· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Imatge

Un tsunami mariner i carnavalesc amenaça d’inundar Ciutadella

- 30/01/2018 -
Places i carrers de Ciutadella es transformaran en un fantàstic tsunami mariner i carnavalesc. Des del Dijous Llarder, dia 8 de febrer, i fins al diumenge 11 l’alegria col·lectiva farà ballar, enguany, a tothom, inclosos els peixos i els pops, les barques i els pescadors, petits i grans.

Un tsunami mariner i carnavalesc amenaça d’inundar Ciutadella

Imatge30/01/2018

Un animat carnaval inspirat en la temàtica de la mar recorrerà Ciutadella de punta a punta, per tal de subvertir l’ordre anodí de les coses. I, així, la terra i el litoral, per uns dies, esdevindran fons marins, platges de peixos i saladures, musclos i dofins.

L’esclat vindrà divendres, dia 9, a les 18 h, amb la irrupció a l’espai urbà de Menorca Festa, a la plaça Nova, amb sons de música i instruments, per engrescar Neptú i la gent dels barris. De la mateixa plaça Nova arrencarà després una batucada de tambors, a càrrec d’Esclat. I a les 22 h, també a la plaça Nova, hi haurà música de ball amb el Grup Feeling.

Dissabte, dia 10, el mesclòrum anirà en augment, amb més festa, però també amb tallers lúdics que, entre broma i broma, ens donaran pautes per a reflexionar sobre la feblesa del medi marí i dels nostres litorals, que han d’aguantar l’altre carnaval de l’any: la pressió humana de l’estiu.

Diumenge 11, a partir de les 17.30h,  tindrà lloc la tradicional desfilada de carrosses i posterior lliurament de premis.

Consulteu AQUÍ totes les activitats del CARNAVAL 2018 a Ciutadella.


Tornar