- 12/02/2018 -
L’Ajuntament  segueix fent feina en la planificació de les festes de Sant Joan 2018. Aquest dilluns 12 de febrer els responsables de l’Ajuntament han mantingut una reunió amb responsables de la Direcció General d’Emergències per tal de perfilar la coordinació de diversos aspectes de les Festes de Sant Joan 2018.

Reunió amb la direcció general d' Emergències per a perfilar les bases de la coordinació de les festes de Sant Joan

Imatge12/02/2018

 L’Ajuntament segueix fent feina en la planificació de les festes de Sant Joan 2018. Aquest dilluns 12 de febrer els responsables de l’Ajuntament han mantingut una reunió amb responsables de la Direcció General d’Emergències per tal de perfilar la coordinació de diversos aspectes de les Festes de Sant Joan 2018.

En aquesta reunió s’ha tractat temes referents als Policies tutors i als voluntaris de Protecció Civil, així com de les tasques de coordinació d’emergències i de l’actualització del Pla Director de Seguretat de les Festes de Sant Joan.

La implicació dels Policies tutors de Mallorca és molt important per realitzar tasques de sensibilització i informació a tots els centres educatius de Mallorca, especialment en aquelles franges d'alumnat que ve a celebrar les Festes de Sant Joan. En aquest aspecte s'ha valorat de forma positiva la possibilitat de poder fer tasques de sensibilització i informació a la UIB.

La col·laboració de les Agrupacions de Voluntaris de Protecció Civil també és molt important per tal de poder donar suport a aquelles tasques que realitza la Creu Roja quan han de fer intervencions en els diferents actes de les Festes de Sant Joan. Des de l'equip de govern s'ha remarcat la necessitat de que un any més i hagi voluntariat de les AVPC de Mallorca a les Festes de Sant Joan.

Des de l’equip de govern es valora molt positivament aquestes reunions de coordinació i la bona predisposició que té la Direcció General d’Emergències per col·laborar amb les Festes de Sant Joan.

Tornar